isigyjau vakar dvipusi blizgesi is bourjois ROUGE HYPERFIX tik uz 11lt ciupau raudona,nes nebuvo didelio pasirinkimo,galiu pasakyti,kad laaabai ryshkus,tai tinka nebent vakarus,bet gerai laiko
QUOTE(karina2009 @ 2009 02 24, 21:51)
Taip, Chanel koncernui priklauso ir Bourjois:)
QUOTE(mari21 @ 2008 12 23, 19:55)
Merginos, kiek kainuoja šita pudra Kristianoj?
Ir kaip dera mišriai oda?
QUOTE(Smauglius @ 2009 02 25, 10:57)
Droge mokėjau apie 40Lt.
Riebesnei, blizgančiai odai gal nelabai tiktų, mano nuomone..
QUOTE(Elegant @ 2009 02 25, 10:54)
Droge mokėjau apie 40Lt.
As irgi manau kad netiks,ji labai lengva nesilaikytu ant riebios odos
QUOTE(Smauglius @ 2009 02 25, 09:57)
Man tai labai patinka , oda mišri ir truputį į jautrumą. Labai sunkiai šiaip būdavo su kreminių pudrų išsirinkimu . Vis neatitaikydavau. Prieš kokį pusmetį pradėjau naudoti bourjois, tai esu labai patenkinta.
Taip pat tušą esu naudojusi šios firmos irgi patiko
Gal zinot koki gera tusa Bourjois?
noretusi kad ir ilgintu ir tankintu
noretusi kad ir ilgintu ir tankintu
Niekas tokios nebandė? Kokie atsiliepimai?
Bourjois Highlighting powder
Bourjois Highlighting powder
QUOTE(Claude @ 2009 04 02, 09:41)
as turiu tokia, tik tamsia. tamsaus sokolado plytele. naudoju jau metus ir galo krasto nematyti..taupiai kazkaip naudojasi, nors malevojuosi kasdien. ji suteikia blizgumo,s bet labai endaug, kukli tokia. man patinka:)
o 3D kuo jie ipatingi tie blizgesiukai?
Šita kompaktine esu labai patenkinta, švelni, skanus kvapas, nesimato miltų ant veido:
bourjois powder compact
Įdegio puidrytė, ryškinu skruostus daugiausiai, be blizgučių, atrodo labai natūraliai:
bourjois bronzing compact
Šešėliai neblogi, bet, kad būtų labai suževėję tai nepasakyčiau (gal spalva "neprilipo" ):
O vat šitais esu išvis nepatenkinta, kai pasidažia tai blizga ne tik akytės, bet ir visas veidas:
bourjois powder compact
Įdegio puidrytė, ryškinu skruostus daugiausiai, be blizgučių, atrodo labai natūraliai:
bourjois bronzing compact
Šešėliai neblogi, bet, kad būtų labai suževėję tai nepasakyčiau (gal spalva "neprilipo" ):
O vat šitais esu išvis nepatenkinta, kai pasidažia tai blizga ne tik akytės, bet ir visas veidas: