Na tai naujas lakas su keistu sepeteliu, vadinasi, atrodo, Vao 1 seconde, kaip raso, tai turetu idealiai padengt naga vienu potepiu bet kad prastai laikosi, tai tada nieko gero... ir brangokas siaip sakyciau tada apie 27 lt.
Na tai naujas lakas su keistu sepeteliu, vadinasi, atrodo, Vao 1 seconde, kaip raso, tai turetu idealiai padengt naga vienu potepiu bet kad prastai laikosi, tai tada nieko gero... ir brangokas siaip sakyciau tada apie 27 lt.
Kokios ivairios nuomones, ir skirtingi ispudziai, net keista, juk cia nagu lakas, turetu arba visoms tikt arba nei vienai netikt tai gal jei pasteline svelnia spalvyte pirksiu, visai gerai bus, nes ryskiai lakuot graziai ar taip ar taip nemoku
Man tas nagu lako sepetelis - super, nes pastoviai nukreivaliodavau, kai lakuodavausi, bet is tikruju, laikosi kokias 2 dienas... Karta pabandziau antra sluoksni uztepliot, tai kazkaip neisdziuvo gerai... Kita vertus, negi nusilakavaus nagus norisi vaiksciot kokia savaite? Kaip ten bebutu, man tai super
Turejau kremine pudra Matt Lovely, su ja oda visa diena turejo islikti matine, taciau mano riebiai odai tai buvo ne motais, ir T zona jau po keliu valandu pradedavo blizgeti o siaip tai nieko tokia, labai lengvai tepesi, susigerdavo kaip kremas, bet labai jau neskalsi, labai greitai pasibaige..
Turejau volume clubbing, siaip labai graziai daze, gerai laikesi, bet sepetelis pasirode toks nepatogus, per didelis, issitepdavau vis, ir siaip kazkaip greit sudziuvo jis man, nors pakankamai greitai sunaudoju siaip tusus