oooo Va šito ir neprisiskaičiau kiek laiko
Nu ką, lauksim ilgiau
Šiaip muilą ir vandenį dėjau (bent jau stengiausi dėti) vienoda proporcija ;] 20g muilo, 200g daug maž vandens ;D
kokie "skanus"pas jus muiliukai
neperskaiciau visko,bet gal nebus labai ne i tema mano muiliukai..
neperskaiciau visko,bet gal nebus labai ne i tema mano muiliukai..
na va, pirmieji keturi muiliukai jau stengsta saldytuve. nezinau, kaip ten gavosi, bet kvepia tai pasakiskai jei iki vakaro truputi pastengs, gal pavyks nufotkinti.
turiu tik viena klausima : gal galima puoda kuo nors patepti, kad neliptu taip muilas virdamas? (net kaitinant ant labai mazos ugnies)
turiu tik viena klausima : gal galima puoda kuo nors patepti, kad neliptu taip muilas virdamas? (net kaitinant ant labai mazos ugnies)
vat man neaisku, kodel mano muiliukai taip greit stengsta dar tik valanda praejo nuo ju isvirimo, o viena jau is formos galiu isimti ir jis tikrai kietas ar taip gali buti del to, kad saldytuve stengdziau?
Seava pasakiškai gražūs tavo muilai
Tu pačius muilus irgi darei, ar tiesiog kokius nors pirktinius taip dailiai apvėlei?
Sausainiuk, maniškiai irgi gal per valandą pastingo taip, jos galėjau visus iš formelių išimti. Bet jie dar minkštoki, tai jiems išimtiems iš formelių dar džiūti ir džiūti
O ką dėl puodo daryt tai net nežinau.. Man irgi lipo lipo O po to kol atšveičiau
Tu pačius muilus irgi darei, ar tiesiog kokius nors pirktinius taip dailiai apvėlei?
Sausainiuk, maniškiai irgi gal per valandą pastingo taip, jos galėjau visus iš formelių išimti. Bet jie dar minkštoki, tai jiems išimtiems iš formelių dar džiūti ir džiūti
O ką dėl puodo daryt tai net nežinau.. Man irgi lipo lipo O po to kol atšveičiau
labai grazu, seava, kaip sugalvojai muiliukus apvelti?
man tai lyg visai lengvai atsiplove bet laukt reiks ilgai, kol visai isdzius tie mano muiliukai.
man tai lyg visai lengvai atsiplove bet laukt reiks ilgai, kol visai isdzius tie mano muiliukai.
QUOTE(aistulyteee @ 2008 01 03, 15:30)
Seava pasakiškai gražūs tavo muilai
pirkti muiliukai,bet galima manau ir naminius apvelt.
QUOTE(Sausainiukas* @ 2008 01 03, 18:15)
buvau anksciau kazkur forume macius,o dar Lachese primine,pabandem padaryt,visai gerai iseina,tai Kaledom pas mane visi buvo apdovanoti muilais
tikrai grazu bet poto reikia prakirpti, kad muila isimtum, ar yra kokios sagutes ar kas? na kaip dekliukas?
o dar kaip butu faina ir naminus apvelt
QUOTE(Sausainiukas* @ 2008 01 03, 19:14)
tikrai grazu bet poto reikia prakirpti, kad muila isimtum, ar yra kokios sagutes ar kas? na kaip dekliukas?
cia muilas ir kempine kartu!
QUOTE(aistulyteee @ 2008 01 03, 15:30)
O ką dėl puodo daryt tai net nežinau.. Man irgi lipo lipo O po to kol atšveičiau [/i]
pabandykite indą su muilo drožėmis ir vandeniu įstatyti į indą su vandeniu kurį pastatyti ant viryklės ir taip lydyti. Tada muilas neprisvils, nors ir lydysis ilgėliau
seava, tikrai? genialu nepagalvojau, pati is vilnos tik papuosalus darau
irmulia, reiks ir taip isbandyti, aciu
dabar, vakare, nesimato taip gerai visos spalvos
irmulia, reiks ir taip isbandyti, aciu
dabar, vakare, nesimato taip gerai visos spalvos
Sausainiukas* na ir pyragų prikepei visą kalną