Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

tusas clubin taikrai geras. esu bandzius blakstienu daug atrodo, ir dideles:)
ties seseliai kur kubiliukai, mergina sake, kad nepatinka. sutinku su nuomone, kad visas veidukas blizga:)
o tie skaistaliukai kur paveikslelis ikeltas, amzsi apvalus su veidrodeliu. tai smagus tikrai turiu rozines spalvos su aukso atspalviu, tai labai graziai atrodo. ir ruda turi. seip jie tikrai geri, rekomenduoju, ilgai laikosi, ryte pasidazai, vakare kaip svieziai pasidazius. saunus biggrin.gif
Atsakyti
Labai patinka lupu blizgesys 3D efect it toninis kremas nr 34 dar 33nr irgi labai patiko
Atsakyti
man nuo tuso Volume Glamour Ultra Black pradejo krist blakstienos, o kai Volume Glamour naudojau, tai jokiu problemu neturejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2008 12 23, 20:55)
Nusipirkau sia kremine pudra  user posted image man ji thumbup.gif lengva, gerai tepasi ir veidas naturaliai atrodo,sulygina spalva oda svelnutele pasidaro  wub.gif kam nereikia daug maskavimo tai sita tiks kuo puikiausiai rolleyes.gif

Ir as sita nusipirkau, man ji thumbup.gif graziai ant veido atrodo wub.gif
Atsakyti
Nieko ta 10 sleep efect, galetu geriau maskuot, bet turi blizgesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2009 04 18, 11:40)
Įdegio puidrytė, ryškinu skruostus daugiausiai, be blizgučių, atrodo labai natūraliai:
user posted image

Gal gali placiau apie ta idegio pudra? Zadu isigyti ir vis neapsisprendziu ar sia pirkti ar sokolado plytele g.gif
Atsakyti
Gal kas dar esat naudoję Brush foundation?

user posted image

tik vieną atsiliepimą radau... ax.gif
Atsakyti
Man irgi butu idomus atsiliepimai, bet susidariau ispudi kad ji panasi i sleep effect tik kad su sepeteliu g.gif
sleep effect visai patiko, lengvute tokia, vasarine. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shineT @ 2009 04 21, 14:29)
man nuo tuso Volume Glamour Ultra Black pradejo krist blakstienos, o kai Volume Glamour naudojau, tai jokiu problemu neturejau  unsure.gif

unsure.gif as nepastebejau tokio poveikio..gal koks pasenes papuole?
Atsakyti
QUOTE(OksanaKi @ 2009 04 19, 14:37)
o tie skaistaliukai kur paveikslelis ikeltas, amzsi apvalus su veidrodeliu. tai smagus tikrai turiu rozines spalvos su aukso atspalviu, tai labai graziai atrodo. ir ruda turi. seip jie tikrai geri, rekomenduoju, ilgai laikosi, ryte pasidazai, vakare kaip svieziai pasidazius. saunus biggrin.gif

Koks skaistalų numeriukas? 4u.gif
Vakar nusipirkau naująją kompaktinę pudrą. Labai gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kera: 06 gegužės 2009 - 08:11
QUOTE(Kera @ 2009 05 06, 09:10)
Koks skaistalų numeriukas? 4u.gif 
Vakar nusipirkau naująją kompaktinę pudrą. Labai gera thumbup.gif

Gal galit paveikslėlį parodyt kurią būtent?

Ir kuo ji tokia gera, ar pamaskuoja nors kiek? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 06 gegužės 2009 - 20:54
Šita:
bourjois powder compact
user posted image

Labai smulki tekstūra (panaši į Clarins kompaktinę, tik kaina gerokai skiriasi bigsmile.gif ), šiek tiek maskuoja, dengia plonu sluoksniu. Vienintelis trūkumas, kad per tamsią nusipirkau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 liepos 2010 - 22:45
QUOTE(Kera @ 2009 05 07, 11:03)
Šita: user posted image

Labai smulki tekstūra (panaši į Clarins kompaktinę, tik kaina gerokai skiriasi bigsmile.gif ), šiek tiek maskuoja, dengia plonu sluoksniu. Vienintelis trūkumas, kad per tamsią nusipirkau doh.gif

Šita nėra nauja. Aš taip pat ją turiu. smile.gif Žinau, kad Bourjois išleido naują, laukiu apie ją atsiliepimų, bet kiek žinau pas mus dar jos nėra.

Ji atrodo taip
bourjois mineral radiance

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 liepos 2010 - 22:45