Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

radau tą žinutę apie prakaitavimą,ir kad ji siuntėsi kažką iš jav,na tikrai įdomu,kokių ji turi paslapčių ir savo parduotuvėje( nesupratau ,ar ji jau atidaryta,ar ne) jas naudos. Apie pardavimą seniai galvojau,bet bus galima tą daryti,kai atrasit,kaip juos išlaikyti nepakitusius,ir tai ne kur kitur,o tokiose vietose kaip SM,nes kaip Irmulia minėjo reikia daug visokių leidimų.
Atsakyti
brangu.
lachese, lauksim nuotraukų ax.gif
Atsakyti
heavytea,kokių nuotraukyčių lauki,ar mano muilų ? ar tos produkcijos?aš dirbu dieną naktį,čia tik šiandien gavau laisvą dieną,tai ir mirkstu SM ,galvodama,ką darysiu lietuvoje ,pargrįžus smile.gif

P.S.ar galėčiau būti priimta į muilininkių klubą ?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 19:27)
heavytea,kokių nuotraukyčių lauki,ar mano muilų ? ar tos produkcijos?aš dirbu dieną naktį,čia tik šiandien gavau laisvą dieną,tai ir mirkstu SM ,galvodama,ką darysiu lietuvoje ,pargrįžus smile.gif

muilų žinoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 19:27)

dar klausi tongue.gif man atrodo, abejoniu nekyla mirksiukas.gif
p.s. fejos taves pasiilgo unsure.gif wub.gif
Atsakyti
fėjos,kad jūs žinotumėte,kaip aš pasiilgau visų...
mano receptai yra pirmoje temoje gal kokiam ketvirtame penktame puslapyje smile.gif
dedu čia savo vienos,ne fėjų klubo muilus smile.gif nes kakošėlio mamka,kažkada temos tradžioje buvo sudėjusi mūsų,fėjų, susitikimo metu darytų muilų nuotraukas.
čia(jav) tikrai nevirsiu,tai vėl galėsiu saviškius parodyti tik rudenį smile.gif

user posted image

o čia pirmieji smile.gif dėl formelių tai kaune yra labai gera kulinarių įrankių parduotuvė,galybė silikoninių formų ,bet kaina fantastiška .Parduotuvė yra prie kauno pilies ožeškienės gatvėje.

Tuoj apsibliausiu,kaip noriu namo.......
Atsakyti
jau žinau ką darysiu per atostogas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 18:50)
aš tai ilgai galvojau,kaip pavyzdžiui jie išlaiko tuos muilus nesusitraukusius (čia apie latvių muilą kalbu) jie ir drėgni ir ne per minkšti,man po poros dienų ,pamenu nebuvo jokio skirtumo,vat po mėnesio jau jautėsi,kad nėra drėgmės,perpjoviau per pusę ir pamačiau,kad visas vienodas,aš tą muilą pjausčiau kelis kartus,po savitės vidurys dar buvo "žalias ir drėgnas" . Man čia ir yra didžiausias klausimas,kaip ir ką padaryti,kad neprarastų savo formos džiūdamas.... beje nesupratau,kas tas prakaitavimas?

"Prakaitavimas" - tai tokie lašeliai ant muiliuko, atsirandantys po kažkurio laiko, jie jis nenaudojmas pagal paskirtį ir guli nesuvyniotas mirksiukas.gif

QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 18:50)
beje,kaip tie želinukai,čia tai man patiko,kaip jie laikosi ,ar netirptų kjeigu paliktum vonioje ,o ne šaldytuve ?

Recepto šaltinyje, kurį nurodžiau, minėjo, kad jie gali ištirpti, jei laikai ant kokios lentynos, tuo lab vonios kambaryje. Nors, manau, kad įdėjus daugiau želatinos tai neturėtų tirpti, belieka tik išbandyti mirksiukas.gif

Jei visos nieko prieš, galima sukelti ir fėjų klubo muiliukų foto mirksiukas.gif

O į klubą be abejo priimta drinks_cheers.gif thumbup.gif

Foto sukelsiu truputį vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū smile.gif kai tik galėsiu ištrūkti iš šito kaimo,tai atsiųsiu kokių nuorodų į produktus,ar firmas . Galvoju,kad tie žele muilai galėtų būti savotiskas aliejukas į vonią,panašiai kaip tie perlai,kur įmetus ištirpsta ir pasiskleidžia skystis ,esantis viduje smile.gif tai galima dėti kuo daugiau žele ir aliejuk kokio.Po to nesiprausti,o tiesiog įmesti į vonią smile.gif beje,kiek tu kalbų moki ?
Atsakyti
man gaunasi su puse pakelio 15 ml vandens ir 45 muilo :/ mažokai, nelabai apsimoka net ir pradėt, na, bet, einu formų mažų kokių nors ieškot.
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 26, 20:13)
man gaunasi su puse pakelio 15 ml vandens ir 45 muilo :/ mažokai, nelabai apsimoka net ir pradėt, na, bet, einu formų mažų kokių nors ieškot.

gal turi formeles ledukams daryt, tai tiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 26, 21:13)

IKI parduotuvėjė yra mažos ledukų formelės nedaug kainuoja, vėliau įdėsiu foto wink.gif
Atsakyti