Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Gal kas nors mate musu parduotuvese tokia krempudra?
bourjois happy light
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 05 04, 19:37)
Gal kas dar esat naudoję Brush foundation?

user posted image

tik vieną atsiliepimą radau... ax.gif

Mano sese tokia turi, tai patenkinta, ir tepasi gerai ir atrodo naturaliai 4u.gif
Atsakyti
O ta tamsaus sokolado plytele labai tamsi atrodo ant veido? Ar ji tiktu sviesiaodei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 18 gegužės 2009 - 13:48
Na matyt as ir papasakosiu apie ta tamsiaja sokolado plytele,nes vakar ja isbandziau!
kvapas tiesiog wub.gif wub.gif pienisko sokolado! ir tepasi ji kaip EZ! ta prasme ,nors ji ir tamsi,bet kad matytusi ant veido,reikia geriau pabruzinti! mano sese ja nusipirko,tai as ir isbandziau pas ja :)ji dar su blizguciais,bet ant veido ju nesimate,gal del to kad lb mazai patepiau jos.tai drasiai galima pirkti manau,per tamsi ji nera! o kaina 30lt,sese sake!! smile.gif
dabar domina atsiliepimai apie balto sokolado plytele bigsmile.gif gal ji svytejimo duoda veidui???? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 24 gegužės 2009 - 11:13
Gal kuriai teko bandyt lovely base (žalią) ar matt lovely? ax.gif Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
as bandziau va sita
bourjois poudre soleil
user posted image tai bronzantas

o va cia highlighteris! duoda veidui svytejimo wub.gif bet siandien kristianoje nebuvo sios,tik tamsi
Bourjois Highlighting powder
user posted image
Atsakyti
tamsios sokolado plyteles yra 3 atspalviai: 51,52,54 smile.gif lygtais tokie lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 24, 18:49)
tamsios sokolado plyteles yra 3 atspalviai: 51,52,54 smile.gif lygtais tokie  lotuliukas.gif

o man Kosmadoje ir kristianoje pasake ,kad tik 1 g.gif ir isvis,jas jau isima is prekybos(taip pasake) tai tos baltos plyteles jau nera kosmadoje,ir akropolio kristianoje irgi... verysad.gif man kosmadoje parode uzsilikusi testeri tos baltos plyteles,nu grazu,lb man patiko!toks perlu svytejimas ant rankos wub.gif kaip gaila ,kad nera!ir nebebus jau! verysad.gif gal dar kur nors uzsiliko unsure.gif reikes paieskoti,ta highlighteri griebciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 24 gegužės 2009 - 19:44
QUOTE(Mertise @ 2009 05 24, 19:41)
o man Kosmadoje ir kristianoje pasake ,kad tik 1 g.gif  ir isvis,jas jau isima is prekybos(taip pasake) tai tos baltos plyteles jau nera kosmadoje,ir akropolio kristianoje irgi... verysad.gif man kosmadoje parode uzsilikusi testeri tos baltos plyteles,nu grazu,lb man patiko!toks perlu svytejimas ant rankos wub.gif  kaip gaila ,kad nera!ir nebebus jau! verysad.gif  gal dar kur nors uzsiliko unsure.gif reikes paieskoti,ta highlighteri griebciau

Ta balta plytele reikia tepti tik skruostus ar galima ir visa veida? blush2.gif
Atsakyti
http://www.bourjois....elice_de_poudre

Va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 05 24, 20:41)

bigsmile.gif tikrai keli atspalviai! o man sake ,kad tik vienas te yra!gal musu parduotuvese tik vienas g.gif as neisidimejau,koks nr buvo,paziuresiu pas sese smile.gif
Foxlady,highlighteri galima tepti visa veida,kad priduoti jam svytejimo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 24 gegužės 2009 - 21:22
O kaip teisingai tariasi si firma?? g.gif
Atsakyti