Sveikutes
skaiciau skaiciau, taip ir neperskaiciau visos temos, pavargau
Kazkada cia rasiau kad patiko Volume Glamour. Ilgai ji naudojau, noreciau pabandyt ka nors naujo. Perskaiciau jusu atsiliepimus ir esu visiskai susipainiojusi Galvoju rinktis kazkuri is situ: TALONS AIGUILLES arba PUMP UP THE VOLUME.
Sakykit, ar TALONS AIGUILLES nera labai skystas? (nes jis ilginantis), ar nesulipina blakstienu?
Ar sie abu tusai tiktu jautrioms akims?
Ir dar apie piestukus...Kas naudoje akiu piestukus?Ar gerai brezia linija, ar ilgai islieka, nedirgina akiu?
Sirdingai dekoju
Tusai tai man nepatiko,tepliojo paakius nerealiai,blakstienos sulipdavo,nepamenu pavadinimo,bet kazkaip su diskotekom susijes,vat ruzai tai gana neblogi,naudoju,noriu ko nors naujo,ale isnaudoti negaliu seseliai ilgai laiko irgi niekaip neistepu
o man Bourjois Volume Glamour Ultra Black tusas labai patinka negaliu sakyt, kad geriausias (nes turejau ir geresniu) ir t.t., bet tikrai neblogas.. graziai blakstienas padazo
Man tusas Bourjois Volume Glamour Ultra Black irgi patinka gal nevisai toks efektas gaunasi, kokio noretusi, bet vienas is tu jau geresniu man. Taip pat ir piestukai akims (droziami) patinka, labai lengvai nubrezia linija, pakankamai laikosi, aisku visa diena neissilaiko, bet cia jau kalta mano riebi oda
Vat,Šiandien nusipirkau pudrą šitos firmos... šiaip jau stovėjau prie savo lorealiaus ir galvojau pirksiu kaip visada, bet konsultante pradėjo rekomenduot tą kur nusipirkau. Man tik geriau - turėjau nuolaidų kuponą visoms būtent bourjois firmos kreminėm pudrom dvidesimt procentu. Jupy. ryt ishmeginsiu:)
QUOTE(Delfanija @ 2008 10 08, 19:39)
Vat,Šiandien nusipirkau pudrą šitos firmos... šiaip jau stovėjau prie savo lorealiaus ir galvojau pirksiu kaip visada, bet konsultante pradėjo rekomenduot tą kur nusipirkau. Man tik geriau - turėjau nuolaidų kuponą visoms būtent bourjois firmos kreminėm pudrom dvidesimt procentu. Jupy. ryt ishmeginsiu:)
Koks pudros pavadinimas?
comme apres 10 heures de sommeil:) ar kazkaip taip.
Aš irgi už Volume Glamour Ultra Black Tik gal turputį per juodas, bet padažo gražiai, netrupa ir nedirgina mano jautrių akių
QUOTE(Delfanija @ 2008 10 12, 15:53)
comme apres 10 heures de sommeil:) ar kazkaip taip.
Tai čia ta 10h miego efektas? Prašom parašyti įspūdžius kai išbandysit.
Viena smagiausiu kosmetikos firmu
Kainos itin geros, o kokybe - superine... Dar ne vieno gaminio neturejau, kuriuo buciau nepatenkinta...
Ypac liux tusai nesulipdo blakstienu, graziai isryskina, ilgai laiko, netrupa... Dar pudryte shokoladas seseliai, blizgiai, nagu lakai...
Labai graziu spalvu gausa, patvari, gera kosmetika
Kainos itin geros, o kokybe - superine... Dar ne vieno gaminio neturejau, kuriuo buciau nepatenkinta...
Ypac liux tusai nesulipdo blakstienu, graziai isryskina, ilgai laiko, netrupa... Dar pudryte shokoladas seseliai, blizgiai, nagu lakai...
QUOTE(eve_ @ 2008 10 29, 15:48)
Viena smagiausiu kosmetikos firmu
Sutinku. Tušai man irgi labai patiko, nors senokai paskutinį iš Bourjois turėjau... Kompaktinė pudra lengvutė, laaabai skaniai kvepia. Makiažo kremas Embellisseur de Teint, kuris pagal aprašymą "suteikia sveikos odos įspūdį, lyg Jūs visą dieną būtumėte praleidusi gryname ore" tikrai maloniai tepasi ir kvepia, tačiau visiškai nemaskuoja. Na mano oda dar jauna, tačiau tikėjausi bent minimalaus maskavimo, o jis nesuteikia visiškai NIEKO, na gal vos vos rožinę spalvą (nes ir pats kremas ryškiai rožinis), todėl manau, kad jei oda jau tokia super tobula, tai geriau jos neapsunkinti ir netepti nieko. Tiesą pasakius nelabai suprantu šios pudros paskirties. Net smulkutės dėmelės nepaslepia... Išeitis-jį tepti ant skruostų, naudoti vietoj skaistalų.