Susigundžiau ir aš
Bandysiu pradžiai "varškę su žele gabaliukais" pasidaryt. Ir iš karto turiu klausimą - į kokią formą dedate (kaip foto) ir paskui supjaustot Niekaip nesugalvoju kas turimo namuose tiktų
Ir dar kalusimukas. Norėsiu muiliukus (žinoma jei pavyks ) dovanoti. Kur perkate skaidrų popierių jiems vynioti. Maistinė plėvelė man kažkaip per plona atrodo
Labai gražūs muiliukai ,ypač ,šviesusis,apie vyniojimą ir aš neišmanau,tai lauksime daugiau nusimanančių nuomonės
o aš alpstu iš laimės kaip smagu daryti iš to amerikinio muilo bazės pasirodysiu,tai dabar galvoju reikia pataupyti ir visko iškarto neištakliavoti
o aš alpstu iš laimės kaip smagu daryti iš to amerikinio muilo bazės pasirodysiu,tai dabar galvoju reikia pataupyti ir visko iškarto neištakliavoti
QUOTE(loncelotas @ 2007 11 02, 16:02)
Susigundžiau ir aš
Bandysiu pradžiai "varškę su žele gabaliukais" pasidaryt. Ir iš karto turiu klausimą - į kokią formą dedate (kaip foto) ir paskui supjaustot Niekaip nesugalvoju kas turimo namuose tiktų
Ir dar kalusimukas. Norėsiu muiliukus (žinoma jei pavyks ) dovanoti. Kur perkate skaidrų popierių jiems vynioti. Maistinė plėvelė man kažkaip per plona atrodo
kadangi čia mano foto, tai aš ir atsakysiu
Čia pyliau į paprastus maistinius plastikinius "bliūdelius" , kokį radau mažiausią, tokį ir panaudojau, nu tikrai rasi kokį nors, kur šaldytuve naudoji, ar nuo kokių pirktinių salotų likęs .. Vos tik apstingo, išėmiau ir supjausčiau, tada džiūvo supjaustyti
Skaidrios plėvelės esu mačiusi ir prekybcentriuose, prie dovanų popieriaus, kadangi Kalėdos ant nosies jau, tai turėtų greit atsirast, jei dar nėra , o jei nerasi, tai bet kuris floristikos salonas turi, gražiai paprašius - parduoda , jie vistiek kalnais turi, puokštėms vyniot...
lancelotas, pirkau senukuose skaidrią plėvelę, ant etiketės parašyta "celofanas C02 (100x70cm)..." 0,50Lt Prie dovanų popieriaus ir maišelių.
na tiek džiaugsmo nesitikėjau ,tuojau ir su jumis pasidalinsiu
muilas iš kurio virta, net gabaliuko dydis tas pats
muilas
arkliukas su cinamono ir vanilės priedais,sausainių formelė
garvežiukas- kvapas " jūrinis brizas" ir melsvi dažai ,smelio formelė
meškiukas ir drugeliai - jazminų kvapas ir liepžiedžiai,šolodalo liejinukų formelė
angeliukai - cinamonas ir vanilė, liejinukų formelė
muilas
arkliukas su cinamono ir vanilės priedais,sausainių formelė
garvežiukas- kvapas " jūrinis brizas" ir melsvi dažai ,smelio formelė
meškiukas ir drugeliai - jazminų kvapas ir liepžiedžiai,šolodalo liejinukų formelė
angeliukai - cinamonas ir vanilė, liejinukų formelė
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 03, 23:03)
numirsiu is pavydo, jei pasakysi, kad ir vanile is amerikos
vanilinis aliejukas,iš maximos tikros vanilės miltukais jau seniai nemačiau,tik vanilinis cukrus gal kas žino,kur dar būna tikros?
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 03, 23:03)
nu grozis nerealus
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 03, 23:38)
vanilinis aliejukas,iš maximos tikros vanilės miltukais jau seniai nemačiau,tik vanilinis cukrus gal kas žino,kur dar būna tikros?
turi omeny konditerini? Nes as turiu dr.otker-tai supyliau beveik visa indeli -ir jokio kvapo isdziuvus-tik tas smirdalas muilas
QUOTE(Lachesė @ 2007 11 04, 00:38)
Kažkada teko tikros vanilės lazdelės įsigyti iš Thomas Phillips Žirmūnuose. Mokėjau už vieną lazdelę apie 8lt berods. Nerealus dalykėlis
labai grazus muiliukai o as prigaminau tai irgi buvo labai grazus, bet po keliu dienu sudziuvo ir atrodo baisiai va taip atrode isvirti
o ryt nufotkinsiu palyginimui kaip atrodo
o ryt nufotkinsiu palyginimui kaip atrodo