Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(Clueles @ 2008 02 18, 22:04)
Bourjois nagu lakai thumbup.gif  Uzbaigiau savo chanelinius lakus ir tik situos naudoju, nes kokybe tokia pat ir spalvu daug tokiu paciu turi. Siaip tai atrodo kad chanelius perpyle i kita buteliuka ir viskas  doh.gif

Ko norėt - Bourjois yra Chanel dukterinė įmonė, ar kaip ten tai vadinama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 01 28, 20:50)
Bet tik siek tiek?  ax.gif o ji viena tepdavai ar dar ant virsau pudra dedavai?

jo, dedavau pudra. bet seip nelabai matosi ir be jos, ta zalia spalva issiklaido smile.gif seip as ja naudojau tik kokius du kartus, tai nelabai daug galiu pasakyt smile.gif
Atsakyti
Turiu šešėlius "perfect harmony-shadow contour ".Gerai laiko ir į kitus nekeisčiau.Lupdažiuką draugė pirko švelnios persikinės spalvos pakuotė su auksiniu bumbuliu ant kamštelio .Pabandžiau ir irgi susigundžiau wub.gif .Labai lengvas ie kadangi nemėgstu sausų tai šis thumbup.gif
Atsakyti
Ar galetumet parekomenduoti tusa? noreciau ilginancio, niekasa nesu pirkusi sios firmos, nezinau kuri rinktis, o akcija vilioja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 03 24, 23:22)
Ar galetumet parekomenduoti tusa? noreciau ilginancio, niekasa nesu pirkusi sios firmos, nezinau kuri rinktis, o akcija vilioja  blush2.gif

Tallons Aiguilles - neblogas tušas, jei norisi ilgesnių blakstienų mirksiukas.gif tačiau tankumo ar sunkumo nesuteiks, jis tioks natūralesniam dieniniam makiažui ax.gif
Atsakyti
o kaip sitas? Volume Glamour Ultra Black? is aprasymo tai kaip ir super butu ax.gif
dar zurnale radau reklama Volume Clubbing Ultra Black, gal kas turi atsiliepimu?
Atsakyti
as taip pat naudojuosi sios firmos gaminiais, super thumbup.gif esu begalo patenkinta!!!! wub.gif turiu kompaktine pudra, kuri yra sokolado pavidalo ir kvepia sokoladu thumbup.gif ir taip pat akiu konturu piestuka thumbup.gif greitu laiku zadu isigyti daugiau sios firmos gaminiu nes dar kol kas nenusivyliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fyfokaite @ 2008 03 28, 01:49)
as taip pat naudojuosi sios firmos gaminiais, super thumbup.gif  esu begalo patenkinta!!!! wub.gif  turiu kompaktine pudra, kuri yra sokolado pavidalo ir kvepia sokoladu thumbup.gif  ir taip pat akiu konturu piestuka thumbup.gif  greitu laiku zadu isigyti daugiau sios firmos gaminiu nes dar kol kas nenusivyliau wub.gif

Aš noriu šitą pudrą nusipirkti...o kokia ji spalvą suteikia grynai rudą ar kokią oranžinę? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
ruda,o oranzine spalva man labiau egipto zeme suteikia!
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2008 03 25, 10:24)

dar zurnale radau reklama Volume Clubbing Ultra Black, gal kas turi atsiliepimu?

šitą turėjau, tik ne Ultra Black, tai man pat patiko wub.gif

va čia su juom pasidažius
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 28 kovo 2008 - 23:50
QUOTE(Extraordinary @ 2008 03 25, 12:24)
o kaip sitas? Volume Glamour Ultra Black? is aprasymo tai kaip ir super butu  ax.gif

As dabar turiu Volume glamour ultra black, turejau clubbing tik ne ultra black. Man vienareiksmiskai clubbing smile.gif Visu pirma, labai graziai padazo blakstienos (cia puikiai Baltija iliustravo vaizdinem priemonem smile.gif ).tai nieko daugiau nebepasakosiu smile.gif glamour dazo naturaliau, bet turi viena dideli minusa, bent jau man, tepa paakius doh.gif zodziu, truputi gailiuosi, kad nusipirkau ax.gif o ir kiekis nemazas doh.gif
ir dar man labiau patinka ryskios, t.y., '' leliskos" blakstienos.
Vienu zodziu, antrakart pirkciau clubbing smile.gif 4u.gif
tiesa, clubbing truputi sunkiau nusivalo nei glamour 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelinka @ 2008 04 09, 19:06)
As dabar turiu Volume glamour ultra black, turejau clubbing tik ne ultra black. Man vienareiksmiskai clubbing smile.gif  Visu pirma, labai graziai padazo blakstienos (cia puikiai Baltija iliustravo vaizdinem priemonem smile.gif ).tai nieko daugiau nebepasakosiu smile.gif  glamour dazo naturaliau, bet turi viena dideli minusa, bent jau man,  tepa paakius doh.gif zodziu, truputi gailiuosi, kad nusipirkau ax.gif  o ir kiekis nemazas doh.gif
ir dar man labiau patinka ryskios, t.y., '' leliskos" blakstienos.
Vienu zodziu, antrakart pirkciau clubbing smile.gif  4u.gif
tiesa, clubbing truputi sunkiau nusivalo nei glamour 4u.gif

As naudoju Clubbing jau kelinta pakuote. Nerealiausias ispudis, net lancome hypnose aplenkia zymiai.
Bet paskutinysis pirktas visai nesivalo net su vandeniu atspariu valikliu, tai pesioju tiesiog nuo blakstienu tusa. Gal turite kazkokiu paslapciu, su kuo tas tusas gerai nusivalo?
Atsakyti