Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Noa, ir man taip su blaksitienom: ar blakstienos per ilgos, ar dazytis nemoku. As turejau Bourjois klasikini tusa (na, nepamenu, kaip vadinasi) - tai tokios naturalios, naturalios blakstienos, be didelio svorio. Oi be reikalo as nuo jo nutolau!!! O Pump up volume nusipirkau bordo spalvos. Ir netinka man po galais! doh.gif Kaip pasidazau, klausia, ko verkiau. cry.gif Tai net galiu padovanoti kokiai sios kosmetios gerbejai. ax.gif

O kremine pudra - super! Tokio lengvumo nesu turejusi!!! Tiesa, tos, kurios nori, kad dengtu labaiu, turetu rinktis kitoki varianta...
Atsakyti
Man labai patinka tas dvipusis tušas (coup de theatre!) gal jūs irgi tą patį naudojate?Nes neteko matyti kitokių mirksiukas.gif man jis tikrai thumbup.gif ir kaina,kaip tušo nera žiauriai brangi...
Atsakyti
Sveikos,
Aš irgi turiu coup de theatre ir nesiskundžiu. Man jis nenutrupa kaip kiti ir gražiai atrodo. Jau antrą kartą pirkau wub.gif Tik vat kartais blakstienos sulimpa cry.gif , bet esu įsitikinus, kad čia blakstienos, o ne tušas, turbūt reik nuvalyt jas prieš tepliojant ar ką... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 02 birželio 2005 - 12:35
Labai patinka tušas Tallon alguilles ar pan. Kai pradėjau jį naudot, apniko jausmas, kad visi anksčiau pirkti tušai būdavo tarsi pasenę. Ir šešėliai trijų spalvų Effet Lumiere lengvai dengiasi ir kas man labai aktualu, nes nuo mano vonios veidrodžio lentynų dažnai viskas krenta - nesubyra (manhetan, maxfactor ar net isadora kaip mat subyrėdavo). O gal tas gerumas tik dėl to, kad pradėjau atidžiai pagaminimo datą žiūrėt? g.gif
Atsakyti
Dvieju galu tusa naudoju dabar, anksciau kitus bourjous tusus naudojau- tai man jie patys geriausi, nes nenubyra ir paakiu netepa, o ir blakstienu nesulipina.
O dabar kai tas dvieju galu- tai isvis super tepasi ir paskui vakare lengvai nusivalo.

Krempudra esu naudojusi- tai labai patiko, tik kad mano oda sausoka- tai biski per daug dziovindavo oda - tai tik baliams tepdavausi.

Esu turejusi ruza - irgi labai patiko.

Atsakyti
O kaip spalvoti tusai?? kas bandet, ar irgi thumbup.gif ? kaip tik noreciau zalio arba bordo spalvos g.gif
Atsakyti
Ziuriu visos giriat ta dvipusi tusa,man asmeniskai lorealio geresnis,o ir seseliai pagal kaina kokybes neatitinka. verysad.gif
Atsakyti
man tai irgi lorealio dvipusis tusas daug fainesnis rolleyes.gif
krempudra patiko, o lupu blizgesys 3D tiesiog super thumbup.gif
Atsakyti
Šiuo metu turiu tušą PUMP UP THE VOLUME, kremines pudras: PLUS QUE PARFAIT FLUID ir EN TOUTE LEGERETE. Labai patenkinta šiais produktais, pudros labai lengvai tepasi ir labai gražiai ir natūraliai atrodo, o tušas nebyra ir nesulipina blakstienų. Mano sesė turi dvipusį tušą, irgi labai patenkinta, tikriausiai reiks ir man nusipirkti. Dar ketinu pabandyti kreminę pudrą HAPPY LIGHT, girdėjau labai gerus atsiliepimus apie ją. Manau, kad ši kosmetika tikrai super thumbup.gif
Kas dėl Loreal dvipusio tušo, tai pirktas Lietuvoje man nepatiko, nusivyliau.... nes anksčiau turėjau parvežtą iš Vokietijos verysad.gif Skirtumas tikrai didelis.
Atsakyti
QUOTE(Gabbii @ 2005 06 04, 17:55)
Šiuo metu turiu tušą PUMP UP THE VOLUME, kremines pudras: PLUS QUE PARFAIT FLUID  ir EN TOUTE LEGERETE. Labai patenkinta šiais produktais, pudros labai lengvai tepasi ir labai gražiai ir natūraliai atrodo, o tušas nebyra ir nesulipina blakstienų. Mano sesė turi dvipusį tušą, irgi labai patenkinta, tikriausiai reiks ir man nusipirkti. Dar ketinu pabandyti kreminę pudrą  HAPPY LIGHT, girdėjau labai gerus atsiliepimus apie ją. Manau, kad ši kosmetika tikrai  super thumbup.gif
Kas dėl Loreal dvipusio tušo, tai pirktas Lietuvoje man nepatiko, nusivyliau.... nes anksčiau turėjau parvežtą iš Vokietijos  verysad.gif  Skirtumas tikrai didelis.

Ziurint kur pirkai tusa,nes net ypakavimai skiriasi.Cia apie dvipusi lorealio rolleyes.gif o burzua tai kazkaip greit uzdziuna tusai doh.gif ,bent jau man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upeliukas @ 2005 06 06, 17:42)
Ziurint kur pirkai tusa,nes net ypakavimai skiriasi.Cia apie dvipusi lorealio rolleyes.gif o burzua tai kazkaip greit uzdziuna tusai doh.gif ,bent jau man g.gif

Loreal dvipusį pirkdavau Sarmoj.
O kas dėl Borjois tušo, tai naudojo jį gan ilgai ax.gif
Atsakyti
As Bourjois lupdazius naudoju, labai patinka thumbup.gif Vieni is nedaugelio, kurie man alergijos nesukelia thumbup.gif
Atsakyti