Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

Dute,labai graži formelė,o dėl džiūvimo tai nenusimink,visiems traukiasi,mano pastebėjimas,kad geriau daryti ne tokį detalų muiliuką,tai ne taip gaila,kai detalės susiraukšlėja ir figūrėlė "pasensta "

Imkis bombų,tai tikrai viskas paprasčiau su formavimu smile.gif

dar vienas vakar dienos laimikis ax.gif
mėtinis su lakišiais

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 04 lapkričio 2007 - 11:24
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 04, 11:24)
Dute,labai graži formelė,o dėl džiūvimo tai nenusimink,visiems traukiasi,mano pastebėjimas,kad geriau daryti ne tokį detalų muiliuką,tai ne taip gaila,kai detalės susiraukšlėja ir figūrėlė "pasensta "

Imkis bombų,tai tikrai viskas paprasčiau su formavimu smile.gif

dar vienas vakar dienos laimikis  ax.gif
mėtinis su lakišiais

gal gali primint receptuka bombu, labai tingiu ieskot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 04 lapkričio 2007 - 12:33
http://www.supermama...?...85901&st=48

čia yra keli receptai,bet jų esmė ta pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 11 04, 12:12)
gal gali primint receptuka bombu, labai tingiu ieskot blush2.gif

2 saukstai krakmolo, 2saukstai citrinos rugsties, 60g sodos. visa sita gerai ismaisyti.
kitame inde uzsimaisyti 3saukstus migdolu kauliuku aliejaus(as toki dejau, kitos dedavo kitoki), keleto lasu eterinio aliejaus, maistiniu dazu (as nedejau, nes neturejau). ir viska kartu sumaisyti. o rtada jau i forma.

pries pora dienu pabandziau pasidaryti. bet tikriausiai nekazin kas gavosi. virsus apdziuvo, per kamuoliuko-formiuko siule truputi aptrupejo, o viduj jauciasi, kad dar mase dregna. kazin kaip turetu buti. ir kiek laiko turetu dziuti?
bet vistiek vakare eisiu bandyti.

Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2007 11 04, 13:09)
2 saukstai krakmolo, 2saukstai citrinos rugsties, 60g sodos. visa sita gerai ismaisyti.
kitame inde uzsimaisyti 3saukstus migdolu kauliuku aliejaus(as toki dejau, kitos dedavo kitoki), keleto lasu eterinio aliejaus, maistiniu dazu (as nedejau, nes neturejau). ir viska kartu sumaisyti. o rtada jau i forma.

pries pora dienu pabandziau pasidaryti. bet tikriausiai nekazin kas gavosi. virsus apdziuvo, per kamuoliuko-formiuko siule truputi aptrupejo, o viduj jauciasi, kad dar mase dregna. kazin kaip turetu buti. ir kiek laiko turetu dziuti?
bet vistiek vakare eisiu bandyti.

butinai parasyk kas gavosi, aciu uz receptukus, reik pabandyti 4u.gif
Atsakyti
mano kamuoliuko skresmuo 6cm bet išdžiūvo labbai greitai, per vakarą ax.gif aš naudojau recepta 2 dalys sodos 1dalis citrinos rūgšties,visa kita pagal skonį ir liux smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 04 lapkričio 2007 - 13:37
atleiskit už kvailą klausimą, bet ką su tom bombom darot blush2.gif
Atsakyti
Štai ir manasis debiutas cool.gif Niekada nei mezgiau, nei siuvau, nei karolius vėliau, o kad virsiu muilus biggrin.gif , tai net sapnuoti nesapnavau. Bet procesas buvo visai smagus, o rezultato labai nekritikuokit, nors jūros žvaigždė tam kontekste turbūt gražiausia mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 04 lapkričio 2007 - 18:11
Labai gražu wub.gif tik didesnę nuotraukytę gal nepagailėtum ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 04, 13:36)
mano kamuoliuko skresmuo 6cm bet išdžiūvo labbai greitai, per vakarą  ax.gif  aš naudojau recepta 2 dalys sodos 1dalis citrinos rūgšties,visa kita pagal skonį ir liux smile.gif

ax.gif o tai koks jis turi buti isdziuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2007 11 04, 17:34)
atleiskit už kvailą klausimą, bet ką su tom bombom darot blush2.gif

nekvailas smile.gif jeigu kada pastebėjai "spalvotuose kvapuose" tokius rutulius tirpstančius vandenyje ,tai jie vadinasi bombos,nes šnypščia labai ,tai tiesiog aromatas voniai ir šiaip pažaidimui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 04, 19:17)
Labai gražu  wub.gif  tik didesnę nuotraukytę gal nepagailėtum ?  ax.gif

Ačiū 4u.gif Didesnę įdėsiu, kada labiau išsiprofinsiu muilą gaminti bigsmile.gif
O čia dar vienas šedevras - pyragėlis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti