turejau 3D blizgesiuka ir akim piestuka.akiu piestukas labai minkstutis ir dar turiu dvipusi piestuka- juodas-baltas is dvieju galu.super patogus daiktas mastau apie abrikosine pudryte(reiks nuciuozt pabandyt) ir apie tusa glamour
QUOTE(Mylia @ 2007 05 03, 08:23)
aha, tik vienas (apziurejau vakar Kristianoj), ten net nepavadinciau krempudra, toks abrikosu spalvos ir krempudros konsistencijos "kremas", suteikia lengva rusva silta atspalvi, visiskai nieko nemaskuoja, turetu labai tikti toms, kuriu oda ideali. Arba gal reiktu lengvai ant normalios krempudros tepti
Čia iš tų naujųjų?
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 05 05, 12:55)
Čia iš tų naujųjų?
taip Embelliseur de Teint
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 05 05, 12:55)
Čia iš tų naujųjų?
TAIP CIA TA IS NAUJUJU IR SAKYCIAU LABAI NEBLOGA
O kokie butu atsiliepimai apie Bourjois Maxi Frange tusa?
Na va jau antra savaite naudoju ta naujaja Bourjois "10 h sleep efect" krempudra ir atsiliepimai patys geriausi si karta esu labai patenkinta, kad pasidaviau reklamai
Kazkas seniai rase, kad si pudra atrodo kaip kauke ant veido - tai man atrodo absoliuciai priesingai, kaip tik nelabai matosi, kad veidas su pudra
Kazkas seniai rase, kad si pudra atrodo kaip kauke ant veido - tai man atrodo absoliuciai priesingai, kaip tik nelabai matosi, kad veidas su pudra
O man seseliai labai patinka-ilgai islieka,nesubega.Tusas irgi tas Volume glamour labai geras-storina blakstienas:)
Man Bourjois nagu lakai anksciau labai sekmingai naudodavau viena krempudra, bet ja iseme is apyvartos Neseniai baigiau paakiu maskavimo piestuka (toki su sepeteliu, issukama), tai nezinau ar jie visi tokie ar tik i LT veza su mechanizmo broku, bet pasukus isbega tokia doze maskuoklio, kurios uztektu 3 kartams! spalva tiko, tekstura irgi, bet koki ketvirtadali tikrai "ismeciau" nuvalinedama kaskart pertekliu nuo sepetelio...antra karta nebepirkau
As turejau skaistalus is sios firmos,na taip man jie patiko toks bronzinis atspalvis,taip graziai atrodydavo pries saule,bet jie kazkur dingo butent tas numeris tu skaistalu ,niekur nerandu paskutini kart pirkau kristianos parduotuvej ,bet ir ten nera...
As turejau dvipusi tusa, tai bet ne ta kur baltas su sukutemis, o kur su sepeteliu, turejau ir su sukutemis tusa, bet man jis nepatiko
mano pagiriamasis zodis tusui MAXI FRANGE. is pradziu turejau vargelio kol rankos igudo, bet po to lengvai.(tiesa, mano drauge taip ir neismoko, pasak jos zaisti) gal nelabai tinka mergaitem, kurios tingi ilgai terliotis, nes su juo tikrai zabavone biski gaunas o Bourjois - VOLUME GLAMOUR , net nezinau. as su juo issibuzoju :lotuliukas:net nezinau kaip man pavyksta taip. seseliai irgi neblogi, bet manau yra geresniu. dar man patinka Bourjois - Delice de Poudre. niekada nebandziau visu giriamos Egipto zemes , bet bourjois neblogai pasidenge ir labai graziai naturaliai svyti. ir kaina 0,5 bedos
Na, jei jau apie tušus prakalbot, tai parašysiu, kad labai neptiko šios firmos tušas Yes To Volume No to Clumps.