Sveikos, aš dažniausiai tik skaitinėju pas Jus, nerašau. Tačiau tapau vonios bombų fane- darau jų daug ir visokių, dažniausiai su žolelėmis. Šios bombos darytos su kava. Vonioje aisku plaukioja nuosėdos, bet užtai koks kvapas...
Bombas darau naudodama lauko teniso kamuoliukus- tai kol kas man labiausiai pasiteisinęs variantas.
elzeda gavosi, rodyk visas
O kaip darei? gal trumpai gali parašyti? Manau visoms bus įdomus paskaityti...
Manau ir daugiau yra užsislapstinusių merginų, greitai išlyskite ir pasirodykite
Atnaujinau galeriją (o ji pildosi po truputį, tuoj vietos neliks, tai kelsimės į Picasa)
Muilininkių klubo galerija
O kaip darei? gal trumpai gali parašyti? Manau visoms bus įdomus paskaityti...
Manau ir daugiau yra užsislapstinusių merginų, greitai išlyskite ir pasirodykite
Atnaujinau galeriją (o ji pildosi po truputį, tuoj vietos neliks, tai kelsimės į Picasa)
Muilininkių klubo galerija
man tie Fėjų klubo muiliukai
parodžiau bendradarbėms, sako, pyragėlius rodai, kokie čia muilai taip noris atsikąsti
parodžiau bendradarbėms, sako, pyragėlius rodai, kokie čia muilai taip noris atsikąsti
Deja, kitų dabar parodyti negaliu, mat fotikas paskolintas.
O darau visada pagal šį receptą (kurį, beja, ir radau pas jus):
Reikės:
2 šaukštų krakmolo,
2 šaukštų citrinos rūgšties,
60g sodos.
viska persijoti
i kita dubeni:
3 saukstai aliejaus (geriausia- migdolu ar kt rieshutu, sezamu)
keletas lashu aromatiniu alieju (kokius megstat)
truputelis valgomuju dazhu
viska sumaishyti kartu ir 'idaryti' teniso kamuoliuka.
Galima naudoti ir lauko teniso kamuoliuka,maishyti keleto spalvu mase, ilashinti vitamino A ar E, ideti kiek avizhu miltu ar dribsniu jautresnei odai
Tik aš niekada nesijoju (ir taip gerai gaunasi). O priedus dedu tokius kokius tuo metu turiu. Esu dariusi su įvairiausiomis žolelėmis (ramunėlėmis, čiobreliais, liepžiedžiais, žaliąja arbata ir kt.), taip pat esu bandžiusi įdėti vonios druskos, visai gerai gaunasi. O dabar padariau su kava. Iš nurodytų ingredientų išeina maždaug du teniso kamuoliukai, tad aš visada visko dedu dvigubai. Jei matau, kad spalva blanki ar jos išvis nėra, įdedu šiek tiek maistinių dažų. Šiandien bandysiu daryti su mėtom. Visas žoleles prieš dėdama į burbulus kuo smulkiau susmulkinu. Tikiuosi kam nors mano patirtis bus naudinga.
O darau visada pagal šį receptą (kurį, beja, ir radau pas jus):
Reikės:
2 šaukštų krakmolo,
2 šaukštų citrinos rūgšties,
60g sodos.
viska persijoti
i kita dubeni:
3 saukstai aliejaus (geriausia- migdolu ar kt rieshutu, sezamu)
keletas lashu aromatiniu alieju (kokius megstat)
truputelis valgomuju dazhu
viska sumaishyti kartu ir 'idaryti' teniso kamuoliuka.
Galima naudoti ir lauko teniso kamuoliuka,maishyti keleto spalvu mase, ilashinti vitamino A ar E, ideti kiek avizhu miltu ar dribsniu jautresnei odai
Tik aš niekada nesijoju (ir taip gerai gaunasi). O priedus dedu tokius kokius tuo metu turiu. Esu dariusi su įvairiausiomis žolelėmis (ramunėlėmis, čiobreliais, liepžiedžiais, žaliąja arbata ir kt.), taip pat esu bandžiusi įdėti vonios druskos, visai gerai gaunasi. O dabar padariau su kava. Iš nurodytų ingredientų išeina maždaug du teniso kamuoliukai, tad aš visada visko dedu dvigubai. Jei matau, kad spalva blanki ar jos išvis nėra, įdedu šiek tiek maistinių dažų. Šiandien bandysiu daryti su mėtom. Visas žoleles prieš dėdama į burbulus kuo smulkiau susmulkinu. Tikiuosi kam nors mano patirtis bus naudinga.
Na, aš naudoju tokią paprasčiausią- kristalėliais... (čia apie citrinos rūgštį)
gali plačiau, kaip įdaryti tą kamuoliuką?
QUOTE(heavytea @ 2007 07 27, 15:33)
gali plačiau, kaip įdaryti tą kamuoliuką?
Čia man tikriausiai klausimas? Įdaryti paprasta- perpjauni pusiau kamuoliuką, prigrūdi paruoštos masės (reikia smarkiai paspausti), tada suglaudi abi puseles ir palieki dziūti. Tikiuosi taip supratau klausimą
QUOTE(elzeda @ 2007 07 27, 15:15)
Čia man tikriausiai klausimas? Įdaryti paprasta- perpjauni pusiau kamuoliuką, prigrūdi paruoštos masės (reikia smarkiai paspausti), tada suglaudi abi puseles ir palieki dziūti. Tikiuosi taip supratau klausimą
aha, ačiū reiks teniso kamuoliuko ieškot.
Priviriau ir aš muiliukų . Vyras iš komandiruočių viešbutinių muiliukų priveža , tai sunaudojau. Na, tokie... tep lep gavosi . Pasiskolinsiu fotiką, įkelsiu nuotraukas. Turiu klausimėlį - nudažius muilą maistiniais dažais ar kokiom burokų sultim, paskui tas muilas neišterliuzins ta spalva veiduko ?
QUOTE(oaze @ 2007 07 29, 17:10)
Turiu klausimėlį - nudažius muilą maistiniais dažais ar kokiom burokų sultim, paskui tas muilas neišterliuzins ta spalva veiduko ?
Aš veido muilu neplaunu, ir taip sausa oda , bet kur naudojau mėlynus dažus, gavosi švelnia žydras muilas, tai nedažo taip, kad matytum... Turbūt priklausomai nuo kiekio , tu paeksperimentuok ir apšviesk tada mus
Aha, duosiu vyrui pasipraust, kad taip negražiai su viešbučiais daro . Draugei noriu padaryt skaisčiai raudoną, baisiai ji tą spalvą mėgsta, tik bijau susipykt, jei nudažys ...