Bourjous visus tusus naudojau ne trumpiau nei pusmeti kasdien maliavodamasi, kartais net po pora kartu. Nei vienas neuzdziuvo - pasibaigdavo ir tiek.
turiu tušą, na nieko ypatingo, neprastas, bet negeresnis už GOSH ar Maybelline storajį
Turiu duso zele. Visai faina(kvapas neiprastas)
Sveikutės, ir aš naudoju BOURJOIS tušą "VOLUME GLAMOUR" labai geras tušas. Nuo to laiko kai draugė man pasiūlė pabandyt šią kosmetiką, aš ir nebeperku jokio kito tušo. Šitas netepa paaukių, niekada nepajuoduoja paakiai nors kas bebūtų. Nes seniau vargau su Loreal tušu, nespėdavau valyt paakių nuo juodumo . Dar turiu puikų lūpdažį "Rouge Connection" Modelen Nr. 1 . Žinoma kainos tai ne mažos, bet kokybė už tat gera ir gan ilgam užtenka. Dar svajoju nusipirkt kreminę pudrą. Va pataupysiu ir nsuipirksiu
pagaliau turiu bourjois lupu blizgesi 3d blizga graziai, laikosi visa diena, tik galetu but kvapnesniss, skanesnis ir ne toks tirstas
QUOTE(bonza @ 2005 10 10, 10:28)
pagaliau turiu bourjois lupu blizgesi 3d blizga graziai, laikosi visa diena, tik galetu but kvapnesniss, skanesnis ir ne toks tirstas
visą dieną? net valgant ?
QUOTE(Baltija @ 2005 10 10, 11:21)
visą dieną? net valgant ?
nu man du valgymus atlaiko
Gal kas galit patart, kokią kreminę pudrą firmos Bourjois įsigyti, na kad ir netepliotų rūbų labai, kad veidui tiktų, tolygiai pasiskirstytų ant odos, gal kas žinot, parašykit pavadinimus jei galite, ačiu
QUOTE(*Saulyte @ 2005 10 12, 15:41)
Na na kokią ten krempudrą nusipirkai, anu greit pavadinimą
Pavadinimas LE NU VOUS VA SI BIEN, su prancūzų kalba nepriažonkė, tai nežinau ką reiškia , bet pati pudra , labai fain tepasi, veidas neblizga