Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

QUOTE(rita-x @ 2007 11 04, 14:09)
virsus apdziuvo, per kamuoliuko-formiuko siule truputi aptrupejo, o viduj jauciasi, kad dar mase dregna. kazin kaip turetu buti. ir kiek laiko turetu dziuti?

mano nuomone,jis turėtų būti sausas gan greitai ir maniškis toks kietas ,nes soda labai pūtėsi,o aš suspaudžiau ir nebelaidau,tai tiek sutankėjo,kad kaip nušlifuotas vietom. O jeigu per tiek laiko nesukietėjo,tai kažkas gal tikrai ne taip ir tas krakmolas man įtartinas kažko....

flight,na jau pyragėlis,tai man nes saldu burnoje pasidarė,visą dieną apie tortą svajojų essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 11 03, 18:57)
Skaidrios plėvelės esu mačiusi ir prekybcentriuose

QUOTE(GAPO @ 2007 11 03, 19:27)
lancelotas, pirkau senukuose skaidrią plėvelę, ant etiketės parašyta "celofanas C02 (100x70cm)..." 0,50Lt Prie dovanų popieriaus ir maišelių.

Aciu uz info, bus naudinga 4u.gif

Visu darbeliai labai labai labai wub.gif Flight, is kur/ko ta juros zvaigzdes forma? blush2.gif
Atsakyti
dėkui už atsakymą 4u.gif

labai jau gražūs tie muiliukai ir kai kurie taip gundačiai atrodo ax.gif
Atsakyti
Papasakosiu apie savo "pirmąjį blyną". Mano ikiukuose negavau Apta muilo, tai pirkau pirmą pasitaikiusį. Padariau pradinuko klaidą - supyliau visą reikiamą vandenį - ir tik vėliau supratau, kad jo turbūt per daug buvo. O lydėsi tai ilgai - ir užvirė, nukėliau, vėliau vėl užvirė - bet vis dar buvo gumuliukų. Jau maniau kad toks netolygus ir bus. Bet nieko, gal po 15min turėjau kažką panašaus į tolygią masę. Supylaiu į formas, 1val šaldžiau ir dabar dar džiovinu. Man muilas gavosi toks padengtas plėvele ir šiek tiek minkštokas. Jaučiau dar džiovint reikia. Padėjau ant radiatoriaus ir dar laukiu ax.gif

Kažkas čia minėjo, kad lydant netinkamą muilą būna bjaurus kvapas. Tai aš po to kopūstus troškinau, tai nuėmė visus kvapus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 03, 23:03)

angeliukai  - cinamonas ir vanilė, liejinukų formelė

user posted image

niu jau koks grožis thumbup.gif thumbup.gif , o iš kur tos liejinukų formelės?
Atsakyti
QUOTE(loncelotas @ 2007 11 05, 11:18)
Kažkas čia minėjo, kad lydant netinkamą muilą būna bjaurus kvapas. Tai aš po to kopūstus troškinau, tai nuėmė visus kvapus  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nair prajuokinai,aš minėjau,kad namus vėdinau kelias dienas doh.gif bet kad ir kopūstų nemėgstu,tai man ne išeitis taip užmmušinėt aromatus lotuliukas.gif otau irgi nekoks kvapas buvo lydant tą muilą?

QUOTE(diora @ 2007 11 05, 11:24)
niu jau koks grožis  thumbup.gif  thumbup.gif , o iš kur tos liejinukų formelės?

aš pirkau prie banginio esančioje faber castell parduotuvėje.
Atsakyti
a ziurekit
ar kuri bandet vietoj kvapo toki dalyka naudoti
kaip esencija - as radau pas mama stlciuose tarp prieskoniu
ji maistine ir dedama i pyraga - pvz yra vaniline esencija ,citrinine ax.gif
gal ji tinka det ir i muila kaip kvapo stipriklis? g.gif
Atsakyti
Bandėm smile.gif bet muilo neragavau,o kvapas nelabai stiprus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 05, 11:46)
:
aš pirkau prie banginio esančioje faber castell parduotuvėje.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 03, 23:38)
vanilinis aliejukas,iš maximos  lotuliukas.gif tikros vanilės miltukais jau seniai nemačiau,tik vanilinis cukrus  g.gif  gal kas žino,kur dar būna tikros?

Sveikos, mergaites,

Man irgi butu idomu muilo pasibandyt pasigamint- va ir uztikau sia temuke. Tik kur to laiko laisvo rasti...

siandien maciau vanile arbatos-prieskoniu prduotuvelej Vienuolio gatvej salia Operos vaistines. Kainavo kazkur apie 5Lt uz stiebeli.

smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif kartais pagalvoju,kad SM visai gera pelkė smile.gif
Atsakyti
sakykit kur galima butu rasti tu eteriniu ir aromatiniu alieju, bei luftos at kaip ten ji?
Atsakyti