Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Pirkau pries kelias dienas Brush Foundation krempudra, patiko naturaliai atrodo ir nesimato kad uztepta lyg kauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2008 12 30, 20:08)
Pirkau pries kelias dienas Brush Foundation krempudra, patiko naturaliai atrodo ir nesimato kad uztepta lyg kauke  thumbup.gif

oh, tiek laukiau atsiliepimu ir pagaliau biggrin.gif
o kaip tas sepetelis, m? svelniai, gerai tepa?
Atsakyti
QUOTE(Jarida @ 2008 12 30, 18:08)
Pirkau pries kelias dienas Brush Foundation krempudra, patiko naturaliai atrodo ir nesimato kad uztepta lyg kauke  thumbup.gif

O spalva sulygina ir maskuoja gerai? smile.gif
Atsakyti
Kaip ta biri saules pudra? Apie ja www.kristiana.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B-r-u-n-e-t-e: 27 sausio 2009 - 21:05
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 28, 13:19)
Niekas nebendet?  yu.gif

kokia būtent? kiek žinau birios saulės pudros nėra.. nebent kalbi apie kompaktinę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 28 sausio 2009 - 17:15
QUOTE(Agggata @ 2009 01 12, 14:50)
as gosh kosmetika naudoju, Bourzouj ir geras, bet Gosh geresne smile.gif pameginkit. pas mane abi firmos visada konkuruoja, kai buna apsipirkimo dienos:)

drystu papriestarauti ax.gif nusipirkau ipirsta konsultantes gosh tusa,pasakysiu atvirai,nu dar tokio s nebuvau turejus,net paauglystej naudoti pigus visi geresni buvo,nezinau gal man taip nenuskilo,bet nebeziuresiu i sita kosmetika gyvenime jauciu doh.gif o va boujoirs tusai man tiesiog geriausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 29, 17:34)
yra nueik i www.kristiana.lt rusvinamosios priemones. Ir pamatysi.  thumbup.gif

aš atmintinai puikiai žinau, kad Bourjois saulės pudros yra kompaktinė ir ta šokoladinė "Delice de poudre" lygtai vadinasi...;]
Taigi kuri domina ir kokia Jūsų oda?
Atsakyti
Brush Foundation krempudra ji tokia svelni bet tikrai daug nemaskuoja tik sulygina veido spalva o tas sepetukas tai is sereliu bet as juo nemoku isiteplioti per sunku doh.gif pateplioju keliose vietose ir isitepu kempinele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2009 01 29, 20:04)
aš atmintinai puikiai žinau, kad Bourjois saulės pudros yra kompaktinė ir ta šokoladinė "Delice de poudre" lygtai vadinasi...;]
Taigi kuri domina ir kokia Jūsų oda?

Mane domina ta kompaktine "saules pudra" mano oda svelniai rusva, beto misri. Noreciau kad gerai "nurudintu" veida. smile.gif blush2.gif
Papildyta:
BETO VAKAR MACIAU VISAI BOURJOIS KOSMETIKAI NET 50% NUOLAIDA! KRISTIANOJE CIA... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 31, 12:13)
Mane domina ta kompaktine "saules pudra" mano oda svelniai rusva, beto misri. Noreciau kad gerai "nurudintu" veida.  smile.gif blush2.gif
Papildyta:
BETO VAKAR MACIAU VISAI BOURJOIS KOSMETIKAI NET 50% NUOLAIDA! KRISTIANOJE CIA...  thumbup.gif

Tikrai turėtų Tau ji tikti, nes tikrai tamsoka...

geros nuolaidos, tik gaila kad nelabai man ko reikia iš Bourjois. smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal kuri bandėt tą šokoladinį bronzantą „Delice de Poudre“? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linoshka @ 2009 02 03, 20:20)
Sveikutės,
gal kuri bandėt tą šokoladinį bronzantą „Delice de Poudre“? smile.gif

Dauk kam jis labai thumbup.gif bet man tai nieko gero... geresne ta kur fotke idejau truputi anksciau. smile.gif
Atsakyti