Dute,labai graži formelė,o dėl džiūvimo tai nenusimink,visiems traukiasi,mano pastebėjimas,kad geriau daryti ne tokį detalų muiliuką,tai ne taip gaila,kai detalės susiraukšlėja ir figūrėlė "pasensta "
Imkis bombų,tai tikrai viskas paprasčiau su formavimu
dar vienas vakar dienos laimikis
mėtinis su lakišiais
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 04, 11:24)
Dute,labai graži formelė,o dėl džiūvimo tai nenusimink,visiems traukiasi,mano pastebėjimas,kad geriau daryti ne tokį detalų muiliuką,tai ne taip gaila,kai detalės susiraukšlėja ir figūrėlė "pasensta "
mėtinis su lakišiais
mėtinis su lakišiais
gal gali primint receptuka bombu, labai tingiu ieskot
QUOTE(dute_a @ 2007 11 04, 12:12)
gal gali primint receptuka bombu, labai tingiu ieskot
2 saukstai krakmolo, 2saukstai citrinos rugsties, 60g sodos. visa sita gerai ismaisyti.
kitame inde uzsimaisyti 3saukstus migdolu kauliuku aliejaus(as toki dejau, kitos dedavo kitoki), keleto lasu eterinio aliejaus, maistiniu dazu (as nedejau, nes neturejau). ir viska kartu sumaisyti. o rtada jau i forma.
pries pora dienu pabandziau pasidaryti. bet tikriausiai nekazin kas gavosi. virsus apdziuvo, per kamuoliuko-formiuko siule truputi aptrupejo, o viduj jauciasi, kad dar mase dregna. kazin kaip turetu buti. ir kiek laiko turetu dziuti?
bet vistiek vakare eisiu bandyti.
QUOTE(rita-x @ 2007 11 04, 13:09)
2 saukstai krakmolo, 2saukstai citrinos rugsties, 60g sodos. visa sita gerai ismaisyti.
kitame inde uzsimaisyti 3saukstus migdolu kauliuku aliejaus(as toki dejau, kitos dedavo kitoki), keleto lasu eterinio aliejaus, maistiniu dazu (as nedejau, nes neturejau). ir viska kartu sumaisyti. o rtada jau i forma.
pries pora dienu pabandziau pasidaryti. bet tikriausiai nekazin kas gavosi. virsus apdziuvo, per kamuoliuko-formiuko siule truputi aptrupejo, o viduj jauciasi, kad dar mase dregna. kazin kaip turetu buti. ir kiek laiko turetu dziuti?
butinai parasyk kas gavosi, aciu uz receptukus, reik pabandyti
mano kamuoliuko skresmuo 6cm bet išdžiūvo labbai greitai, per vakarą aš naudojau recepta 2 dalys sodos 1dalis citrinos rūgšties,visa kita pagal skonį ir liux
atleiskit už kvailą klausimą, bet ką su tom bombom darot
Labai gražu tik didesnę nuotraukytę gal nepagailėtum ?
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 04, 13:36)
mano kamuoliuko skresmuo 6cm bet išdžiūvo labbai greitai, per vakarą aš naudojau recepta 2 dalys sodos 1dalis citrinos rūgšties,visa kita pagal skonį ir liux
o tai koks jis turi buti isdziuves
QUOTE(jurginėlis @ 2007 11 04, 17:34)
atleiskit už kvailą klausimą, bet ką su tom bombom darot
nekvailas jeigu kada pastebėjai "spalvotuose kvapuose" tokius rutulius tirpstančius vandenyje ,tai jie vadinasi bombos,nes šnypščia labai ,tai tiesiog aromatas voniai ir šiaip pažaidimui
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 04, 19:17)
Labai gražu tik didesnę nuotraukytę gal nepagailėtum ?
Ačiū Didesnę įdėsiu, kada labiau išsiprofinsiu muilą gaminti
O čia dar vienas šedevras - pyragėlis