Paprastai: truputį su pirštais praskečiu formelę ir muiliukas iškrenta. Prieš formelę pripildant muilo mase, ją ištepu trupučiu kviečių želmenų aliejuku (galima ir kitokį naudoti). Manau galima ir talku pabarstyti. Šiaip, gerai sustingęs muiliukas turėtų lengvai išsiimti iš formelės.
Ką tik vieną ištraukiau Dar kiti laukia
tai Svajokliuko su nuolaida pigiausias iš visų variantas buvo? 35lt/kg?
QUOTE(Lachesė @ 2007 09 29, 06:39)
tai Svajokliuko su nuolaida pigiausias iš visų variantas buvo? 35lt/kg?
Kad tokia kaina 35lt už kilogramą buvo be nuolaidos
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 26, 12:55)
ne , su kava, anticeliulitinis, tie neužsilaiko pas mane, kai tik kas išbando , dar vieną pasidariau su cinamonu, tai kvepia, net ir išdžiūvęs ....
As ir tokiu noriu.Kaip tu juos darai?Pasidalink paslaptim.
Toj mano parduotuvej tai pastovi kaina tokia.Tik nezinau ar siuncia i uzsieni ir kiek atsiuntimas kainuotu.
Sveikos
Pagaliau ir aš padariau muilą
Tik aš viriau iš muilo likučių, tai kvapas gavosi kaip ūkiško, nors ir pyliau levandu nuovirą ir levandų ailejų, dėjau džiovintų žiėdų, bet vistiek kažkoks "ūkiškas" kvapas gavos O kitas muiliukas visai kvapnus gavos, aš į jį lašinau eterinį aliejų
Dabar guli džiūna, tik spėju, kad skysčių padauginau, nes vis dar minkštoki
Tik aš viriau iš muilo likučių, tai kvapas gavosi kaip ūkiško, nors ir pyliau levandu nuovirą ir levandų ailejų, dėjau džiovintų žiėdų, bet vistiek kažkoks "ūkiškas" kvapas gavos O kitas muiliukas visai kvapnus gavos, aš į jį lašinau eterinį aliejų
Pigalica smagu girdėti, dabar laukiam nesulaukiam foto
QUOTE(Pigalica @ 2007 09 30, 19:28)
Sveikos
po mėnesio bus apykiečiai
QUOTE(irmulia @ 2007 10 01, 06:55)
Pigalica smagu girdėti, dabar laukiam nesulaukiam foto
Ai tiesiog į plastmasinį indelį nuo sveriamų salotu supyliau ir tiek daugiau jokių "pribumbasų" nedariau, tad kol kas nėra ir ką fotkinti
...na bet "kablį" pasigavau kai turėsiu daugiau laisvesnio laiko, tikrai pabandysiu.... turiu gabalėlį bekvapio vaikiško muilo(guli gal nuo dukrytės gimimo), reiks su kvepalais pabandyti, kažkokiam rusiškam forume skaičiau, kad galima įlašinti kelis lašelius.
QUOTE(svajoklis @ 2007 09 29, 20:19)
As ir tokiu noriu.Kaip tu juos darai?Pasidalink paslaptim.
kuriuos turi omenyje : su kava ar su cinamonu?
Ten tuos anticeliulitinius turejau minti.
QUOTE(svajoklis @ 2007 10 01, 16:56)
Ten tuos anticeliulitinius turejau minti.
tai nieko ten gudro , tiesiog muilas su daug kavos tirščių , į kai kuriuos seniau darytus tai dar pyliau migdolų aliejaus, o paskutiniai tai paprastučiai. Kas išbando, tai nenusivilia Čia gi natūralus šveitiklis gaunasi. Man tai ir pėdas juo labai smagu šveist, nereikia nė kempinės šiurkščios O ant kojų, dupcės ir t.t., tai efektas geresnis, nei brangūs, kad ir yves rosher kremai, jei netingiu ir kasdien pasišveičiu besimaudydama, tai oda švelnutė švelnutė . Juo gerai nusišveist ir toms, kas mėgsta pasitepliot ale savaiminio įdegio pieneliais, geriau nieks nenušveičia senos odos, kaip toks muilas