Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(Vitutexe @ 2008 07 20, 13:54)
O gal kas bandet naujaji nagu laka, ta su panoraminiu sepeteliu? labai jau idomus atrodo rolleyes.gif

Bandziau, tepasi is tikruju fainai, spalvos irgi grazios, bet laikosi niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiuko_drauge: 20 liepos 2008 - 16:11
QUOTE(Vitutexe @ 2008 07 20, 15:54)
O gal kas bandet naujaji nagu laka, ta su panoraminiu sepeteliu? labai jau idomus atrodo rolleyes.gif

QUOTE(raganiuko_drauge @ 2008 07 20, 16:08)
Bandziau, tepasi is tikruju fainai, spalvos irgi grazios, bet laikosi niekaip schmoll.gif

O koks čia lakas mastau.gif ?
Atsakyti
Na tai naujas lakas su keistu sepeteliu, vadinasi, atrodo, Vao 1 seconde, kaip raso, tai turetu idealiai padengt naga vienu potepiu rolleyes.gif bet kad prastai laikosi, tai tada nieko gero... ir brangokas siaip sakyciau tada apie 27 lt.
Atsakyti
Normaliai laikosi - kaip ir visi lakai. Ypač jei dar top coat'o neuždedi irnesakyk.gif
O patinka, kad tikrai užtenka vieno perbraukimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eiven @ 2008 07 20, 22:11)
Normaliai laikosi - kaip ir visi lakai. Ypač jei dar top coat'o neuždedi  irnesakyk.gif
O patinka, kad tikrai užtenka vieno perbraukimo  bigsmile.gif

O pats sepetelis ar patogus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitutexe @ 2008 07 20, 20:35)
Na tai naujas lakas su keistu sepeteliu, vadinasi, atrodo, Vao 1 seconde, kaip raso, tai turetu idealiai padengt naga vienu potepiu rolleyes.gif bet kad prastai laikosi, tai tada nieko gero... ir brangokas siaip sakyciau tada apie 27 lt.
user posted image
Toks? Turiu "en toute affinite", kur iš natūralių spalvų. Man šepetėlis labai patogus, o laikosi normaliai irnesakyk.gif
Atsakyti
Kai pasteliniu spalvu, gal ir nesimato kad lupasi ant nagu galiuku, o as nusipirkau bordines spalvos, tai atrode klaikiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuko_drauge @ 2008 07 21, 10:37)
Kai pasteliniu spalvu, gal ir nesimato kad lupasi ant nagu galiuku, o as nusipirkau bordines spalvos, tai atrode klaikiai doh.gif

Kokios ivairios nuomones, ir skirtingi ispudziai, net keista, juk cia nagu lakas, turetu arba visoms tikt arba nei vienai netikt doh.gif tai gal jei pasteline svelnia spalvyte pirksiu, visai gerai bus, nes ryskiai lakuot graziai ar taip ar taip nemoku ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Man tas nagu lako sepetelis - super, nes pastoviai nukreivaliodavau, kai lakuodavausi, bet is tikruju, laikosi kokias 2 dienas... Karta pabandziau antra sluoksni uztepliot, tai kazkaip neisdziuvo gerai... Kita vertus, negi nusilakavaus nagus norisi vaiksciot kokia savaite? Kaip ten bebutu, man tai super biggrin.gif
Atsakyti
Turejau kremine pudra Matt Lovely, su ja oda visa diena turejo islikti matine, taciau mano riebiai odai tai buvo ne motais, ir T zona jau po keliu valandu pradedavo blizgeti ax.gif
o siaip tai nieko tokia, labai lengvai tepesi, susigerdavo kaip kremas, bet labai jau neskalsi, labai greitai pasibaige..
Atsakyti
QUOTE(kkkristuxe @ 2008 08 19, 16:01)
o kaip su borjois tusais? g.gif

Turejau volume clubbing, siaip labai graziai daze, gerai laikesi, bet sepetelis pasirode toks nepatogus, per didelis, issitepdavau vis, ir siaip kazkaip greit sudziuvo jis man, nors pakankamai greitai sunaudoju siaip tusus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nea @ 2008 08 21, 09:01)
kolkas esu patenkinta:)

O tie skaistalai apvaliose dezutese? man kazkaip nelabai patiko, labai sunkiai pasiima, tokie kieti..
Atsakyti