Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

QUOTE(bonza @ 2007 04 27, 10:08)
turejau is senesnes kolekcijos ta blyzgesi, tai gale teptukas bet man jie nepatiko nes baisia tirsti klampus, neskanaus kvapo.... fui  schmoll.gif

ir dar uzu lupu konturo man isbega
Atsakyti
as siandien juos isbandziau. Tai pritariu: lipnus, isbega uz lupu konturo, nekvepia. Nesuviliojo...
Atsakyti
nusipirkau siandien sitos firmos antakiu piestuka pati sviesiausia g.gif nes nevisada norisi ryskiu antakiu doh.gif o tik forma jiem suteikt blush2.gif ziuresim kaip jis laikys g.gif
Atsakyti
Gal kas bandet nauja bourjois krempudra "10 hours sleep effect"?
kas bandet kaip patiko?
labai poras kemsa?
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 05 01, 11:11)
kas bandet kaip patiko?
labai poras kemsa?

va vienas pasisakymas 4u.gif

QUOTE(Imante @ 2007 04 09, 13:52)
Viesedama UK isbandziau ta 10 hours pudra. ax.gif  labai smalsu buvo smile.gif Nepatiko.akivaizdiai matosi,kad yra pudra, nors spalva ir nebloga buvo tokia.  4u.gif Tiesiog tepk kaip nori, bet vis vien kaip kauke  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 05 02, 15:53)
na taip ji pavasariui vasarai liux nes tikrai labai lengvute

o atspalvis tik vienas tos pudros ? ax.gif
Atsakyti
aš tą 10 hours sleep effect kaip ir bandžiau parduotuvėj tai man visai patiko , nežinau vistiek man ją labai įdomu nusipirkt ;D
Gal reiks išbandyt ;>
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 05 02, 15:00)
o atspalvis tik vienas  tos pudros ?  ax.gif

aha, tik vienas (apziurejau vakar Kristianoj), ten net nepavadinciau krempudra, toks abrikosu spalvos ir krempudros konsistencijos "kremas", suteikia lengva rusva silta atspalvi, visiskai nieko nemaskuoja, turetu labai tikti toms, kuriu oda ideali. Arba gal reiktu lengvai ant normalios krempudros tepti g.gif

O ta naujaja Bourjois 10 h sleep efect tai konsultante labai gyre, kad labai geri atsiliepimai. Kiek tame tiesos, o kiek reklamos - nezinau, bet konsultante tai tokia labai maloni papuole, tai gal labai stipriai nemelavo biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Mylia,2007 05 03, 08:23]
aha, tik vienas (apziurejau vakar Kristianoj), ten net nepavadinciau krempudra, toks abrikosu spalvos ir krempudros konsistencijos "kremas", suteikia lengva rusva silta atspalvi, visiskai nieko nemaskuoja, turetu labai tikti toms, kuriu oda ideali. Arba gal reiktu lengvai ant normalios krempudros tepti g.gif

na taip ji nemaskuoja bet pvz pas mane labai mazai yra ka maskuot tai as siek tiek su maskuokliu patepu problemiskas vietas, tada sia pudryte na ji suteikia tokio spindesio veidui siek tiek tokio atspalvio na tiesiog pagyvina dar tada ant virsaus ez na ir man patinka
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2007 05 03, 16:12)
oi tai labai prasom greiciau pabandyti ir pasakyti, kokie ispudziai smile.gif Labai smalsu ax.gif

Niu isbandziau jusu prasymu biggrin.gif . Isvadu kazkokiu dabar negaleciau parasyti po vieno kartelio, tad isdestysiu faktus 4u.gif : tepasi lengvai (be jokiu problemu issimozojau kakla, su kitom nesugebedavau graziai to padaryti blush2.gif ), skaniai kvepia rolleyes.gif , toliau - veidui suteikia spindesio, maskuoja tai gal nelabai kaip ir man dar dozatorius pasirode nalabai patogus, bet tai turbut smulkmena tongue.gif.
Atsakyti
Mano megstamiausia krempudra REPULPANT FOUNDATION. Jau pusantru metu naudoju tik ja ax.gif . Gerai tepasi,labai naturaliai atrodo, neuzkemsa poru, nesausina odos thumbup.gif Gaila tik, kad labai mazai maskuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 04 gegužės 2007 - 09:17
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 05 01, 11:11)
kas bandet kaip patiko?
labai poras kemsa?

mane nuo jos taip isbere!!! verysad.gif verysad.gif blink.gif
Atsakyti