QUOTE(jurgask @ 2007 10 13, 00:21)
as naudojau ir naudoju tiktais Bourjois ir BeYu kosmetika, ir jos tikrai geriausios. siuo metu krem-pudra Bourjois "10 valandu miego"- kuri tikrai puikiai maskuoja ir nauja ju tusa esu ispandzius "Volume Clubing''- kuris tikrai gerai padidina apimti blakstienu ( pries tai visa laika naudojau ju tusa "Volume Glamour"). Pirkau ji Kosmadoj, patare ji man konsultante ir tikrai nesigailiu, ir kaina tikrai mazesne nei kokio MaxFactoriaus ir kokybe zymiai geresne. O pabandziusi Bourjois tikrai nepripazistu Loreal kosmetikos ar Maybeline, kurios tiktais ir reklamuojasi televizoriuje. Nebukime reklamos aukos
uz kokybe ir uz kaina bukime
Mano drauge
As ir nepripazistu Loreal koncerno gaminiu
(dabar per neapsiziurejima nusipirkau Vichy krempudra, namie perskaiciau, jog Lorealiui priklauso
) Ir labai imponuoja Bourjois kosmetika. net nezinau tiesiog traukia prie sio stendo
Tiesa, krempudra tik vienakart esu naudojus pries kokius 2 metus
nieko negaliu pasakyti. Dabar irgi turiu Volume Clubing, rezultatas labai patinka, tik va nusivalyti truputi sudetinga. Tai net nezinau, kuris geriau ar Volume Clubing ar BOURJOIS MAXI FRANGE, nes ir pastarasis patiko