Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

gal kam daktariskos desros? hihihi.gif doh.gif

user posted image

user posted image

cia sio vakaro pasizaidimu rezultatas hihihi.gif

yra dar viena partija, bet tie smirda sh... jei iki rytojaus kvapas neisgaruos, keliaus konteinerin unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Gražiai atrodo ir išties primena dešrą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 10 05, 17:13)
gal kam daktariskos desros? hihihi.gif  doh.gif

nu bet ir isgauk toki vaizdeli lotuliukas.gif

maniskiai kaip tortas atrode, o lt saulelei pritariu, liuks uzpakaliukui sveisti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2007 10 06, 18:05)
nu bet ir isgauk toki vaizdeli  lotuliukas.gif

maniskiai kaip tortas atrode, o lt saulelei pritariu, liuks uzpakaliukui sveisti  thumbup.gif

pasitaiko kartais doh.gif vakare dariau, gal labai valgyti norejau unsure.gif (as atseit nevalgau po sesiu mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 10 05, 20:13)

na, tikrai kaip dešra atrodo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 10 06, 19:06)
pasitaiko kartais  doh.gif vakare dariau, gal labai valgyti norejau  unsure.gif (as atseit nevalgau po sesiu  mirksiukas.gif )

aš rimtai pamaniau.kad čia dešra doh.gif lotuliukas.gif kaip tu j tokį padarei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2007 10 06, 19:39)
aš rimtai pamaniau.kad čia dešra doh.gif  lotuliukas.gif kaip tu j tokį padarei ax.gif

palmolive raudonas muiliukas, ir aptos baltas mirksiukas.gif apta tarkuota, palmolive skustas bulviu skustuku rolleyes.gif visa ktia - burtazodziai mirksiukas.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif na ir smagu cia pas jus. ir prisijuokiau lotuliukas.gif , ir seilem klaviatura apvarvinau.
muilu turiu, kavu, arbatu irgi, rasciau ir zelatinos ar zoleliu. perskaiciau abi temas saziningai nuo pradzios iki galo. tik noriu paklausti, o kur perkat eterinius aliejukus, ir visokius kitokius aromatinius. ir kokiose lentynose prie ko ju ieskot. nes pati neturiu galimybes nei po parduotuves, nei po vaistines siauteti, teks brangiausiaji siusti verysad.gif . o jam jei tiksliai nepasakysi tai ir parnes, koki alieju nuo striju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 10 05, 20:13)

cia sio vakaro pasizaidimu rezultatas hihihi.gif

yra dar viena partija, bet tie smirda sh... jei iki rytojaus kvapas neisgaruos, keliaus konteinerin  unsure.gif  doh.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Skani dešryytė thumbup.gif thumbup.gif
mano vonioje tokios spalvos dominuoja, tai man Liabai jau tiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 08 spalio 2007 - 11:14
As isiterpsiu cia! biggrin.gif
Radau triju rusiu(orandzines,sviesiai melynos,ir tamsiai melynos)skaidriu muiliuku. thumbup.gif
Manau visai jie tiktu muilams gaminti tongue.gif
Tai jai ka sudomins galit pas mane uzsakyti(vilniuje)

O vat cia nuotrauka blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2007 10 14, 11:40)
[color=red][size=7][b]As isiterpsiu cia! biggrin.gif
Radau triju rusiu(orandzines,sviesiai melynos,ir tamsiai melynos)skaidriu muiliuku. thumbup.gif
Manau visai jie tiktu muilams gaminti  tongue.gif
Tai jai ka sudomins galit pas mane uzsakyti(vilniuje)

o gal yra kur nors parasyta ju sudetis
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 14, 16:22)
o gal yra kur nors parasyta ju sudetis

Kataloge tai nera,bet viena kliente uzsake tokiu muilu tai kai gausiu ant pokelio paziuresiu ir galesiu pasakyt. mirksiukas.gif
Atsakyti