as ir jau suku sparna apie skaistalus , reiks kada nusipirkt, tik nezinau kokiu noriu: ar i ruduma, ar i rasuvuma, kasdienai gal geriau i ruduma? o siandien pirkau lupu dazus Lovely Brille, atspalvi 04, nu super, net nesitikejau kad tokie geri, nes ne sausi bet ir neriebus, lupos tokios lygios, neperryskios, o ir ant kamstuko veidrodelis yra
as ir jau suku sparna apie skaistalus , reiks kada nusipirkt, tik nezinau kokiu noriu: ar i ruduma, ar i rasuvuma, kasdienai gal geriau i ruduma?
o siandien pirkau lupu dazus Lovely Brille, atspalvi 04, nu super, net nesitikejau kad tokie geri, nes ne sausi bet ir neriebus, lupos tokios lygios, neperryskios, o ir ant kamstuko veidrodelis yra
na tai ,kad jie labai kieti, girdejau ir is kitu, bet sako dar geriau, labai ilgam uztenka o siaip spalva gan intensyvi, aisku priklauso ar rinksiuos matinius ar blizgancius, matiniai ryskesni tai juos gal imciau...na nezinau, kolkas neperku bet man tokie patrauklus jie atrodo, ir kelios drauges taip isgyre tai pasimeciau jeigu kam nepatinka ir nebenori naudoti, mielai nupirkciau, jeigu esat is Vilniaus, aisku ir jei atspalvis tiktu
As tai seniai turejau, tai mamai atidaviau, bet mamai irgi nepatiko, turejau blizgesnius tokius, tai matyt todel nekaip man jie dengdavosi, ir siaip varginantis darbas budavo paimt kiek tu skaistalu su sepeteliu...
Blizgio nr. 36 , toks persikinis atspalvis. o konsistensija tai taip, per daug tirsta, is pradziu kai uzsitepi taip nemalonu, noris nusivalyt ta riebuma bet siaip tai tikrai, gerai labai laiko
Tikrai kad nemalonu. Toks jausmas, kad užvalgei kokių riebių lašinių ar kremo ir nesvietiškas noras nusivalyti. Bet po kurio laiko nieko, ištirpsta ir nesijaučia. Man jis patinka tuo, kad tepi ir iš karto matosi spalva. Ne taip kaip kitų, tepi tepi ir nei spalvos, nei grožio, tik bespalvis blizgantis gelis, be ryšio.
Blizgio nr. 36 , toks persikinis atspalvis. o konsistensija tai taip, per daug tirsta, is pradziu kai uzsitepi taip nemalonu, noris nusivalyt ta riebuma bet siaip tai tikrai, gerai labai laiko
Pas mane irgi toks , tik numeriukas kitas.
Pradzioje irgi nelabai buvo , bet kai pripratau tai neatsidziaugiu vienas is nedaugelio kuris issilaiko ilgiau ant mano lupu
The World doesn't owe you anything, it was here First
nu as ir Nivea http://www.free-stuf...s-and-Shine.jpg pries miegant pasitepus atsibundu ryte su blizganciom, labai nedaug tik nuvalgau, gerai issilaiko noreciau kada 3D nusipirkti, man patinka labai klampus, o ir spalvu kiek