Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(Clueles @ 2008 05 20, 12:35)
Siaip tai jau daug apie tai buvo kalbeta sioje temoje, tai nepatingek paieskoti.

Ieškojau ir įvedusi į paiešką šioje temoje "lakas" gavau tik vieną atsakymą.
Jei sakote, kad buvo apie tai kalbėta, paieškosiu dar, tik nereikia tujinti.
4u.gif
Atsakyti
Man labai patinka šėšėliai - nesubyra, gerai laikosi. Taip pat nagų lakas labai ilgai laikosi - mano keisti nagai, dauguma net ir brangių lakų greitai nusilupa, o šitie - ne smile.gif. Tušai taip pat patinka, daug esu sunaudojusi.
Atsakyti
nusipirkau ir aš 2 Bourjois tušus ir nusivyliau sad.gif man labai jau greitai paakiai pajuodavo sad.gif mano blakstienos labai ilgos ypač apatinės tai gal todėl taip greitai juoduoja paakiai nors mano veidas ir nėra riebus ir netepu jokiais kremais, o pirkau sarmoje BOURJOIS VOLUME GLAMOUR ULTRA BLACK ir BOURJOIS MAXI FRANGE WATERPROOF beto antrasis visiškai nėra atsparus vandeniui jis net be vandens paakius ištepa sad.gif nusivyliau sad.gif
Atsakyti
bet net nusivylus gundausi vėl ką nors nusipirkt wub.gif visi giria šią kosmetiką tai manau kad gal pasenusius tušus nusipirkau o dabar labai norisi išbandyt BOURJOIS VOLUME CLUBBING 4u.gif kokie atsiliepimai apie šį tušą ? ar nenubyra ? nenuteka ?
Atsakyti
Gal kas gali palygint bourjois volume clubbing ultra black su maxfactor masterpiece max? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 06 26, 11:02)
Gal kas gali palygint bourjois volume clubbing ultra black su maxfactor masterpiece max?  bigsmile.gif

As nusipirkau vienu kartu bourjois clubing ir maxfactor masterpiece max, tai clubing patiko, bet atra karta nepirkciau, nes blakstienos tokios labai kietos nuo jo buna, nors laikosi jis lanbai gerai, o maxfactor tai man buvo pats blogiausiais tusas koki teko tureti, us pusvalandzio paakiai jau pajuode mad.gif nors jis ir visu giriamas smile.gif Man labiausiai patinka is sios firmos BOURJOIS VOLUME GLAMOUR
Atsakyti
O kaip sios firmos kremines pudros?
Atsakyti
Turiu seselius birius tokiame kaip indelyje tai labai esu patenkinta gerai dengia ir nenubyra:

http://www.bourjois....ts_lg/smr_l.jpg

O dabar nusipirkau ir tusa clubbing atrodo vadinasi g.gif toks storas melyna spalva tai dabar ziuresiu kaip jis ten dazo,spalva tai labai faina tokia sviesiai melyna.

http://www.bourjois...._clubbing_l.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauriuka: 17 liepos 2008 - 08:18
Volume CLubbingg tai man pat patiko wub.gif Blakstienos būdavo ryškios, netiks mėgstančios natūraliai ir lengvai atrodančias blakstienas smile.gif

va čia su juom pasidažius
user posted image
[/quote]
Atsakyti
As taip pat turejau volume clubbing tusa, tai tikrai geras, bet dabar susigundziau naujuoju MF 4u.gif
Siaip dar naudoju bourjois biria pudra POUDRE exquise, tai pati geriausia is visu bandytu, naudoju jau n-taja dezute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet naujuosius seseliukus Ombre stretch atrodo vadinasi? 4u.gif gundausi nusipirkt, tokios grazios spalvytes, tik va, kates maise nesinori pirkti, visgi juk kaip uz viena spalva, tai kaina nemaza, butu gerai sulaukti atsiliepimu rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kas bandet naujaji nagu laka, ta su panoraminiu sepeteliu? labai jau idomus atrodo rolleyes.gif
Atsakyti