Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

Niekaip nesuprantu, kodėl pas mane muilo kvapas gaunasi panašus į ūkiško mastau.gif Dėjau lyg ir bekvapį, bet... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 10 24, 18:30)
o kokia tos parduotuvės kaina?

stai ka parase-man tai atrodo labai brangu, tiek as nemokeciau schmoll.gif

"Laba diena,

labai sunku pasakyti tikslia kaina, bet apytikle butu tokia:

Skystas skaidrus muilas su glicerinu 300 g - apie 17 Lt
1000g - apie 42 Lt
Panasi kaina butu ir neskysto skaidraus muilo.

Kvapu kainos 10 ml butu apie 11-12 Lt
Spalvu kainos 10 ml butu apie 9 Lt"
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 26, 17:57)
stai ka parase-man tai atrodo labai brangu, tiek as nemokeciau  schmoll.gif

"Laba diena,

labai sunku pasakyti tikslia kaina, bet apytikle butu tokia:

Skystas skaidrus muilas su glicerinu 300 g - apie 17 Lt
                                    1000g - apie 42 Lt
Panasi kaina butu ir neskysto skaidraus muilo.

Kvapu kainos 10 ml butu apie 11-12 Lt
Spalvu kainos 10 ml butu apie 9 Lt"

nu ka cia ir pridurti, kaip ir viskas LT dvigubai brangiau verysad.gif ir isivaizduokite, kokioje amerikoje, kur algas nera nei ka lyginti su lietuviskom, toki glicerininio muilo kieki nusipirktum uz 20lt, o cia Lietuva-marijos zeme biggrin.gif imkit uz 42lt, argi ne smagu smile.gif
Atsakyti
ką aš ir sakiau aname puslapyje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 10 24, 17:30)
Kaina lyg tais vienas paundas 1 $ bet nesu tikra.

g.gif Kazkaip per pigu atrodo... Jei tiesa, tai tikrai visokiu gerybiu prisisiust butu galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėlyna @ 2007 10 28, 17:10)
g.gif  Kazkaip per pigu atrodo... Jei tiesa, tai tikrai visokiu gerybiu prisisiust butu galima  bigsmile.gif

minimumas man atrodo yra 25$, t.y. jai 1kg siusiesi, tai vistiek mokesi 25$, be to man atrodo cia tikrai ne pasto paslaugu kainos o koks nors TRANSPAKAS ar i ja panasi kompanija egzistuojanti amerikoje su vietiniu lietuvaiciu pagalba, tai reikia ka nors pazystamu tureti statuose, jiems nusiusi prekes o jie persius tau mirksiukas.gif
Atsakyti
rašiau ,kad per laivus,turiu giminaičių,tik ar norės čia užsikrauti tokį vargelį lotuliukas.gif doh.gif vienas paundas yra beveik pusė kg,tai pagalvojus ne taip ir pigu smile.gif muilai sufasuoti blokais po 2,5 paundo tai jau vien už tą gabaliuką kaina padideja 2,5$ bet yra ir skaidraus ir balto smile.gif nusipirkau pamėginimai,tai šią savaitę bus rezultatai,tai bus galima spręsti,verta ,ar ne ...
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 10 28, 18:58)
nusipirkau pamėginimai,tai šią savaitę bus rezultatai,tai bus galima spręsti,verta ,ar ne ...

nelabai supratau kokio ir kur nusipirkai ir planuoji bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 10 28, 19:58)
rašiau ,kad per laivus,turiu giminaičių,tik ar norės čia užsikrauti tokį vargelį  lotuliukas.gif  doh.gif  vienas paundas yra beveik pusė kg,tai pagalvojus ne taip ir pigu smile.gif muilai sufasuoti blokais po 2,5 paundo tai jau vien už tą gabaliuką kaina padideja 2,5$ bet yra ir skaidraus ir balto smile.gif nusipirkau pamėginimai,tai šią savaitę bus rezultatai,tai bus galima spręsti,verta ,ar ne ...

tai as taip ir supratau ax.gif ir as ten turiu draugu blush2.gif , paprasyti galeciau, bet nenoriu lysti i akis, jai reiktu ko tikrai labai butino ir vos ne gyvybei svarbaus tai jau prasyciau, o cia del kaskokio muilo blush2.gif pagalvojau kad apseisiu smile.gif o siaip jai pasiseka, tai siuntinys per menesi atkeliauja, o buna kad ir tris men, viskas priklauso, per kiek jie sukaupe konteineri pilna, o kai sukaupia, tai tada kol suderina laiva..., vienu zodziu kaip pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
Pasiskaičia uaš čia jūsų receptukų.. Prisižiūrėjau visų tų grožybių ir nutariau pamėgint ;]] manau tas pirmas blynas nekoks būna.. Juolab kad iš anksto tam nesiruošiau... Sudėjau ko turėjau ;]] bet vistiek parodysiu jum ;DDD

user posted image
Atsakyti
Na va pamėginau ir aš smile.gif matysim kaip ten išeis. Labai nepeikit ax.gif
tik vat klausimas, man laaabai tiršta masė gavosi g.gif gal dar vandens reikėjo įpilti? nes dejau šaukštu kaip tirštą košę g.gif
(mūsų fotoaparatas truputį streikuoja, tai nukentėjo kokybė)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 28, 20:25)
nelabai supratau kokio ir kur nusipirkai ir planuoji bandyti  g.gif

buvau amerikoje ir nusipirkau muilo bazių smile.gif reikia išmėginti smile.gif
Atlante,labai gražūs spalviniai deriniai balto su žaliu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 29 spalio 2007 - 11:49