Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

oooo blink.gif Va šito ir neprisiskaičiau kiek laiko biggrin.gif
Nu ką, lauksim ilgiau thumbup.gif

Šiaip muilą ir vandenį dėjau (bent jau stengiausi dėti) vienoda proporcija ;] 20g muilo, 200g daug maž vandens ;D
Atsakyti
kokie "skanus"pas jus muiliukai wub.gif

neperskaiciau visko,bet gal nebus labai ne i tema ax.gif blush2.gif mano muiliukai..

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
na va, pirmieji keturi muiliukai jau stengsta saldytuve. nezinau, kaip ten gavosi, bet kvepia tai pasakiskai blush2.gif ax.gif mirksiukas.gif jei iki vakaro truputi pastengs, gal pavyks nufotkinti.
turiu tik viena klausima : gal galima puoda kuo nors patepti, kad neliptu taip muilas virdamas? (net kaitinant ant labai mazos ugnies) 4u.gif
Atsakyti
vat man neaisku, kodel mano muiliukai taip greit stengsta g.gif dar tik valanda praejo nuo ju isvirimo, o viena jau is formos galiu isimti ir jis tikrai kietas g.gif blush2.gif ar taip gali buti del to, kad saldytuve stengdziau? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Seava pasakiškai gražūs tavo muilai wub.gif
Tu pačius muilus irgi darei, ar tiesiog kokius nors pirktinius taip dailiai apvėlei?

Sausainiuk, maniškiai irgi gal per valandą pastingo taip, jos galėjau visus iš formelių išimti. Bet jie dar minkštoki, tai jiems išimtiems iš formelių dar džiūti ir džiūti mirksiukas.gif

O ką dėl puodo daryt tai net nežinau.. Man irgi lipo lipo doh.gif O po to kol atšveičiau biggrin.gif
Atsakyti
labai grazu, seava, kaip sugalvojai muiliukus apvelti? 4u.gif
man tai lyg visai lengvai atsiplove blush2.gif bet laukt reiks ilgai, kol visai isdzius tie mano muiliukai. blush2.gif ax.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulyteee @ 2008 01 03, 15:30)
Seava pasakiškai gražūs tavo muilai  wub.gif
Tu pačius muilus irgi darei, ar tiesiog kokius nors pirktinius taip dailiai apvėlei?

pirkti muiliukai,bet galima manau ir naminius apvelt.

QUOTE(Sausainiukas* @ 2008 01 03, 18:15)
[i]labai grazu, seava, kaip sugalvojai muiliukus apvelti?  4u.gif

buvau anksciau kazkur forume macius,o dar Lachese primine,pabandem padaryt,visai gerai iseina,tai Kaledom pas mane visi buvo apdovanoti muilais lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai grazu ax.gif bet poto reikia prakirpti, kad muila isimtum, ar yra kokios sagutes ar kas? blush2.gif blush2.gif na kaip dekliukas? blush2.gif mirksiukas.gif
o dar kaip butu faina ir naminus apvelt 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sausainiukas* @ 2008 01 03, 19:14)
tikrai grazu  ax.gif  bet poto reikia prakirpti, kad muila isimtum, ar yra kokios sagutes ar kas?  blush2.gif  blush2.gif na kaip dekliukas?  blush2.gif  mirksiukas.gif
o dar kaip butu faina ir naminus apvelt 4u.gif  bigsmile.gif

cia muilas ir kempine kartu! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulyteee @ 2008 01 03, 15:30)
O ką dėl puodo daryt tai net nežinau.. Man irgi lipo lipo  doh.gif  O po to kol atšveičiau  biggrin.gif [/i]

pabandykite indą su muilo drožėmis ir vandeniu įstatyti į indą su vandeniu kurį pastatyti ant viryklės ir taip lydyti. Tada muilas neprisvils, nors ir lydysis ilgėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
seava, tikrai? genialu blush2.gif lotuliukas.gif nepagalvojau, pati is vilnos tik papuosalus darau doh.gif blush2.gif
irmulia, reiks ir taip isbandyti, aciu ax.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

dabar, vakare, nesimato taip gerai visos spalvos doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sausainiukas*: 03 sausio 2008 - 19:23
Sausainiukas* thumbup.gif na ir pyragų prikepei visą kalną blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti