Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Sveikutes 4u.gif
skaiciau skaiciau, taip ir neperskaiciau visos temos, pavargau karsta.gif lotuliukas.gif
Kazkada cia rasiau kad patiko Volume Glamour. Ilgai ji naudojau, noreciau pabandyt ka nors naujo. Perskaiciau jusu atsiliepimus ir esu visiskai susipainiojusi wacko.gif Galvoju rinktis kazkuri is situ: TALONS AIGUILLES arba PUMP UP THE VOLUME.
Sakykit, ar TALONS AIGUILLES nera labai skystas? g.gif (nes jis ilginantis), ar nesulipina blakstienu? g.gif
Ar sie abu tusai tiktu jautrioms akims? 4u.gif

Ir dar apie piestukus...Kas naudoje akiu piestukus?Ar gerai brezia linija, ar ilgai islieka, nedirgina akiu? 4u.gif

Sirdingai dekoju 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 29 rugpjūčio 2008 - 22:18
Tusai tai man nepatiko,tepliojo paakius nerealiai,blakstienos sulipdavo,nepamenu pavadinimo,bet kazkaip su diskotekom susijes,vat ruzai tai gana neblogi,naudoju,noriu ko nors naujo,ale isnaudoti negaliu doh.gif seseliai ilgai laiko irgi niekaip neistepu
Atsakyti
o man Bourjois Volume Glamour Ultra Black tusas labai patinka thumbup.gif negaliu sakyt, kad geriausias (nes turejau ir geresniu) ir t.t., bet tikrai neblogas.. graziai blakstienas padazo
Atsakyti
Man tusas Bourjois Volume Glamour Ultra Black irgi patinka smile.gif gal nevisai toks efektas gaunasi, kokio noretusi, bet vienas is tu jau geresniu man. Taip pat ir piestukai akims (droziami) patinka, labai lengvai nubrezia linija, pakankamai laikosi, aisku visa diena neissilaiko, bet cia jau kalta mano riebi oda doh.gif

user posted image
Atsakyti
Vat,Šiandien nusipirkau pudrą šitos firmos... šiaip jau stovėjau prie savo lorealiaus ir galvojau pirksiu kaip visada, bet konsultante pradėjo rekomenduot tą kur nusipirkau. Man tik geriau - turėjau nuolaidų kuponą visoms būtent bourjois firmos kreminėm pudrom dvidesimt procentu. Jupy. ryt ishmeginsiu:)
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2008 10 08, 19:39)
Vat,Šiandien nusipirkau pudrą šitos firmos... šiaip jau stovėjau prie savo lorealiaus ir galvojau pirksiu kaip visada, bet konsultante pradėjo rekomenduot tą kur nusipirkau. Man tik geriau - turėjau nuolaidų kuponą visoms būtent bourjois firmos kreminėm pudrom dvidesimt procentu. Jupy. ryt ishmeginsiu:)

Koks pudros pavadinimas? ax.gif
Atsakyti
comme apres 10 heures de sommeil:) ar kazkaip taip.
Atsakyti
Aš irgi už Volume Glamour Ultra Black thumbup.gif Tik gal turputį per juodas, bet padažo gražiai, netrupa ir nedirgina mano jautrių akių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2008 10 12, 15:53)
comme apres 10 heures de sommeil:) ar kazkaip taip.

Tai čia ta 10h miego efektas? Prašom parašyti įspūdžius kai išbandysit. smile.gif
Atsakyti
Viena smagiausiu kosmetikos firmu thumbup.gif

Kainos itin geros, o kokybe - superine... Dar ne vieno gaminio neturejau, kuriuo buciau nepatenkinta...

Ypac liux tusai thumbup.gif nesulipdo blakstienu, graziai isryskina, ilgai laiko, netrupa... Dar pudryte shokoladas wub.gif seseliai, blizgiai, nagu lakai...

Labai graziu spalvu gausa, patvari, gera kosmetika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eve_ @ 2008 10 29, 15:48)
Viena smagiausiu kosmetikos firmu  thumbup.gif

Kainos itin geros, o kokybe - superine... Dar ne vieno gaminio neturejau, kuriuo buciau nepatenkinta...

Ypac liux tusai  thumbup.gif  nesulipdo blakstienu, graziai isryskina, ilgai laiko, netrupa... Dar pudryte shokoladas  wub.gif  seseliai, blizgiai, nagu lakai...

Labai graziu spalvu gausa, patvari, gera kosmetika  4u.gif

Sutinku. drinks_cheers.gif Tušai man irgi labai patiko, nors senokai paskutinį iš Bourjois turėjau... Kompaktinė pudra lengvutė, laaabai skaniai kvepia. wub.gif Makiažo kremas Embellisseur de Teint, kuris pagal aprašymą "suteikia sveikos odos įspūdį, lyg Jūs visą dieną būtumėte praleidusi gryname ore" tikrai maloniai tepasi ir kvepia, tačiau visiškai nemaskuoja. Na mano oda dar jauna, tačiau tikėjausi bent minimalaus maskavimo, o jis nesuteikia visiškai NIEKO, na gal vos vos rožinę spalvą (nes ir pats kremas ryškiai rožinis), todėl manau, kad jei oda jau tokia super tobula, tai geriau jos neapsunkinti ir netepti nieko. Tiesą pasakius nelabai suprantu šios pudros paskirties. Net smulkutės dėmelės nepaslepia... Išeitis-jį tepti ant skruostų, naudoti vietoj skaistalų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 29 spalio 2008 - 19:44
Man labai patinka sios fyrmos seseliai. neatsmenu pavadinimo , bet ju ypakavimas , t.y. jie ydeti ne y dezutes kur paparsatai seseliai buna, bet y mazyti buteliuka . Labai faini seseliai wub.gif
Atsakyti