Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Bourjous visus tusus naudojau ne trumpiau nei pusmeti kasdien maliavodamasi, kartais net po pora kartu. Nei vienas neuzdziuvo - pasibaigdavo ir tiek.
Atsakyti
turėjau pudrą...nekas sad.gif taip pat šešėlius ir ružą - taip pat nieko įpatingo, bent jau man blink.gif
Atsakyti
Na aš tai naudoju lupdažius, tušus, šešėlius, ružą, nagų lakus, viskas tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
turiu tušą, na nieko ypatingo, neprastas, bet negeresnis už GOSH ar Maybelline storajį ax.gif
Atsakyti
Turiu duso zele. Visai faina(kvapas neiprastas)
Atsakyti
Šiaip tai Loreal ir Bourjous nėra ka lyginti. Bourjous žymiai geresnė, tiesa kiekvienas atsirenka pagal save.
Atsakyti
Sveikutės, ir aš naudoju BOURJOIS tušą "VOLUME GLAMOUR" labai geras tušas. Nuo to laiko kai draugė man pasiūlė pabandyt šią kosmetiką, aš ir nebeperku jokio kito tušo. Šitas netepa paaukių, niekada nepajuoduoja paakiai nors kas bebūtų. Nes seniau vargau su Loreal tušu, nespėdavau valyt paakių nuo juodumo smile.gif . Dar turiu puikų lūpdažį "Rouge Connection" Modelen Nr. 1 ax.gif . Žinoma kainos tai ne mažos, bet kokybė už tat gera ir gan ilgam užtenka. Dar svajoju nusipirkt kreminę pudrą. Va pataupysiu ir nsuipirksiu tongue.gif
Atsakyti
pagaliau turiu bourjois lupu blizgesi 3d yahoo.gif blizga graziai, laikosi visa diena, tik galetu but kvapnesniss, skanesnis ir ne toks tirstas
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2005 10 10, 10:28)
pagaliau turiu bourjois lupu blizgesi 3d yahoo.gif blizga graziai, laikosi visa diena, tik galetu but kvapnesniss, skanesnis ir ne toks tirstas

visą dieną? g.gif net valgant ?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 10 10, 11:21)
visą dieną?  g.gif  net valgant ?

nu man du valgymus atlaiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas galit patart, kokią kreminę pudrą firmos Bourjois įsigyti, na kad ir netepliotų rūbų labai, kad veidui tiktų, tolygiai pasiskirstytų ant odos, gal kas žinot, parašykit pavadinimus jei galite, ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2005 10 12, 15:41)
Na na kokią ten krempudrą nusipirkai, anu greit pavadinimą smile.gif

Pavadinimas LE NU VOUS VA SI BIEN, su prancūzų kalba nepriažonkė, tai nežinau ką reiškia ax.gif biggrin.gif, bet pati pudra thumbup.gif, labai fain tepasi, veidas neblizga
Atsakyti