QUOTE(Elegant @ 2008 11 15, 22:59)
O kažkas sakė kad ta 10h sleep effect tikra kaukė ant veido... sakė, labai jau maskuoja, tai ir atbaidė nuo jos...
Mhm keista nes kai pasitepiau parduotuveje ant rankos tai ji labai lengva buvo norejau ja pirkt bet pagalvojau kad praktiskai nemaskuos,na man nedaug reikia to maskavimo tik zandai rauduonuoja nuo salto oro tai bijau kad ji nesleps tu zanduku ieskosim toliau
QUOTE(mari21 @ 2008 11 21, 23:55)
Mhm keista nes kai pasitepiau parduotuveje ant rankos tai ji labai lengva buvo norejau ja pirkt bet pagalvojau kad praktiskai nemaskuos,na man nedaug reikia to maskavimo tik zandai rauduonuoja nuo salto oro tai bijau kad ji nesleps tu zanduku ieskosim toliau
Man irgi šita problema per šalčius būna... Gal esat atradusi pudrą, kokią nors lengvutę, kad skruostus truputį užmaskuotų??
as naudoju db lupu blizgesi effekt 3d bourjois pirkau kad patiko spalva bet kad ispudzio jokio nepaliko kaina nera maza o rezultatu nesu patenkinta.kai pasidazau man po kurio laiko lie apsivelia daugiau tikrai nepirksiu.ir dar loreal seselius naudoju tai katastrofa subega jie pigus taip nesubega kaip geros firmos esu labai nusivylusi savo pirkiniais o pudra kuria naudoju prestiz tai fantastiska db ties ja ir apsistojus esu
QUOTE(Elegant @ 2008 11 15, 23:59)
O kažkas sakė kad ta 10h sleep effect tikra kaukė ant veido... sakė, labai jau maskuoja, tai ir atbaidė nuo jos...
oi tikrai jokio kaukes efekto nera.. nebent kazkas su spalva visiskai prasove, tai gal ir atrode juokingai.. kaip ir anksciau rasiau, nemaskuojanti pudra..
QUOTE(Elegant @ 2008 11 22, 10:35)
Man irgi šita problema per šalčius būna... Gal esat atradusi pudrą, kokią nors lengvutę, kad skruostus truputį užmaskuotų??
as dabar Loreal Infallible turiu, sese atidave man, jai kazko nelabai patiko, o man visai nieko tokia.. maskuoja sakyciau neblogai.. pirkciau antra kart, bet ieskosiu dar geresnes
QUOTE(raminciukas @ 2008 11 22, 14:11)
as naudoju db lupu blizgesi effekt 3d bourjois pirkau kad patiko spalva bet kad ispudzio jokio nepaliko kaina nera maza o rezultatu nesu patenkinta.kai pasidazau man po kurio laiko lie apsivelia daugiau tikrai nepirksiu.
Tas pats ir man su tuo blizgiu. Nusivylus aš Bourjois visai
QUOTE(raminciukas @ 2008 11 22, 13:11)
as naudoju db lupu blizgesi effekt 3d bourjois pirkau kad patiko spalva bet kad ispudzio jokio nepaliko kaina nera maza o rezultatu nesu patenkinta.kai pasidazau man po kurio laiko lie apsivelia daugiau tikrai nepirksiu.ir dar loreal seselius naudoju tai katastrofa subega jie pigus taip nesubega kaip geros firmos esu labai nusivylusi savo pirkiniais o pudra kuria naudoju prestiz tai fantastiska db ties ja ir apsistojus esu
kaip keista, man sitas blizgis puikus ir veliasi tik tada jie perdauginu as jo (visi blizgiai man veliasi kai per daug pritepu). siaip pries ji visada lupu balzamo tepu, tada sito blizgio ir einu sau rami maziausiai 2-4 valandom, nes man jis super ilgai laikosi
QUOTE(Elegant @ 2008 11 22, 09:35)
Na as nedaug ir naudojau tu pudru bet kiek pastebejau labai lengvos pudros nelabai tu skruostu maskuoja pvz maybelline affinitone,artdeco hydra silk... reikia truputi tirstesnes ypac ziemai tai dabar pirksiu lumene mineraline pudra paskaiciau labai geru atsiliepimu apie ja, sake maskuoja neblogai ir nera sunki,graziai dengiasi,veidas naturaliai atrodo tai kai isbandysiu parasysiu lumene temoje
Apie Bourjois kosmetika, galiu pasakyti vien tik geriausius zodzius. Jau seniai naudoju "En toute legerete" kremine pudra, ir nesiruosiu keisti, ji man labai labai, tokia lengva. Naudoju dar tusa Volume Clubbing Ultra Black, kuris nors ir nera labai labai superinis, bet vis gi man patinka. Ir dar negaliu nepamineti Docteur Glamour lupu dazu, kurie taip nuostabiai drekina! Ir issilaiko ilgai, ir spalvyciu labai graziu buna.
QUOTE(Darkness @ 2008 11 25, 21:26)
Apie Bourjois kosmetika, galiu pasakyti vien tik geriausius zodzius. Jau seniai naudoju "En toute legerete" kremine pudra, ir nesiruosiu keisti, ji man labai labai, tokia lengva. Naudoju dar tusa Volume Clubbing Ultra Black, kuris nors ir nera labai labai superinis, bet vis gi man patinka. Ir dar negaliu nepamineti Docteur Glamour lupu dazu, kurie taip nuostabiai drekina! Ir issilaiko ilgai, ir spalvyciu labai graziu buna.
Kas cia per pudra? Negirdeta...
turiu, burjouis liner effect tusa, tai paprastas tusas, blakstienos nesigauna tokios grazios, kaip reklamoje