Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(Elegant @ 2008 12 01, 22:46)
Gal kas patars kurią pudrą vis dėl to rinktis?? Noriu lengvos, natūralios be aliejų, kažkiek maskuojančios, suvienodinačios spalvą, bet tik tiek.

1. Brush Foundation
user posted image

2. 10 hour sleep effect
user posted image

3. "En toute legerete"
user posted image

Labai reiktų patarimo. Iš anksto dėkui.  4u.gif

Is situ turejau vidurine, lengvai ir graziai tepasi, taciau nepasakyciau, kad maskuoja gerai. Man tokia daugiau vasarai, kai reikia tik odos spalva sulyginti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2008 11 27, 22:55)
Gal dar kas turit tuos Ombre stretch? nes as ju esmes nesuprantu... ten lyg ir padumavusiom akim daryt, ne?
kuo jie ypatingi? g.gif

Šešėliai padaryti taip,kad lengva juos retušuot,jie laikosi labai ilgai,kažkuo primena guašą,patepi teptuku plonai bus plonai,jei nepatinka pataisai ir jų spalva nepakinta... 4u.gif

Papildyta:
[quote=Obuolinė,2008 12 03, 18:53]
vat del sitos tai man irg IDOMU bigsmile.gif
[pasiknisau dukters kosmetikoje ir išbandžiau,galiu pasakyt,atrodo jog be pudros visai bigsmile.gif o veido trūkumai paslėpti,beto taip maloniai tepasi biggrin.gif kosmetikos šedevras,o svarbiausia prieinamas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau sia kremine pudra.bourjois 10 sleeps effect user posted image man ji thumbup.gif lengva, gerai tepasi ir veidas naturaliai atrodo,sulygina spalva oda svelnutele pasidaro wub.gif kam nereikia daug maskavimo tai sita tiks kuo puikiausiai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 liepos 2010 - 22:37
QUOTE(mari21 @ 2008 12 23, 20:55)
Nusipirkau sia kremine pudra  user posted image man ji thumbup.gif lengva, gerai tepasi ir veidas naturaliai atrodo,sulygina spalva oda svelnutele pasidaro  wub.gif kam nereikia daug maskavimo tai sita tiks kuo puikiausiai rolleyes.gif

Kokią spalvą ėmėt? smile.gif
Atsakyti
74 Beige,as truputi idegusi bet ne tamsi oda tokio persikinio atspalvio,o veidas tai sviesesnis pas mane, is pradziu kai pasitepiau atrode kad truputi tamsoka bet paskui ji susilygina ir gerai rolleyes.gif bet jei pas jus sviesene oda tai 73 geriau tiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 24 gruodžio 2008 - 16:48
QUOTE(mari21 @ 2008 12 24, 17:46)
74 Beige,as truputi idegusi bet ne tamsi oda tokio persikinio atspalvio,o veidas tai sviesesnis pas mane, is pradziu kai pasitepiau atrode kad truputi tamsoka bet paskui ji susilygina ir gerai rolleyes.gif bet jei pas jus sviesene oda tai 73 geriau tiktu mirksiukas.gif

Tai 73 šviesiausias? rolleyes.gif
Atsakyti
na yra dar 72nr sviesus, bet jis i ruzavuma,o daugiau spalvu neteko tyrineti kazkaip greitai issirinkau rolleyes.gif
Atsakyti
Įsigijau 10h sleep effect ir labai patenkinta esu. cool.gif Išvis visi Bourjois gaminiai man tokie lengvučiai, natūralūs, nedaug maskuojantys, kvepiantys, tokie jaunoms panelėms sukurti wub.gif Ir ši pudrytė tokia-lengvutė, gaivi, permatoma, laaaabai patinka. wub.gif
Atsakyti
Man irgi patinka 10h sleep effect pudra, kad veidas naturaliai atrodo,na neipratus as prie tu krem pudru tik ziema arba ypatingoms progoms naudoju tai man 10h sleep effect kaip tik, bet saltu sezonu mano paakiai truputi juoduoja tai pastebejau kad si pudra nelabai juos slepia galvoju nusipirkti dar to paties gamintojo maskuokli user posted image idomu kaip jis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mari21: 28 gruodžio 2008 - 22:40
QUOTE(mari21 @ 2008 12 28, 23:35)
Man irgi patinka 10h sleep effect pudra, kad veidas naturaliai atrodo,na neipratus as prie tu krem pudru  tik ziema arba ypatingoms progoms naudoju tai man 10h sleep effect kaip tik, bet saltu sezonu mano paakiai truputi juoduoja tai pastebejau kad si pudra nelabai juos slepia  galvoju nusipirkti dar to paties gamintojo maskuokli user posted image idomu kaip jis g.gif

Kaip tik ėjau pirkti jo bet pagriebiau maxfactor miracle touch išgirtąją pudrą.. tikrai thumbup.gif .paakiams ir vietoj maskuoklio kai rekės panaudosiu, o ir kaip pudra ji - wub.gif na bet čia off topic... rolleyes.gif
Atsakyti
Elegant, kokia spalva 10 h emei? ir kaip tau spalva
o miracle touch nesausina odos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brilliante @ 2008 12 29, 20:28)
Elegant, kokia spalva 10 h emei? ir kaip tau spalva 
o miracle touch nesausina odos? smile.gif

Ėmiau 73 smile.gif . Mano tikrai šviesi oda, bet puikiai prisitaiko, nors ant buteliuko atrodo kad tamsi spalva..
Miracle Touch pirkau tik vakar, išbandžius labai patiko. Na nežinau ar ji gali sausint, man ji iš riebesnių pasirodė, o iš kur girdėjot, kad ji sausina? nes mano oda labai ir taip sausa... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 30 gruodžio 2008 - 14:23