Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

QUOTE(Atlante @ 2007 10 29, 11:40)
Na va pamėginau ir aš smile.gif matysim kaip ten išeis. Labai nepeikit  ax.gif
tik vat klausimas, man laaabai tiršta masė gavosi  g.gif  gal dar vandens reikėjo įpilti? nes dejau šaukštu kaip tirštą košę  g.gif

thumbup.gif

QUOTE(Lachesė @ 2007 10 29, 11:48)
buvau amerikoje ir nusipirkau muilo bazių smile.gif reikia išmėginti smile.gif

verysad.gif , tai ko nepasakei, kad perkiesi, as taip norejau padaryti kaledoms po suvenyra su skaidriu muilu, ech
teks ka nors kitka galvoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 29 spalio 2007 - 12:00
Atlante thumbup.gif
man ir kilo tokia ideja kaip ir pas tau matau panaudoti smelio dezes zaislus formelem thumbup.gif
sakiau va darbus baigiu ir pradesiu as daryti muiliukus
nunesiu vaikui i darzeli - tai dziaugsis maziukai tokius grazius muiliukus gave bigsmile.gif
Atsakyti
Dėkui merginos, visgi tai pirmas blynas biggrin.gif
tai kaip sakot ar įpilti daugiau vandens? g.gif nes pyliau 200ml, bet vistiek tikrai tikršta masė gavosi g.gif
mama gulbe žinok čia paskutinę akimirką sumasčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2007 10 29, 15:09)
Dėkui merginos, visgi tai pirmas blynas biggrin.gif
tai kaip sakot ar įpilti daugiau vandens?  g.gif  nes pyliau 200ml, bet vistiek tikrai tikršta masė gavosi  g.gif
mama gulbe žinok čia paskutinę akimirką sumasčiau biggrin.gif

a tai gal geriiau kai tirsta
greiciau sustings

a del formeliu tai dar savaitgali visas susirinjau is vaiko lotuliukas.gif
sakiau gal galima palaukti kol viena pusele isdzius tada ipili kita ir ta isdziuvusia ant virsaus ir tada tas krabas ir ksriakle tokie gautsui fainuoliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otherside @ 2007 10 28, 20:57)
Sudėjau ko turėjau ;]] bet vistiek parodysiu jum ;DDD

Panasus ir mano muiliukai gavosi lotuliukas.gif
QUOTE(Atlante @ 2007 10 29, 10:40)
Na va pamėginau ir aš smile.gif

Simpatiski wink.gif Krabai su kava?
Atsakyti
Kunigunda, sau parsivežiau po 250g,nes jau brangusis pyko,kad ir taip turiu visko daug ..... ir tai už viršsvorį teko mokėti doh.gif
BET išmėginsiu ir tada žiūrėsime,ką čia sugalvojus,gal siųsdinsimės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 10 29, 16:37)
Kunigunda, sau parsivežiau po 250g,nes jau brangusis pyko,kad ir taip turiu visko daug ..... ir tai už viršsvorį teko mokėti  doh.gif
BET išmėginsiu ir tada žiūrėsime,ką čia sugalvojus,gal siųsdinsimės ax.gif

ach tie vyrai
bet kuriuo atveju kaledoms jis neatkeliaus verysad.gif
Atsakyti
na neliūdėk,mačiau ten kažką su servetkom orgamizuojatės iš lenkijos,tai gal ir muilo prigriebtų ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 10 29, 18:24)
na neliūdėk,mačiau ten kažką su servetkom orgamizuojatės iš lenkijos,tai gal ir muilo prigriebtų ?

ten muilu nera schmoll.gif
Atsakyti
Nejaugi dar viena uzsiemima turesiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 10 29, 15:03)
Atlante thumbup.gif
man ir kilo tokia ideja kaip ir pas tau matau panaudoti smelio dezes zaislus formelem  thumbup.gif
sakiau va darbus baigiu ir pradesiu as daryti muiliukus
nunesiu vaikui i darzeli - tai dziaugsis maziukai tokius grazius muiliukus gave bigsmile.gif

Tokias formele as irgi buvau sumasciusi, bet pas mane jos tokios labai jau vaikiskos.
O gal kuri nors zinote, kur Kaune butu galima isigyti formeliu, na kad nebutu jos labai vaikskos. Aplekiau visa maxima, bet jau vasariniu prekiu nebera verysad.gif
Bandysiu i senukus nulekti, bet vilciu mazai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguriukas @ 2007 11 02, 15:50)
Tokias formele as irgi buvau sumasciusi, bet pas mane jos tokios labai jau vaikiskos.
O gal kuri nors zinote, kur Kaune butu galima isigyti formeliu, na kad nebutu jos labai vaikskos. Aplekiau visa maxima, bet jau vasariniu prekiu nebera verysad.gif
Bandysiu i senukus nulekti, bet vilciu mazai  unsure.gif

nenori pabandyt tu "guminiu" keksiuku kepimo formeliu ir isimt butu paprasta. kazkada buvo ju maksimose, senukuose
Atsakyti