radau tą žinutę apie prakaitavimą,ir kad ji siuntėsi kažką iš jav,na tikrai įdomu,kokių ji turi paslapčių ir savo parduotuvėje( nesupratau ,ar ji jau atidaryta,ar ne) jas naudos. Apie pardavimą seniai galvojau,bet bus galima tą daryti,kai atrasit,kaip juos išlaikyti nepakitusius,ir tai ne kur kitur,o tokiose vietose kaip SM,nes kaip Irmulia minėjo reikia daug visokių leidimų.
brangu.
lachese, lauksim nuotraukų
lachese, lauksim nuotraukų
heavytea,kokių nuotraukyčių lauki,ar mano muilų ? ar tos produkcijos?aš dirbu dieną naktį,čia tik šiandien gavau laisvą dieną,tai ir mirkstu SM ,galvodama,ką darysiu lietuvoje ,pargrįžus
P.S.ar galėčiau būti priimta į muilininkių klubą ?
QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 19:27)
heavytea,kokių nuotraukyčių lauki,ar mano muilų ? ar tos produkcijos?aš dirbu dieną naktį,čia tik šiandien gavau laisvą dieną,tai ir mirkstu SM ,galvodama,ką darysiu lietuvoje ,pargrįžus
muilų žinoma
QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 19:27)
dar klausi man atrodo, abejoniu nekyla
p.s. fejos taves pasiilgo
fėjos,kad jūs žinotumėte,kaip aš pasiilgau visų...
mano receptai yra pirmoje temoje gal kokiam ketvirtame penktame puslapyje
dedu čia savo vienos,ne fėjų klubo muilus nes kakošėlio mamka,kažkada temos tradžioje buvo sudėjusi mūsų,fėjų, susitikimo metu darytų muilų nuotraukas.
čia(jav) tikrai nevirsiu,tai vėl galėsiu saviškius parodyti tik rudenį
o čia pirmieji dėl formelių tai kaune yra labai gera kulinarių įrankių parduotuvė,galybė silikoninių formų ,bet kaina fantastiška .Parduotuvė yra prie kauno pilies ožeškienės gatvėje.
Tuoj apsibliausiu,kaip noriu namo.......
mano receptai yra pirmoje temoje gal kokiam ketvirtame penktame puslapyje
dedu čia savo vienos,ne fėjų klubo muilus nes kakošėlio mamka,kažkada temos tradžioje buvo sudėjusi mūsų,fėjų, susitikimo metu darytų muilų nuotraukas.
čia(jav) tikrai nevirsiu,tai vėl galėsiu saviškius parodyti tik rudenį
o čia pirmieji dėl formelių tai kaune yra labai gera kulinarių įrankių parduotuvė,galybė silikoninių formų ,bet kaina fantastiška .Parduotuvė yra prie kauno pilies ožeškienės gatvėje.
Tuoj apsibliausiu,kaip noriu namo.......
jau žinau ką darysiu per atostogas
QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 18:50)
aš tai ilgai galvojau,kaip pavyzdžiui jie išlaiko tuos muilus nesusitraukusius (čia apie latvių muilą kalbu) jie ir drėgni ir ne per minkšti,man po poros dienų ,pamenu nebuvo jokio skirtumo,vat po mėnesio jau jautėsi,kad nėra drėgmės,perpjoviau per pusę ir pamačiau,kad visas vienodas,aš tą muilą pjausčiau kelis kartus,po savitės vidurys dar buvo "žalias ir drėgnas" . Man čia ir yra didžiausias klausimas,kaip ir ką padaryti,kad neprarastų savo formos džiūdamas.... beje nesupratau,kas tas prakaitavimas?
"Prakaitavimas" - tai tokie lašeliai ant muiliuko, atsirandantys po kažkurio laiko, jie jis nenaudojmas pagal paskirtį ir guli nesuvyniotas
QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 18:50)
beje,kaip tie želinukai,čia tai man patiko,kaip jie laikosi ,ar netirptų kjeigu paliktum vonioje ,o ne šaldytuve ?
Recepto šaltinyje, kurį nurodžiau, minėjo, kad jie gali ištirpti, jei laikai ant kokios lentynos, tuo lab vonios kambaryje. Nors, manau, kad įdėjus daugiau želatinos tai neturėtų tirpti, belieka tik išbandyti
Jei visos nieko prieš, galima sukelti ir fėjų klubo muiliukų foto
O į klubą be abejo priimta
Foto sukelsiu truputį vėliau
ačiū kai tik galėsiu ištrūkti iš šito kaimo,tai atsiųsiu kokių nuorodų į produktus,ar firmas . Galvoju,kad tie žele muilai galėtų būti savotiskas aliejukas į vonią,panašiai kaip tie perlai,kur įmetus ištirpsta ir pasiskleidžia skystis ,esantis viduje tai galima dėti kuo daugiau žele ir aliejuk kokio.Po to nesiprausti,o tiesiog įmesti į vonią beje,kiek tu kalbų moki ?
man gaunasi su puse pakelio 15 ml vandens ir 45 muilo :/ mažokai, nelabai apsimoka net ir pradėt, na, bet, einu formų mažų kokių nors ieškot.
QUOTE(heavytea @ 2007 07 26, 20:13)
man gaunasi su puse pakelio 15 ml vandens ir 45 muilo :/ mažokai, nelabai apsimoka net ir pradėt, na, bet, einu formų mažų kokių nors ieškot.
gal turi formeles ledukams daryt, tai tiktų
QUOTE(heavytea @ 2007 07 26, 21:13)
IKI parduotuvėjė yra mažos ledukų formelės nedaug kainuoja, vėliau įdėsiu foto