Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

Merginos,kaip jums taip graziai apsivelia? As bandziau tai tik viskas i virvute suejo ir tiek,nusmuko viskas nuo muilo viskas.
Atsakyti
jo su tuo apvelimu reikia truputi pasitreiruot.as dariau taip:suslapinu muila tik vos vos,kad lipnus taptu.tada "apklijuoju"sausa vilna ,galima koki siula ivyniot,tuo paciu ir vilna geriau prisispaudzia prie muilo. po truputi slapinu ,spaudziu ir svelniai glostau lotuliukas.gif kol vilnele pradeda veltis ,trauktis. mano pastebejimas butu toks:)kad vilna reikia apvyniot gan laisvai,kad trauktis turetu kur,suslapinus ji pradeda rauksletis,bet kai susivelia issitiesina.o jei iskart standziai ivynioji,nesusivelia.bent jau man taip buvo..
Atsakyti
Jeckau kleckau reikės ir man pabandyti apvelti thumbup.gif
Jau taip gražu jau taip gražu čia viskas wub.gif
Pagarba už tokius darbelius jum bigsmile.gif
Atsakyti
o ne paprasčiau nuvelti "dėkliuką" ir paskui ten muilą įdėjus užvelti "išėjimą"? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2008 01 04, 22:22)
jo su tuo apvelimu reikia truputi pasitreiruot.as dariau taip:suslapinu muila tik vos vos,kad lipnus taptu.tada "apklijuoju"sausa vilna ,galima koki siula ivyniot,tuo paciu ir vilna geriau prisispaudzia prie muilo. po truputi slapinu ,spaudziu ir svelniai glostau lotuliukas.gif  kol vilnele pradeda veltis ,trauktis. mano pastebejimas butu toks:)kad vilna reikia apvyniot gan laisvai,kad trauktis turetu kur,suslapinus ji pradeda rauksletis,bet kai susivelia issitiesina.o jei iskart standziai ivynioji,nesusivelia.bent jau man taip buvo..

Ačiū seava už išsamų aprašymą, 4u.gif nors velti neveliu, bet šis variantas mane itin vilioja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tranquility @ 2008 01 05, 14:50)
o ne paprasčiau nuvelti "dėkliuką" ir paskui ten muilą įdėjus užvelti "išėjimą"?  ax.gif

schmoll.gif kam dviguba darba daryti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2008 01 05, 18:21)
Ačiū  seava už išsamų aprašymą,  4u.gif  nors velti neveliu, bet šis variantas mane itin vilioja  thumbup.gif  thumbup.gif

o mane tai jau visi imanomi rankdarbiai vilioja.blaskausi nuo vieno prie kito doh.gif lotuliukas.gif vilnos maisai stovi,decupazo lakai ,siuvimas ,mezgimas ir t.t tuoj galva nusisuks doh.gif o dar tu metalo lapu labai noriu ax.gif siandien ir modelino kalnus prikepiau... lotuliukas.gif ir viskas per ta SM... bigsmile.gif
Atsakyti
Traukia tai traukia, tik kad irgi to laiko kur surasti, nes visų vienu ir tuo pačiu metu niekaip fiziškai nesigaus išbandyti. doh.gif nebent dar porą rankų papildomų būtų lotuliukas.gif Kiekvienai naujovei vis tik reikia skirti tam tikrą laiką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 06 sausio 2008 - 00:24
QUOTE(Frekenbok @ 2008 01 04, 10:35)
viena lietinga rudens diena teko pabandyti pazaisti su tais muilais ir burbulais. muilui surinkau visus namie buvusius muiliukus sutarkavau ir sildziau... o burbului formos neturejau todel palikau dziuti taip paprastai bet gavosi blynas biggrin.gif bet nieko vonioje snypste ir kvepejo. beje i tesla imaisiau vaikisko jonsons&jonsons aliejuko. oda pasaka hihihi.gif  o muilas.... na kaip ir muilas... beda ta kad kai viriau putojo o tai kol nugramdziau krastus  doh.gif  bet nieko suejo... ir is viso to kilo ideja bet dar neigyvendinta. jei muila tirpinti vasko sildiklyje kazi kas gausis : g.gif: jauciu reik pabandyti ,nes ir apta turiu ir kavos tirsciu turetu dar buti ir ramaskiu ziedu...
nuotrauku neprasykit neturiu sad.gif tiksliau jau istryniau doh.gif

tiesa vakar skaitinejau sia tema ir uzmaciau kad domites baze muilo tai radau parduotuve Vokietijoje berods einu per history pabandysiu surasti vel ax.gif
Papildyta:
parduotuves

vokiska

dar viena

Vokiškai visai nesuprantu. Ar siunčia į Lietuvą pirmoji parduotuvė. Antra nuoroda man neveikia... Bandžiau iš Aptos lydyti, bet man nepatiko išdžiūvusių muiliukų vaizdas unsure.gif . Manau, iš bazės gražesni muiliukai išeitų.
Atsakyti
Skaitinėju aš, skaitinėju temeles rankdarbių, vis renku medžiagas visokiems darbeliams- mozaikai, dekupažui, muilams, žvakėms- vis bręstu po truputį savo darbeliams- ačiū visoms merginoms, kurios ir kitose temose neatsisakydavo pakonsultuot 4u.gif

Šiandien kaip tik jau neištvėriau, ir prisipirkau medžiagų vonios bomboms- nes apie jas tokie geri merginų atsiliepimai- tai galvoju nuo jų pradėti, nes muiliukų kažkaip iš lietuviškų priemonių nekyla ranka daryti- ech..kad taip tos bazės kokios parsisiųsdinus iš užsienio...ale klapato kiek, ir kainos blink.gif g.gif schmoll.gif O taip nesinori, kad mano menas susitrauktų į džiūvėsįschmoll.gif bash.gif

Tai va, nusipirkau citrinos rūgšties, krakmolo, sodos- nu patraukė gi mano akį šalia krakmolo kisielius blink.gif gulintis, tas milteliais- gi paskaitau- žiūriu sudėtis jo praktiškai ta pati kaip tų vonios bombų blink.gif tongue.gif biggrin.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif O kvepia braškėm- fantastiškai biggrin.gif Tik sudėtyje nėra sodos ir yra cukraus- tai galvoju, kažin kas būtų, jei panaudoti tą kisielių bomboms daryti- atidariau tą pakelį namie- spalvytė tokia gražiai rožinė, o kvapas thumbup.gif wub.gif - reiktų tik sodos dadėti- tada, aišku spalva blyškesnė pasidarytų, bet vis tiek- aš kai dievinu braškių kisielių, jų kvapą, ir pačias braškes, o eterinių neturiu, tai kaži kaip čia būtų- bet gal kvepėtų lotuliukas.gif Mąstau, ar cukrus nepamaišytų g.gif

Tik va kamuoliukų neturiu teniso nei kitų- yra fruktis plaukų serumo toks apvalus buteliukas- bet serumas dar neišnaudotas g.gif Dar turiu kiaušinio formos tokią dėžutę plastikinę- ji tuščia- ten toks kaip kinderis buvo- tik didoko kiaušinio formos ta jo plastikinė dėžutė..bet jis viduje tokius plastmasiukus mažus turi- tai neaišku ar nesuardys bombos jie- nu bet labai maži- gal pavyks išlaužti... Žodžiu mano eksperimentai prasideda ax.gif

Gaila tik, kad fotiko neturiu- vis perka šeima, perka, renkasi- ir man išrinkti neleidžia- ir taip jau nežinia kiek- tai ir veltėdžiauju visose temose- nuotraukyčių neįdedu- nebent su telefonu daryčiau..bet nieko nesimatys..o ir žinučių neturiu reikiamo skaičiaus..
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti