eterinių aliejų kiek žinau būna vaistinėse.... bent jau aš jų ten į savo aromatineslempas perku. dar mačiau droge... nors bendrai tai ir IKI kažkokių neaiškių obuolių ir braškių kvapo.
QUOTE(-erika- @ 2007 11 09, 16:13)
sakykit kur galima butu rasti tu eteriniu ir aromatiniu alieju, bei luftos at kaip ten ji?
eteriniu alieju yra vaistinese, CUP"e yra naujoji barmune pirmame aukste, 3-ame aukste yra spalvotuose kvapuose, prekybos centruose -svarbu, kad jie butu tinkami salyciui su kunu, o ne tie kur buna patalpoms kvepinti
luftos buna pirkti prie vonios reikmenu speju
QUOTE(Tranquility @ 2007 11 09, 17:21)
eterinių aliejų kiek žinau būna vaistinėse.... bent jau aš jų ten į savo aromatineslempas perku. dar mačiau droge... nors bendrai tai ir IKI kažkokių neaiškių obuolių ir braškių kvapo.
eteriniu alieju dar buna "eurokose", seniau buvo po3,49lt dabar nezinau, jie tinka visur - i vonia pilt, masazam(skiest reik) t.p. i eterines zvakides, manau turetu tikt ir muilam, yra visokiu kvapu
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 09, 16:25)
eteriniu alieju dar buna "eurokose", seniau buvo po3,49lt dabar nezinau, jie tinka visur - i vonia pilt, masazam(skiest reik) t.p. i eterines zvakides, manau turetu tikt ir muilam, yra visokiu kvapu
uz tokia kaina -tai tik sintetiniai gali buti -tokiu nei i vonia, nei i muila tikrai nedeciau
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 09, 19:00)
uz tokia kaina -tai tik sintetiniai gali buti -tokiu nei i vonia, nei i muila tikrai nedeciau
aaaaaaaa , as cia tik skaitinejanti, dar nebandzius
semiuosi patirties, kai jau prisisemsiu tada bandysiu
ruosiuosi daryti vonios bombas, bet recepte parasyta kad pvz. migdolu aliejaus reikia 3 saukstu, o kur yra vaistinese tai tie buteliukai labai mazi, gal saukstelis ir bus vienas, tai tada tos bombos super brangios gaunasi, gal kokiu patarimu turit?
QUOTE(-erika- @ 2007 11 10, 16:36)
ruosiuosi daryti vonios bombas, bet recepte parasyta kad pvz. migdolu aliejaus reikia 3 saukstu, o kur yra vaistinese tai tie buteliukai labai mazi, gal saukstelis ir bus vienas, tai tada tos bombos super brangios gaunasi, gal kokiu patarimu turit?
Imk paprastą alyvuogių ar šiaip kokį geresnį maistinį aliejų ir įmaišyk keletą lašų eterinio migdolų aliejaus
QUOTE(Heart @ 2007 11 10, 15:49)
eterinio migdolų aliejaus
-nu tokio dalyko dar neteko matyti , net ir sintetinio patalpoms kvepinti
gal turi omeny kokia esencija pyragams
Aš migdolų aliejų pirkau, kur prekiauja VCUP'e, tai po 100 ml., tikrai ne keli šaukštai
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 11 10, 17:13)
-nu tokio dalyko dar neteko matyti , net ir sintetinio patalpoms kvepinti
Gal ir nėra tokio Turėjau galvoje, kad galima pilti kelis lašus eterinio aliejaus apskritai, nebūtinai migdolų.
O esencija pyragams irgi tinka - pati išbandžiau
sveiki,
aš ką tik pasidariau muiliuką su kava ir žaliąja arbata:D dabar stingsta. Galvojau, kad žalia arbata duos kokią spalvytę, o išėjo panašiai kaip su kava - rusvas Pabandysiu rytoj įkelti nuotrauką
aš ką tik pasidariau muiliuką su kava ir žaliąja arbata:D dabar stingsta. Galvojau, kad žalia arbata duos kokią spalvytę, o išėjo panašiai kaip su kava - rusvas Pabandysiu rytoj įkelti nuotrauką
Atleiskite už kvailoką klausimą, bet kur rasti papigiaiskų teniso kamuoliukų "bomboms"?