Pirkau pries kelias dienas Brush Foundation krempudra, patiko naturaliai atrodo ir nesimato kad uztepta lyg kauke
QUOTE(Jarida @ 2008 12 30, 20:08)
Pirkau pries kelias dienas Brush Foundation krempudra, patiko naturaliai atrodo ir nesimato kad uztepta lyg kauke
oh, tiek laukiau atsiliepimu ir pagaliau
o kaip tas sepetelis, m? svelniai, gerai tepa?
QUOTE(Jarida @ 2008 12 30, 18:08)
O spalva sulygina ir maskuoja gerai?
Kaip ta biri saules pudra? Apie ja www.kristiana.lt
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 28, 13:19)
Niekas nebendet?
kokia būtent? kiek žinau birios saulės pudros nėra.. nebent kalbi apie kompaktinę..
QUOTE(Agggata @ 2009 01 12, 14:50)
as gosh kosmetika naudoju, Bourzouj ir geras, bet Gosh geresne pameginkit. pas mane abi firmos visada konkuruoja, kai buna apsipirkimo dienos:)
drystu papriestarauti nusipirkau ipirsta konsultantes gosh tusa,pasakysiu atvirai,nu dar tokio s nebuvau turejus,net paauglystej naudoti pigus visi geresni buvo,nezinau gal man taip nenuskilo,bet nebeziuresiu i sita kosmetika gyvenime jauciu o va boujoirs tusai man tiesiog geriausi
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 29, 17:34)
yra nueik i www.kristiana.lt rusvinamosios priemones. Ir pamatysi.
aš atmintinai puikiai žinau, kad Bourjois saulės pudros yra kompaktinė ir ta šokoladinė "Delice de poudre" lygtai vadinasi...;]
Taigi kuri domina ir kokia Jūsų oda?
Brush Foundation krempudra ji tokia svelni bet tikrai daug nemaskuoja tik sulygina veido spalva o tas sepetukas tai is sereliu bet as juo nemoku isiteplioti per sunku pateplioju keliose vietose ir isitepu kempinele
QUOTE(Elegant @ 2009 01 29, 20:04)
aš atmintinai puikiai žinau, kad Bourjois saulės pudros yra kompaktinė ir ta šokoladinė "Delice de poudre" lygtai vadinasi...;]
Mane domina ta kompaktine "saules pudra" mano oda svelniai rusva, beto misri. Noreciau kad gerai "nurudintu" veida.
Papildyta:
BETO VAKAR MACIAU VISAI BOURJOIS KOSMETIKAI NET 50% NUOLAIDA! KRISTIANOJE CIA...
QUOTE(B-r-u-n-e-t-e @ 2009 01 31, 12:13)
Mane domina ta kompaktine "saules pudra" mano oda svelniai rusva, beto misri. Noreciau kad gerai "nurudintu" veida.
Papildyta:
BETO VAKAR MACIAU VISAI BOURJOIS KOSMETIKAI NET 50% NUOLAIDA! KRISTIANOJE CIA...
Papildyta:
Tikrai turėtų Tau ji tikti, nes tikrai tamsoka...
geros nuolaidos, tik gaila kad nelabai man ko reikia iš Bourjois.
Sveikutės,
gal kuri bandėt tą šokoladinį bronzantą Delice de Poudre?
gal kuri bandėt tą šokoladinį bronzantą Delice de Poudre?
QUOTE(Linoshka @ 2009 02 03, 20:20)
Dauk kam jis labai bet man tai nieko gero... geresne ta kur fotke idejau truputi anksciau.