tusas clubin taikrai geras. esu bandzius blakstienu daug atrodo, ir dideles:)
ties seseliai kur kubiliukai, mergina sake, kad nepatinka. sutinku su nuomone, kad visas veidukas blizga:)
o tie skaistaliukai kur paveikslelis ikeltas, amzsi apvalus su veidrodeliu. tai smagus tikrai turiu rozines spalvos su aukso atspalviu, tai labai graziai atrodo. ir ruda turi. seip jie tikrai geri, rekomenduoju, ilgai laikosi, ryte pasidazai, vakare kaip svieziai pasidazius. saunus
Labai patinka lupu blizgesys 3D efect it toninis kremas nr 34 dar 33nr irgi labai patiko
man nuo tuso Volume Glamour Ultra Black pradejo krist blakstienos, o kai Volume Glamour naudojau, tai jokiu problemu neturejau
QUOTE(white kitty @ 2008 12 23, 20:55)
Nusipirkau sia kremine pudra man ji lengva, gerai tepasi ir veidas naturaliai atrodo,sulygina spalva oda svelnutele pasidaro kam nereikia daug maskavimo tai sita tiks kuo puikiausiai
Ir as sita nusipirkau, man ji graziai ant veido atrodo
Nieko ta 10 sleep efect, galetu geriau maskuot, bet turi blizgesio
QUOTE(Argija @ 2009 04 18, 11:40)
Įdegio puidrytė, ryškinu skruostus daugiausiai, be blizgučių, atrodo labai natūraliai:
Gal gali placiau apie ta idegio pudra? Zadu isigyti ir vis neapsisprendziu ar sia pirkti ar sokolado plytele
Gal kas dar esat naudoję Brush foundation?
tik vieną atsiliepimą radau...
tik vieną atsiliepimą radau...
Man irgi butu idomus atsiliepimai, bet susidariau ispudi kad ji panasi i sleep effect tik kad su sepeteliu
sleep effect visai patiko, lengvute tokia, vasarine.
Papildyta:
as nepastebejau tokio poveikio..gal koks pasenes papuole?
sleep effect visai patiko, lengvute tokia, vasarine.
Papildyta:
QUOTE(shineT @ 2009 04 21, 14:29)
man nuo tuso Volume Glamour Ultra Black pradejo krist blakstienos, o kai Volume Glamour naudojau, tai jokiu problemu neturejau
as nepastebejau tokio poveikio..gal koks pasenes papuole?
QUOTE(OksanaKi @ 2009 04 19, 14:37)
o tie skaistaliukai kur paveikslelis ikeltas, amzsi apvalus su veidrodeliu. tai smagus tikrai turiu rozines spalvos su aukso atspalviu, tai labai graziai atrodo. ir ruda turi. seip jie tikrai geri, rekomenduoju, ilgai laikosi, ryte pasidazai, vakare kaip svieziai pasidazius. saunus
Koks skaistalų numeriukas?
Vakar nusipirkau naująją kompaktinę pudrą. Labai gera
QUOTE(Kera @ 2009 05 06, 09:10)
Gal galit paveikslėlį parodyt kurią būtent?
Ir kuo ji tokia gera, ar pamaskuoja nors kiek?
Šita:
bourjois powder compact
Labai smulki tekstūra (panaši į Clarins kompaktinę, tik kaina gerokai skiriasi ), šiek tiek maskuoja, dengia plonu sluoksniu. Vienintelis trūkumas, kad per tamsią nusipirkau
bourjois powder compact
Labai smulki tekstūra (panaši į Clarins kompaktinę, tik kaina gerokai skiriasi ), šiek tiek maskuoja, dengia plonu sluoksniu. Vienintelis trūkumas, kad per tamsią nusipirkau
QUOTE(Kera @ 2009 05 07, 11:03)
Šita:
Šita nėra nauja. Aš taip pat ją turiu. Žinau, kad Bourjois išleido naują, laukiu apie ją atsiliepimų, bet kiek žinau pas mus dar jos nėra.
Ji atrodo taip
bourjois mineral radiance