Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

QUOTE(loncelotas @ 2007 11 15, 10:36)
Kas čia minėjo apie vanilinį aliejuką iš Maximos  g.gif  Prie kokių prekių ieškot? Jaučiu tikrai ne prie aliejaus  lotuliukas.gif

as pirkau konditerini kur visokie priedai tortams, bet man tai jokio kvapo nesijaucia muile schmoll.gif -geriau nusipirk vaniles lazdele ir ja smulkinta dek g.gif
Atsakyti
Įdomu, ar įmanoma gauti kokio nors rožių kvapo g.gif Ne sintetinio?
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 11 15, 11:43)
Įdomu, ar įmanoma gauti kokio nors rožių kvapo  g.gif Ne sintetinio?

naturalus roziu eterinis kainuoja LABAI daug, tie kurie parduodami musu parduotuvese yra skiesti su augaliniais aliejais, taciau vis tiek gan brangiai gautusi toki pilti i muila g.gif -pvz. TBS kainuoja 34 lt/5ml, Spalvoti kvapai 27 lt-juose yra eterinio aliejaus iki 30 %
NB ir turi kazka panasaus -tik ten pigiau ir gali buti, kad procentas zymiai mazesnis gal kokie 5%
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 15, 19:33)
naturalus roziu eterinis kainuoja LABAI daug, tie kurie parduodami musu parduotuvese yra skiesti su augaliniais aliejais, taciau vis tiek gan brangiai gautusi toki pilti i muila  g.gif -pvz. TBS kainuoja 34 lt/5ml, Spalvoti kvapai 27 lt-juose yra eterinio aliejaus iki 30 %
NB ir turi kazka panasaus -tik ten pigiau ir gali buti, kad procentas zymiai mazesnis gal kokie 5%

Na jo, kainytės neblogos doh.gif Greičiausiai teks apsieiti be rožių. TBS - tai The Body Shop? O kas yra NB blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 11 15, 18:39)
Na jo, kainytės neblogos  doh.gif Greičiausiai teks apsieiti be rožių.  TBS - tai The Body Shop? O kas yra NB  blush2.gif ?

Taip Body shopas-ketinu pirkti ta aliejuka, bet naudosiu tik veidui ax.gif , o NB-tai naujoji barmune
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 15, 19:42)
NB-tai naujoji barmune

Aaa, supratau smile.gif
Atsakyti
NU IR TEMUKE thumbup.gif REIKES IR MAN PRIE JUSU PRISIJUNGTI IR PRIDARYTI MUILIUKAU KALEDINEM DOVANELEM thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
skaiciau, skaiciau...ir nesuprantu:

ar muila reikia tik islyditi, ipilti aliejuku ir sudziovinti?
ar reikia imti 100g muilo Apta ir 100g pieno ar vandens, islyditi, pripilti kvapu ir sudziovinti?

beje, kaip dziovinti:saldytuve, ant palanges ar siltai?kiek laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r8t8l18k3: 18 lapkričio 2007 - 18:26
prisiskaiciau as cia jusus atsiliepimu apie muiliukus su kavos tirsciais, siaip ne taip issiviriau, susalo man saldytuve, bet KAIP DABAR ISIMT IS STIKLINES??? blink.gif
PADEKIT!!!!!!!!!
Atsakyti
As isvirusi muiliuka palaukiau apie 1-2h.. ir tada jie graziai issieme... o tada sudejau juos ant [liaudiskai tariant] peciaus ir taip dziovinau... ax.gif

Bet manau kad reikia patrankyt truputi ir atsoks g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazarniene @ 2007 11 18, 21:20)
prisiskaiciau as cia jusus atsiliepimu apie muiliukus su kavos tirsciais, siaip ne taip issiviriau, susalo man saldytuve, bet KAIP DABAR ISIMT IS STIKLINES???  blink.gif
PADEKIT!!!!!!!!!

Kiek pamenu, buvo rašyta, kad forma geriau būtų plastmasinė ax.gif Nors logiškai mąstant, jei patepei stiklinę riebalu, turėtų atšokt atsargiai padaužius mirksiukas.gif

O man ramybės neduoda vanilė... Rodos didmiestyje gyvenu, bet nerendu nei aprašyto aliejuko su vanile, nei vanilės lazdelių.... Bandžiau su vanilės esncija (kur tortams), tai kol viriau kvepėjo, o dabar nebe schmoll.gif Taip pat bandžiau su mėtų eteriniu aliejum - kvepia skaniai, bet pats muilas kažkiek guminis. Gal kažką ne taip padariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2007 11 18, 22:43)
bet nerendu nei aprašyto aliejuko su vanile, nei vanilės lazdelių....

g.gif tu cia apie koki aliejuka kalbi? as esu tik siuliusi pasidaryti aliejuka paciai, nes pirkti tai yra vienas toks su vanile, bet nemanau, kad jo ipilus muilas kvepetu vanile schmoll.gif
Atsakyti