Įkraunama...
Įkraunama...

Bourjois kosmetika

Karts nuo karto nusiperku kazka is Bourjois kosmetikos. Man patiko tusai. Siandien pirkau kremine pudra.

Jie kas naudojote, parasykit, kaip Jum si kosmetika. Kristianoje Kaune ja kazkodel "proteguoja". Na bent jau pristato, kaip kur kas geresne uz L'oreal. Ka manote?
Atsakyti
Boujoirs kosmetika labai kokybiška ir kaina prieinama. Kristianoj sakė, kad ši firma priklauso tai pačiai grupei kaip ir Chanel.
Esu naudojusi kreminę pudrą Plus Que Parfait, skirtą riebiai odai ir kompaktinę pudrą. Kreminė - puiki, o, va, kompaktinė nelabai schmoll.gif
Ir dar - labai puikūs yra šios firmos blizgesiai lūpoms 3D effect!
Atsakyti
Jei neklystu tai sios firmos turiu dvipusi tusa (vienas galas baltas- kitas juodas), esu labai patenkinta, gavau nuo vyro dovanu, kainos neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti
Mano pirkta kremine pudra - "En toute legerete". T.y. labai lengva. 49 Lt. Yra tokia pati tik su dozatorium - 69. Na va ir paziuresim! Galvojau ir kompaktine nusipirkti, bet jei nelabai??? unsure.gif O kas buvo nelabai, Kera?
Atsakyti
Turiu šešėlius, skaistalus, lūpdažį ir tušą akims jau baigiau. Geresnės net nesu turėjusi, manji tinka labiausiai, o pirkausi Paryžiuje, bet ir Lietuvoje pirktos kokybė nelaibai skyrėsi. Niu, žodžiu, man ji patinka labiausiai ( nors ir dažausi 1xper ketvirtį doh.gif ) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2005 02 03, 13:56)
Mano pirkta kremine pudra - "En toute legerete". T.y. labai lengva. 49 Lt. Yra tokia pati tik su dozatorium - 69. Na va ir paziuresim! Galvojau ir kompaktine nusipirkti, bet jei nelabai??? unsure.gif  O kas buvo nelabai, Kera?

Man norėjosi labiau dengiančios, maskuojančios, o ji man tokia lengvutė, tinkama tik blizgesiui pašalinti.
Ir dar vienas trūkumas - labai ,,gremėzdiška" dėžutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kera: 03 vasario 2005 - 14:01
as esu turejusi ta tusa is dvieju galu tai tikrai thumbup.gif lubdaziai irgi faini smile.gif man patinka
Atsakyti
Ei mergos kiek kainuoja tas dvipusis tusas. Siaip su juo vargo jokio, bent jau man nemoksai labai lengva dazytis juo.
Atsakyti
Na, ir aš pasisakysiu šia tema:) Naudoju tušą ir šešėlius šios firmos:) Labiausiai patiko tas dvipusis tušas, dabar turiu tušą ,,Pump up the volume" irgi labai geras, bet dvipusiui vis dėl to teikčiau pirmenybęsmile.gif Šešėliai irgi puikūs, gražios spalvos, ilgai laikosi ir lengvai tepasi, ypač nuostabiai žėri, šešėlius tepant ant akių vokų sudrėkintu šepetuku:)
Kainos manyčiau ne iš mažųjų sad.gif Todėl tenka apsipirkt užsienyje.
Atsakyti
paziurejau, mano tusas VOLUME GLAMOUR. o tas dvipusis nepigus, kazkas tarp 50-60lt, atrodo. tik ji tepliot reikia abiem galais, ania?uztai man ir sake pardaveja, kad vargo daug su juo. bet jei rezultatas geras, bala nemate ta varga thumbup.gif noriu jau to tuso...reiks prasyt valentadieniui wub.gif
Atsakyti
Man bourjois labai patinka:) Turiu seselius,lupdazi,keleta nagu laku ax.gif thumbup.gif Dar pardoskej stende bandziau sios firmos birius-blizgius seselius,tuos vienos spalvos smile.gif Labai patiko ax.gif
Atsakyti
O man tusas Pump up volume visai nepatiko sad.gif Paakiai isstepdavo. Kiekvienos dienos vakare paakiai juodi budavo. Mat, man daug tusu issitepa, kazkaip blakstienos i oda remiasi - ar cia akys ne vietoj, ar blakstienos, nzn smile.gif Dabar turiu max factor 2000 calorie - ir neturiu problemu smile.gif

Dar turejau pudra ir piestuka. Ka as zinau? Pudra kaip pudra, piestukas kaip piestukas... Nualpti nebutu del ko smile.gif
Atsakyti