Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

sveikos 4u.gif
pasinaudojusi nemazom nuolaidelem nusipirkau blizgi 3D ir negaliu atsidziaugti thumbup.gif seniai ratus apie ji sukau, bet vis pagailedavau pinigu (nes paskutini karta L'oreal nusipirkau is didelio norejimo ir taip nusivyliau kad doh.gif ) bet tikrai neblogas, man tikrai ne per lipnus ir spalvyte tiesiog super atitaikiau mirksiukas.gif
Atsakyti
bourjours turejau daug tusu ir tik vienas padare dideli ispudi , 3d lupu dazai super labai patiko kaip ir seseliai apvaliame indelyje,o nagu lakai nusipirkau 2spalvas ir teko labai nusivilt labai ilgai nedziuvo labai ilgai smile.gif
Atsakyti
mergytes, o gal jau isbandet naujuosius blizgius 3d, cosmic. kaip jie?
Atsakyti
turiu nusipirkus tokį laką user posted image

nors SM skaičiau ir prastų atsiliepimų, bet mano nustebimui jis tikrai gerai laikosi. kol kas tepu vieną sluoksnį, o ant viršaus - Frenchi nagų kietiklį su šilku. 4 dienas be problemų išlaiko. man tai ilgai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 11 09, 18:29)
turiu nusipirkus tokį laką user posted image

nors SM skaičiau ir prastų atsiliepimų, bet mano nustebimui jis tikrai gerai laikosi. kol kas tepu vieną sluoksnį, o ant viršaus - Frenchi nagų kietiklį su šilku. 4 dienas be problemų išlaiko. man tai ilgai  ax.gif

sis lakas thumbup.gif, labai gerai laikosi, sios firmos tusai ir lupdaziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 09, 03:21)
bourjours turejau daug tusu ir tik vienas padare dideli ispudi , 3d lupu dazai super labai patiko kaip ir seseliai apvaliame indelyje,o nagu lakai nusipirkau 2spalvas ir teko labai nusivilt labai ilgai nedziuvo labai ilgai smile.gif

Kuris tušas patiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2008 11 10, 17:46)
Kuris tušas patiko? 4u.gif

toks apvalus,storas nepamenu pav ax.gif o lakas pas mane netoks buvo smile.gif o jau ultra black tusas tai blogesnio jauciu nesu turejus doh.gif
Atsakyti
sveikutes,gal galetumet patart kokia kremine pudra issirinkt,mano oda jautri,su kapiliarais ir issausejus,noreciau kad lengvai teptusi,pasleptu gerai kapiliarus,ir nepleiskanotu oda,niekaip neatrandu savo pudros,tiko viena is lorealiu bet nebegamina
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 12, 22:03)
sveikutes,gal galetumet patart kokia kremine pudra issirinkt,mano oda jautri,su kapiliarais ir issausejus,noreciau kad lengvai teptusi,pasleptu gerai kapiliarus,ir nepleiskanotu oda,niekaip neatrandu savo pudros,tiko viena is lorealiu bet nebegamina

as esu turejus 10 val miego pudra ir Repulpant (ar kazkaip panasiai), na tai nei viena nei kita nera maskuojancios.. ta 10 val miego krempudra tai isvis kaip kremas su spalva... bet tepasi tai lengvai ir graziai smile.gif jei butu kiek labiau maskuojanti, tai man butu labiau patike
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 12, 21:07)
as esu turejus 10 val miego pudra ir Repulpant (ar kazkaip panasiai), na tai nei viena nei kita nera maskuojancios.. ta 10 val miego krempudra tai isvis kaip kremas su spalva... bet tepasi tai lengvai ir graziai  smile.gif  jei butu kiek labiau maskuojanti, tai man butu labiau patike

as kristianos kataloge nete paziurejau kad kremines is vis tik trys yra pudros ar klystu?ir nieko daug neaiskina kam tinka,ka daro
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 11 12, 22:07)
as esu turejus 10 val miego pudra ir Repulpant (ar kazkaip panasiai), na tai nei viena nei kita nera maskuojancios.. ta 10 val miego krempudra tai isvis kaip kremas su spalva... bet tepasi tai lengvai ir graziai  smile.gif  jei butu kiek labiau maskuojanti, tai man butu labiau patike

O kažkas sakė kad ta 10h sleep effect tikra kaukė ant veido... sakė, labai jau maskuoja, tai ir atbaidė nuo jos... unsure.gif
Atsakyti
Nusipirkau pirmą karta BOURJOIS gaminių bigsmile.gif ,lūpų dažus Docteur Glamour ir 3D Cosmic lūpų blizgį, na kol kas patenkinta. Tik va blizgis su blizgučiais, bijau,kad nebūtų taip kaip su Loreal blizgiu, tuoj apsiveldavo lūpos doh.gif , mečiau aš jį į šiukšlių kibirą. Kiek bandžiau namie,lyg tolygiai laikosi,gal truputį pasimato tokie atskiri blizgio ruožai....bet tikiuosi nenuvils ax.gif
Atsakyti