gal kam daktariskos desros?
cia sio vakaro pasizaidimu rezultatas
yra dar viena partija, bet tie smirda sh... jei iki rytojaus kvapas neisgaruos, keliaus konteinerin
Gražiai atrodo ir išties primena dešrą
QUOTE(nighttingale @ 2007 10 05, 17:13)
nu bet ir isgauk toki vaizdeli
maniskiai kaip tortas atrode, o lt saulelei pritariu, liuks uzpakaliukui sveisti
QUOTE(DENARA @ 2007 10 06, 18:05)
nu bet ir isgauk toki vaizdeli
maniskiai kaip tortas atrode, o lt saulelei pritariu, liuks uzpakaliukui sveisti
pasitaiko kartais vakare dariau, gal labai valgyti norejau (as atseit nevalgau po sesiu )
QUOTE(nighttingale @ 2007 10 05, 20:13)
na, tikrai kaip dešra atrodo
QUOTE(nighttingale @ 2007 10 06, 19:06)
pasitaiko kartais vakare dariau, gal labai valgyti norejau (as atseit nevalgau po sesiu )
aš rimtai pamaniau.kad čia dešra kaip tu j tokį padarei
QUOTE(kitty*** @ 2007 10 06, 19:39)
aš rimtai pamaniau.kad čia dešra kaip tu j tokį padarei
palmolive raudonas muiliukas, ir aptos baltas apta tarkuota, palmolive skustas bulviu skustuku visa ktia - burtazodziai
na ir smagu cia pas jus. ir prisijuokiau , ir seilem klaviatura apvarvinau.
muilu turiu, kavu, arbatu irgi, rasciau ir zelatinos ar zoleliu. perskaiciau abi temas saziningai nuo pradzios iki galo. tik noriu paklausti, o kur perkat eterinius aliejukus, ir visokius kitokius aromatinius. ir kokiose lentynose prie ko ju ieskot. nes pati neturiu galimybes nei po parduotuves, nei po vaistines siauteti, teks brangiausiaji siusti . o jam jei tiksliai nepasakysi tai ir parnes, koki alieju nuo striju
muilu turiu, kavu, arbatu irgi, rasciau ir zelatinos ar zoleliu. perskaiciau abi temas saziningai nuo pradzios iki galo. tik noriu paklausti, o kur perkat eterinius aliejukus, ir visokius kitokius aromatinius. ir kokiose lentynose prie ko ju ieskot. nes pati neturiu galimybes nei po parduotuves, nei po vaistines siauteti, teks brangiausiaji siusti . o jam jei tiksliai nepasakysi tai ir parnes, koki alieju nuo striju
QUOTE(nighttingale @ 2007 10 05, 20:13)
yra dar viena partija, bet tie smirda sh... jei iki rytojaus kvapas neisgaruos, keliaus konteinerin
Skani dešryytė
mano vonioje tokios spalvos dominuoja, tai man Liabai jau tiktų
QUOTE(karolyt* @ 2007 10 14, 11:40)
[color=red][size=7][b]As isiterpsiu cia!
Radau triju rusiu(orandzines,sviesiai melynos,ir tamsiai melynos)skaidriu muiliuku.
Manau visai jie tiktu muilams gaminti
Tai jai ka sudomins galit pas mane uzsakyti(vilniuje)
Radau triju rusiu(orandzines,sviesiai melynos,ir tamsiai melynos)skaidriu muiliuku.
Manau visai jie tiktu muilams gaminti
Tai jai ka sudomins galit pas mane uzsakyti(vilniuje)
o gal yra kur nors parasyta ju sudetis
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 14, 16:22)
o gal yra kur nors parasyta ju sudetis
Kataloge tai nera,bet viena kliente uzsake tokiu muilu tai kai gausiu ant pokelio paziuresiu ir galesiu pasakyt.