Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(FoxLady @ 2009 05 24, 23:09)
O kaip teisingai tariasi si firma?? g.gif

gal [buržua] g.gif
Atsakyti
Aha, Buržua bigsmile.gif
Bet as vistiek kazkaip sakau Boržois lotuliukas.gif isikale i galva tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Buržua?! Tai velniava. Kai tik nueinu į kokią kristę ir klausiu "kur čia pas jus bordžiois stendas", reik tikėtis, kad manęs kokia kvėša nepalaiko. doh.gif Na bet svarbiausia, jog supranta, ko iš jų noriu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 25, 11:21)
Aha, Buržua  bigsmile.gif
Bet as vistiek kazkaip sakau Boržois  lotuliukas.gif  isikale i galva  tongue.gif  lotuliukas.gif

Aš ir taip sakydavau biggrin.gif Bet man atrodo ir dauguma konsultančių nežino kad "buržua" tariasi biggrin.gif
Atsakyti
Gal ką nors gero/blogo galit pasakyt apie šios firmos kompaktines? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura5566 @ 2009 05 24, 16:42)
Gal kuriai teko bandyt lovely base (žalią) ar matt lovely?  ax.gif  Kokie atsiliepimai?

ta žalia bazė yra skirta maskuoti raudoniui, tai ne pudra, jos nebandžiau, bet girdėjau, kad nelabai gerai maskuoja

jei kalbat apie šitą pudrą Matt lovely
user posted image

tai turėjau ją , labai gerai maskuojanti pudra, man ji dienai gerokai per sunki, bet pirkau būtent vakarui, tai tam variantui ji buvo beveik ideali, tačiau minusas kad per daug užtepus matosi, kad yra pudra.
QUOTE(Aštri @ 2009 05 25, 20:48)
Gal ką nors gero/blogo galit pasakyt apie šios firmos kompaktines?  4u.gif

turiu šią
bourjois Powder Compact
user posted image

nemaskuojanti pudra, lengvutė, kvepianti, skirta tik blizgesiui pašalinti, gal kažkiek minimaliai pamaskuoja, bet nusipirkau per tamsią todėl ją naudoju kaip bronzantą.
Atsakyti
Isigyjau sios firmos 3D blizgi. Na tikrai esu patenkinta: skaniai kvepia, lengvai dengiasi, blizga ir nebogai laikos thumbup.gif
Atsakyti
as ka turiu is sios firmos, tai nelabai. Patinka tik blizgis, o turejau du tusus, viena vakar ismeciau, nes nusprenziau, kad neapsimoka laikyt, jei nepatinka:liner effect. sukibdo blakstienas ir jokio liner efekto neduoda. Turiu dar vien tusa ultra black, bet jo dar neisbandziau ax.gif
dar turiu du seselius apvaliuose indeliuse, tai irgi nieko gero. Tas tamsiai zalias kazkaip tepa murzinai, nei ten spalvos matos nei ka + nelygiai pasidengia. Baltas dar puse velnio, sunaudosiu gal kaip nors g.gif .pirkau sias priemones rinkinuke, per kaledas papigiaja buvo, sakiau isbandysiu, bet dauguma ju netiko doh.gif
Atsakyti
Turiu seselius bourjoirs, kuriu visai nenaudoju nes nepatinka. Kai pirkau tikejausi kazko geresnio!Nusivyliau unsure.gif Ir turiu 3D lupdazi, kuri naudoji, neblogas yra! Pries tai turejau bespalvi blizgikli- schmoll.gif daugiau nebepirksiu! Kvapas labai nepatiko!! Tai tiek! 4u.gif
Atsakyti
as turiu tokius tepamus birius seselius. man patinka. ir krempudra anksciau naudodavau patiko. skaistalai fainuliai, duoda auksinis atspalvi
Atsakyti
Bourjois kosmetikos kokybe gera lyginant su kaina,ten ir pudros naturaliai dengia,ir tusu yra geru, kas kokio efekto nori,kvapai tikrai nera erzinantys
Atsakyti
QUOTE(Laura5566 @ 2009 05 24, 15:42)
Gal kuriai teko bandyt lovely base (žalią) ar matt lovely?  ax.gif  Kokie atsiliepimai?

Man ta matt lovely visai patiko, tokia is lengvesniu, bet ant veido tai man visos pudros matosi.. blush2.gif
Atsakyti