Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

Rodo rodo, tik lukterėti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 17, 13:09)
Rodo rodo, tik lukterėti reikia  mirksiukas.gif

Irmulia, gal tu jau darei iš to skaidraus?
Atsakyti
Dar nieko neviriau iš glicerininio skaidraus muilo bazės ax.gif
Atsakyti
neknieti išbandyt? unsure.gif

Vistiek nerodo doh.gif .. Gal vėliau...
Atsakyti
Keista g.gif ką tik pati peržiūrėjau ir išties rodo tik 00:29 reklamos g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 10 17, 14:26)
Keista  g.gif  ką tik pati peržiūrėjau ir išties rodo tik 00:29 reklamos  g.gif

tai gal pas juos problemos dabar, nes ir man visuose video tik reklamas užkrauna, kiek bandžiau pažiūrėt doh.gif
Atsakyti
O tokių stebuklingai didelių muilo gabalų pas mus nebūna, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(LIAN @ 2007 10 16, 16:26)
Sveikutės,
prisižiūrėjau čia jūsų grožybių ir nusprendžiau pabandyti... iškilo klausimų.... mikrobangėje bandžiau tirpdyti- specialiame mikrobangės indelyje, su dangteliu, pradariusi tą spec. skylutę garams išleisti- tai gerai kad laiku ištraukiau nes tokiais gumulėliais pradėjo per viršų lipti- ne tirpti o putoti ir taškytis smile.gif
O puode kaitinant tai nesupratau- kaitinau kaitinau, banduo išgaravo- na pyrago tešlos konsistencijos niekaip neišgavau- gerokai tirštesnis gavosi- tai nežinau kaip man seksis išdžiovinti smile.gif
Ką ne taip darau?

Dar vis laukiu jūsų nuomonių, komentarų ir pamokymų...
Atsakyti
QUOTE(LIAN @ 2007 10 17, 18:27)
Dar vis laukiu jūsų nuomonių, komentarų ir pamokymų...

Kokiu santykiu pylei skysčių į sutarkuotą muilą? Kai pati viriau, tai 1:1 nebepaisčiau, vis įpildavau iki masė tapo pakankamai tąsi ir muilo drožlės išsilydė. Dėl virimo mikrobangų krosnelėje, galbūt per aukšta temperatūra buvo,kad užburbuliavo, pabandyk lydyti inde, įstatytame į įndą su vandeniu mirksiukas.gif
Tokie muiliukai pakankamai greitai džiūsta ax.gif
Atsakyti
Oi kaip fainai jus čia prigalvojot 4u.gif bigsmile.gif Reikės ir man kada pabandyt pasigamint ax.gif
Atsakyti
Nu man po reklamos viska ka reikia parodo, visas 4 su trupuciu minutes

Dabar taip, gal kuri galetu man atsiusti nuoroda kur yra to permatomo muilo ir kiek uz ji moketa buvo -bandyciau parasyti vienai internetinei LT parduotuvei, gal ji gales uzsakyti, nes yra pateikusi pasiulyma pacioms siulyti ko mes noretume gauti is ju ax.gif
Atsakyti
Jei kam idomu tai cia yra nemazai info apie muilu daryma su paveiksliukais detalais.
Net ir agurkiniu muilu gamyba.
http://candleandsoap...p...?once=true
Papildyta:
http://candleandsoap.../loofahsoap.htm
Cia apvalus agurkinis muilas.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 16, 19:42)
Weledos parduotuveje nusipirkau muilo gabaliuka, kuris yra is naturalaus kokosu ir palmiu aliejaus (kaina 2 lt) -darysiu skanu sveiciamaji  biggrin.gif

Kur rasti weledos parduotuve? blush2.gif ax.gif
Atsakyti