Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(F_A @ 2007 08 20, 16:29)
Geriausiai  pajuodusius paakius uzmaskuoja paakiu maskavimo piestukas "Anticerne pour petits matins" - jau antra turiu nusipirkus thumbup.gif

O kaip jis maskuoja, ta prasme, kas ten išvis per daiktas? Kaip koks kremas ar skystis tame pieštuke?
Atsakyti
QUOTE(kootwellaa @ 2007 08 20, 18:54)
O kaip jis maskuoja, ta prasme, kas ten išvis per daiktas? Kaip koks kremas ar skystis tame pieštuke?

Angliskai vadinas sitas daiktas "concealer", lietuviskai,- net nezinau tiksliai, turbut paakiu maskavimo piestukas rolleyes.gif Jis yra kremines konsistencijos su spalva, kuria gali issirinkt pagal savo oda. Vienam jo gale yrea mazuciukas sepetelis, o kita gala pasukus pasirodo maskuoklis mirksiukas.gif
Bourjois Anticerne pour petits matins
user posted image

Kaip ji naudoti:
http://www.videojug....under-your-eyes
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2007 08 22, 12:32)
ačiū už nuorodą  4u.gif  ten tiek neblogų patarimų yra  rolleyes.gif
reiks ir man tą concealer'į prigriebt  g.gif

sito kuri as naudoju spalvu yra mazas pasirinkimas, bet kai mano odos spalva ne tipine, tai vienintele ji man tiko thumbup.gif yra dar vienos rusies bourjois concealer'iu pardese, ju spalvos kurkas sviesesnes, bet irgi tokie faini su sepetuku ax.gif
Beja, galesi ji naudot kaip akiu seseliu baze, seseliai laikos liuks ant jo thumbup.gif (paziurek nuoroda temoj kur mokomes darytis makijaza -eye shadow master class) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 22 rugpjūčio 2007 - 13:38
QUOTE(F_A @ 2007 08 22, 14:33)
sito kuri as naudoju spalvu yra mazas pasirinkimas, bet kai mano odos spalva ne tipine, tai vienintele ji man tiko thumbup.gif yra dar vienos rusies bourjois concealer'iu pardese, ju spalvos kurkas sviesesnes, bet irgi tokie faini su sepetuku ax.gif
Beja, galesi ji naudot kaip akiu seseliu baze, seseliai laikos liuks ant jo thumbup.gif (paziurek nuoroda temoj kur mokomes darytis makijaza -eye shadow master class) mirksiukas.gif

O kiek laiko tas petit matins nadojasi? Nes jo ten tik 1ml unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 08 22, 15:07)
O kiek laiko tas petit matins nadojasi? Nes jo ten tik 1ml  unsure.gif

Paziurejau ant jo paties, raso 1.5 ml, o uztenka tai ilgam, gal 3- 4 men! tas daikciukas gana skystas,"nestovi" ant odos, ir kiek ten jo tereikia tiem paakiam mirksiukas.gif
Papildyta:
Beja, kiek teko bandyti beveik visu firmu tokio tipo (ne kreminiai) maskuokliai buna panasaus dydzio pakuotese ax.gif
Atsakyti
as naudojau ir naudoju tiktais Bourjois ir BeYu kosmetika, ir jos tikrai geriausios. siuo metu krem-pudra Bourjois "10 valandu miego"- kuri tikrai puikiai maskuoja ir nauja ju tusa esu ispandzius "Volume Clubing''- kuris tikrai gerai padidina apimti blakstienu ( pries tai visa laika naudojau ju tusa "Volume Glamour"). Pirkau ji Kosmadoj, patare ji man konsultante ir tikrai nesigailiu, ir kaina tikrai mazesne nei kokio MaxFactoriaus ir kokybe zymiai geresne. O pabandziusi Bourjois tikrai nepripazistu Loreal kosmetikos ar Maybeline, kurios tiktais ir reklamuojasi televizoriuje. Nebukime reklamos aukos smile.gif uz kokybe ir uz kaina bukime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgask @ 2007 10 13, 00:21)
as naudojau ir naudoju tiktais Bourjois ir BeYu kosmetika, ir jos tikrai geriausios. siuo metu krem-pudra Bourjois "10 valandu miego"- kuri tikrai puikiai maskuoja ir nauja ju tusa esu ispandzius "Volume Clubing''- kuris tikrai gerai padidina apimti blakstienu ( pries tai visa laika naudojau ju tusa "Volume Glamour"). Pirkau ji Kosmadoj, patare ji man konsultante ir tikrai nesigailiu, ir kaina tikrai mazesne nei kokio MaxFactoriaus ir kokybe zymiai geresne. O pabandziusi Bourjois tikrai nepripazistu Loreal kosmetikos ar Maybeline, kurios tiktais ir reklamuojasi televizoriuje. Nebukime reklamos aukos smile.gif uz kokybe ir uz kaina bukime smile.gif

Mano drauge drinks_cheers.gif As ir nepripazistu Loreal koncerno gaminiu schmoll.gif (dabar per neapsiziurejima nusipirkau Vichy krempudra, namie perskaiciau, jog Lorealiui priklauso doh.gif ) Ir labai imponuoja Bourjois kosmetika. net nezinau tiesiog traukia prie sio stendo smile.gif Tiesa, krempudra tik vienakart esu naudojus pries kokius 2 metus ax.gif nieko negaliu pasakyti. Dabar irgi turiu Volume Clubing, rezultatas labai patinka, tik va nusivalyti truputi sudetinga. Tai net nezinau, kuris geriau ar Volume Clubing ar BOURJOIS MAXI FRANGE, nes ir pastarasis patiko smile.gif
Atsakyti
sveikutes.naudojau l'oreal true match krempudra iki siol ir nusipirkus bourjois matt lovely likau maloniai nustebinta.nes spalvyte daug geriau tiko,l'oreal visos tokios tamsios..islieka veidas matinis daug ilgiau,tik dengiasi ne taip lengwai,visokie paserpetojimai labiau matosi.bet is esmes likau patenkinta ir tikrai nebegrisiu prie senesnes smile.gif

ir daar..norejau paklausti gal kas pries krempudra matt lovely tepasi bourjois makiazo pagrinda(berods maciau toki zalia)?ar graziau veidelis atrodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo midori: 14 spalio 2007 - 20:34
Vieninteli dalyka, ka turiu is bourjois yra triju spalvu seseliu dezute (41 numeriukas). Visai neseniai isigijau ir esu baisiai patenkinta biggrin.gif Labai graziai pasidengia, nuostabiai blizga ir kas svarbiausia ilgai islieka bigsmile.gif
Tai dabar skaitau ir mastau, kad ir man visai reiktu isigyti krempudra... blush2.gif
Atsakyti
Volume Clubbing tusas, kaip jie raso, yra lyg ir vandeniui neatsparus, bet lengvai nusiplauna su iprastu valomuoju pieneliu. As ir turejau Maxi Frange, ir labai patiko, nes kai nera blakstienu, tai jos lyg atsiranda, ir labai ilgos pasidaro ir apimti padidina. O pries Loreali esu, nes jo kaina tikrai neatitinka kokybes. Visada kai perkate tusa atkreipkite demesi i turi - kazkada nusipirkau MaxFactor Geisos tusa, o jo turis pasirodo tik 4,5 ml, ir kaina dar nemaza. As uz Bourjois 4u.gif
Papildyta:
atradau ju puslapi apie ta tusa
http://www.volumeclubbing.ru/

Atsakyti
Ar jau yra išbandžiusių Bourjois Gloss Menthol?
user posted image
Labai įdomūs atsiliepimai būtų g.gif Pagal aprašymą iš čia, tai jie tik blizga, spalvos nėra, bet suteikia gaivumo jausmą ir mentolo kvapą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 10 23, 12:59)
Ar jau yra išbandžiusių Bourjois Gloss Menthol?
Labai įdomūs atsiliepimai būtų  g.gif Pagal aprašymą iš čia, tai jie tik blizga, spalvos nėra, bet suteikia gaivumo jausmą ir mentolo kvapą.  g.gif

Bandžiau tik ant rankos ir tikrai matėsi vos žalsva ax.gif Bandžiau Dior blizgesį su mentoliu - šlykštu schmoll.gif
Atsakyti