Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(FoxLady @ 2009 06 01, 20:51)
Man ta matt lovely visai patiko, tokia is lengvesniu, bet ant veido tai man visos pudros matosi.. blush2.gif

Nepasakyčiau, kad iš lengvesnių... Ypač lyginant su kitom Bourjois kreminėm pudrom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2009 05 10, 19:46)
Gal kas nors mate musu parduotuvese tokia krempudra?
Bourjois happy light
user posted image

Sita sudomino,reikes paieskot, gal jau yra kur nors bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 liepos 2010 - 22:53
As turiu tokia pudra, labai lengva, nieko nemaskuoja, riebiai odai netiks, nes ji suteikia toki blizgesi naturalu, bet po kiek laiko pradeda blizgeti oda 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Niekas tokios neišbandė? ax.gif Boujois mineral radiance
Atsakyti
as anksciau kompatine naudodavau sios firmutes. turiu seseliu biriu,kbiliukyje tokiam su sepeteliu. tai fainuciai. ir dar nusipirkau as sios firmos ta ytle sokolado, ruza. o kaip tusai? kaip tie club tusai?noriu kad ilgintu , tankintu..
Atsakyti
Isbandziau siandien 3D Max blizgesi thumbup.gif Puiki kokybe,grazios spalvos,labai patogi pakuote ir aplikatorius smile.gif
Atsakyti
Man labai patinka tušas Volume Clubbing ir šešėliai smile.gif

Neseniai dar nusipirkau skaistalus 11 burn illusion spalva, tai jau čiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HoTea @ 2009 07 03, 10:40)
Neseniai dar nusipirkau skaistalus 11 burn illusion spalva, tai jau čiki  4u.gif

Jie matiniai? Koks atspalvis - rudas ar toks persikinis?
Atsakyti
as tai skaistalu 33 Lilas d`or atspalvi nusipirkau ir jau pabandziau, tai labai patiko, per daug neblizga ir spalva ne per intensyvi, ir siaip ne per daug rozine spalva, kazkiek rusvo atspalvio yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 07 03, 23:33)
Jie matiniai? Koks atspalvis - rudas ar toks persikinis?

Nu pats rutuliukas, tai rusvas su blizguciais, bet kai uzsitepi, tai suteikia tokia grynai idegio spalva - rusvai rausva, tikrai labai super atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
Dar man labai patinka kremine pudra 10 h sleep effect, 73 atspalvis. Mano oda misri, yra kazkiek spuogeliu, tad bijojau pirkti, bet ji puikiai tinka, oda atrodo nuostabiai thumbup.gif nes kad ir daugiau uztepi, neatrodo kaip kauke, lengvai pasiskirsto ir suteikia svytejimo, ir poru man kolkas nekemsa. Ant jos dar truputi uzdedu TBS bronzines pudros ir Bourjois skaistalu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2009 07 18, 14:39)
Dar man labai patinka kremine pudra 10 h sleep effect, 73 atspalvis. Mano oda misri, yra kazkiek spuogeliu, tad bijojau pirkti, bet ji puikiai tinka, oda atrodo nuostabiai thumbup.gif nes kad ir daugiau uztepi, neatrodo kaip kauke, lengvai pasiskirsto ir suteikia svytejimo, ir poru man kolkas nekemsa. Ant jos dar truputi uzdedu TBS bronzines pudros ir Bourjois skaistalu ax.gif

Turiu tą patį atspalvį, bet man ši pudra nelabai patvari, per diena "nuplaukia" nuo veido. Įdomu kaip pudra "Foundation Brush" g.gif , jei ji lygiai tokia kaip ir 10h sleep effect tai tada schmoll.gif
Gal kas abi bandėt ir galit palyginti?
Atsakyti