Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Bourjois turi dar nauja produkta "Pulp action" is tos pacios serijos, yra su kolagenu, didina lupu apimti. O ka galvojate apie sios kompnijos nagu lakus ? Maciau Kosmadose yra nauji nagu lakai, ir spalvos tikrai naturalios - rudenines, nors pati labiau megstu raudono atspalvio - turiu ju nagu laka "So Laque" ir esu tikrai patenkinta. Svarbiausia yra nagu pagrindas, nagu lakas ir poto virsutinis sluoksnis - apsauginis sluoknis - ir tada tikrai bet koks lakas ilgai issilaikys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 23, 12:59)
Ar jau yra išbandžiusių Bourjois Gloss Menthol?
user posted image
Labai įdomūs atsiliepimai būtų  g.gif Pagal aprašymą iš čia, tai jie tik blizga, spalvos nėra, bet suteikia gaivumo jausmą ir mentolo kvapą.  g.gif

Bandziau Sarmoj pasiterlioti kelis kartus tai visai patiko. Mentolio kvapas labai gaivina, gal netgi per daug. Blizget blizga, lupas biski putlina, zalios spalvos priduoda minimaliai. Gundausi isigyti, jei nerasiu kokio geresnio blizgio.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2007 10 24, 23:16)
Bandziau Sarmoj pasiterlioti kelis kartus tai visai patiko. Mentolio kvapas labai gaivina, gal netgi per daug. Blizget blizga, lupas biski putlina, zalios spalvos priduoda minimaliai. Gundausi isigyti, jei nerasiu kokio geresnio blizgio.

mane irgi labai domintu sis blisgesiukas, o jis koki efekta lupoms duoda? Ar jis tik kaip permatomas blizgis? rolleyes.gif
Atsakyti
Sis blizgesiukas duota vesinanti efekta ir tiktrai labai fainas ant lupu, kaip tikras blizgesys 4u.gif
As maciau jau reklama kad visose "Kosmados" parduotuvese akcija - 25% nuolaida visiems Bourjois produktams iki gruodzio 15 dienos, galesime apsipirkti drinks_cheers.gif
Atsakyti
PAbandysiu ir aš papasakot ką naudojau. Tai va, išbandžiau abi krempudras: 10 hour sleep ir Repulpant. Tai pirmoji tikrai to efekto nesureikia: oda man tikrai neatrodo kaip pailsėjusi, kažkaip sunkiai gerai užsitepa. Repulpant tikrai buvo geresnė, veidas daug gaivesnis ir lygesnis buvo.

Toliau, turiu Bourjois blizgį putlinantį lūpas. Ir nepasakyčiau, kad putlina, bet tas dilgčiojimas man nemalonus. Nemanau, kad dar pirkčiau tokį.... Pvz LAncome Juicy tubes nesako, kad putlina, ale lūpos atrodo tikrai putliau su juo.

Tušas Volume Glamour nesusipratimas. Galėtų gal paryt taip, kad mažiau to tušo pasikabintų, o tai dabar tiek košės at šepetėlio, tai neįmanoma, kad padengtų gražiai ir nesulipintų blakstienų.
Atsakyti
Turiu pudryte 10 hour sleep , tai as ja labai patenkinta, nors cia skaiciau daugiau neigiamu atsiliepimu.Bet man ji labai tinka ir patinka. Taip pat ir tusas glamour ultra black.Turiu nuo rugsejo menesio, nors paprastai man tusas atlaiko pora menesiu.Labai graziai storina blakstienas. O blizgis 3d effect man nepatinka, guli nenaudojamas, nes ir spalva nelabai tinka (gavau dovanu) ir lipni konsistencija erzina.
Atsakyti
as labai dziaugiausi bourjois pudra happy light. puikiai man tiko: tiek spalva, tiek konsistencija. bet baigiasi tubele ir nebezinau ka daryti, neber tos pudros jau. tai labai gaila kad iseme gera daikta is prekybos verysad.gif biski ne i tema, bet bandziau sia pudra pakeist rimmel recover, irgi su blizgiom dalelem, kaip ir happy light, bet visai ne tas. gaila.
Atsakyti
As naudojau ta pudra 10hour sleep effect, tai patiko man ji visai, skaniai kvepejo ir dengesi graziai, net spalva gerai pavyko atitaikyt, bet kazkaip antro buteliuko nenusipirkau.
Ir dar turiu seselius vienspalvius, tai nelabai patenkinta jais esu. Man pradejo veltis tas sepetukas dezuteje, ir dezute suluzo, nors tu seseliu nesinesiojau praktiskai. Kazkaip tikejausi kad uz tokia kaina bent ipakavimas bus geras.
Atsakyti
Norejau paklausti, ar kas nors bandet Borjois Lovely Base? Tokia zalsvo atspalvio mase, maskuojanti veido raudonuma, nelygumus ir t.t Noreciau nusipirkt pabandyt.. nes turiu problema su daznai raustanciu veidu.. tai galvoju gal kazkiek uzmaskuos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 01 26, 23:48)
Norejau paklausti, ar kas nors bandet Borjois Lovely Base? Tokia zalsvo atspalvio mase, maskuojanti veido raudonuma, nelygumus ir t.t Noreciau nusipirkt pabandyt.. nes turiu problema su daznai raustanciu veidu.. tai galvoju gal kazkiek uzmaskuos..  ax.gif

as turejau smile.gif bet pardaviau, kadangi retai dazausi, tai ji gulejo nenaudojama ax.gif seip patiko, maskavo raudoni siek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 01 27, 01:38)
as turejau  smile.gif bet pardaviau, kadangi retai dazausi, tai ji gulejo nenaudojama  ax.gif  seip patiko, maskavo raudoni siek tiek  ax.gif

Bet tik siek tiek? ax.gif o ji viena tepdavai ar dar ant virsau pudra dedavai?
Atsakyti
Bourjois nagu lakai thumbup.gif Uzbaigiau savo chanelinius lakus ir tik situos naudoju, nes kokybe tokia pat ir spalvu daug tokiu paciu turi. Siaip tai atrodo kad chanelius perpyle i kita buteliuka ir viskas doh.gif
Atsakyti