sveikos, vakar iki 2 val nakties skaičiau senąją temą ir naująją. tai šiandien nusipirkau Apta muilo ir pasigaminau savo muiliukus. jie nėra tokie gražūs kaip jūsų, bet vistiek mieli, nes pačios daryti. kol kas jie labai skaniai kvepia. kaži ar kvepės kai išdžius. o čia jų nuotraukytės http://public.fotki....sgamybosmuilai/
QUOTE(Raseliuke @ 2007 11 24, 00:21)
tai šiandien nusipirkau Apta muilo ir pasigaminau savo muiliukus.
visi muiliukai mieli
kazkuri minejot, kad Mindaugo Maximos Prieskoniu parduotuveje yra vaniles lazdeliu. vakar buvau -ten apie jokias vaniles lazdeles mergiote net girdejus nera
QUOTE(jurate4 @ 2007 11 23, 21:36)
tai taip taip iki, bet gal kokioj konkrecioj, bo jauciu ka pati vaziuosiu ieskot, tai kad nereiktu po visa miesta duotis.
Deja, ten, kur as pirkau (žvėryno IKIUKAS), po to kiek kartų bežiūrėjau, vis nėra ir nėra, matyt Supermamos viską išpirko Žodžiu reiktų pasiklausti salės darbuotojų , nes kartais jo būna, kartais ne
QUOTE(jurate4 @ 2007 11 23, 21:36)
ir dfat cia kazkuri apie alkoholi raset, kad ipylus skaidrus muilas turetu but, ar bandet?
Reikia žinoti konkrečias proporcijas, o bandyti tai dar ne visiems rankdarbiams ir planams vis to laiko per maža
Klausykite, o ar galima deti ka nors i muiliukus, kad ne tik kvepetu ir grazus butu, bet ir puoseletu oda? Pavyzdziui, kokio vit.A ir E arba kremo?
QUOTE(Arven @ 2007 11 24, 22:48)
Klausykite, o ar galima deti ka nors i muiliukus, kad ne tik kvepetu ir grazus butu, bet ir puoseletu oda? Pavyzdziui, kokio vit.A ir E arba kremo?
Taip
QUOTE(Arven @ 2007 11 24, 21:48)
as kremo nedeciau , esu dariusi skraba is kremo, kavos tirsciu,NJ druskos ir t.t. -tai man nepatiko tas riebumo jausmas
o butina deti vitE, nes jis yra naturalus konservantas padedantis ilgiau islaikyti produkta
QUOTE(jurate4 @ 2007 11 23, 19:58)
sveikos mergaites. ir as kaledom su tuo muilu bandysiu ka islauzt. nu bet turiu tokia beda, tai MB jis iki pardej aptos neranda. gal kas parasytumete kurioj tiksliai ji pirkot cia but vilniuj.
as raudau iki prie skambiamuju muilu, skalbimo milteliu skyriuje, oabandyk ten paieskoti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 25, 18:49)
as raudau iki prie skambiamuju muilu, skalbimo milteliu skyriuje, oabandyk ten paieskoti
tai tik ten jie ir buna sudeti, o ne prie kitu muilu
laba,
jau kaip rytojaus laukiu griebsiu kaledas uz ragu daug muilo yr stoties iki. ir kaip jo MB nemate? o prie banginio tik du gabaliukai nubalnoti. oi oi kiek planu turiu ant tu kaledu. as pabandysiu ipilt anyzines degtines, vistiek jos nieks negeria
o kas gal bande su tirpia kava? del spalvos.
jau kaip rytojaus laukiu griebsiu kaledas uz ragu daug muilo yr stoties iki. ir kaip jo MB nemate? o prie banginio tik du gabaliukai nubalnoti. oi oi kiek planu turiu ant tu kaledu. as pabandysiu ipilt anyzines degtines, vistiek jos nieks negeria
o kas gal bande su tirpia kava? del spalvos.
Sveiki,
nusipirkau aš kempinėlę muilui daryti. Maximoje pilna prikrauta. Tai reikės kokią diena virti muiliuką
nusipirkau aš kempinėlę muilui daryti. Maximoje pilna prikrauta. Tai reikės kokią diena virti muiliuką
QUOTE(jurate4 @ 2007 11 25, 19:54)
as pabandysiu ipilt anyzines degtines, vistiek jos nieks negeria
o tuos degtininius muilus sau -ar draugams ketini daryti
as tai nenoreciau tokio muilo gauti ir juo ji naudoti
O ką degtinė gero duoda muilams? Kokių savybių suteikia?