Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

ale ziuriu nebe muiliukais demonstruojasi visos o "perka tik perka" lotuliukas.gif mars muilu virti lotuliukas.gif , reiks ir man isbandyt naujas formeles blush2.gif
Atsakyti
Aš jau masažinėse ir pasidariau, ir net išdžiūt spėjo thumbup.gif rolleyes.gif ...

Čia tokia nekokybiška nuotrauka blush2.gif poros, kai tik pagaminau, ale buvo tamsu ir fotikas neklausė....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 rugsėjo 2007 - 13:15
vistiek sokoladas biggrin.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 09 25, 13:59)
vistiek sokoladas  biggrin.gif  bigsmile.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif tik turbut nelabai skanus lotuliukas.gif
Atsakyti
Velnias, va ką reiškia ilgesnį laiką neužsukti į šią temą doh.gif Jeigu dar siųsitės tą permatomą glicerininio muilo bazę, tai aš prisijungsiu visom keturiom biggrin.gif
Beje, gal Suomijoje įmanoma būtų rasti? Paprašyčiau brolio kad parvežtų rolleyes.gif
Atsakyti
Na Suomijoj tikrai rasi hobby parduotuvese.

Lietuvos Saulele ar tikrai sokoladianiai muiliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 09 25, 15:38)
Velnias, va ką reiškia ilgesnį laiką neužsukti į šią temą  doh.gif Jeigu dar siųsitės tą permatomą glicerininio muilo bazę, tai aš prisijungsiu visom keturiom  biggrin.gif
Beje, gal Suomijoje įmanoma būtų rasti? Paprašyčiau brolio kad parvežtų  rolleyes.gif

hmm jei būtų organizuojamas koks pirkimas ir aš prisidėčiau smile.gif knieti kokį muiliuką pasigamint. bet tik tiek kad dabar nelabai galimybes tam turiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2007 09 25, 19:42)
Lietuvos Saulele ar tikrai sokoladianiai muiliukai  biggrin.gif

ne biggrin.gif , su kava, anticeliulitinis, tie neužsilaiko pas mane, kai tik kas išbando smile.gif , dar vieną pasidariau su cinamonu, tai kvepia, net ir išdžiūvęs drinks_cheers.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 26, 13:55)
ne  biggrin.gif , su kava, anticeliulitinis, tie neužsilaiko pas mane, kai tik kas išbando  smile.gif , dar vieną pasidariau su cinamonu, tai kvepia, net ir išdžiūvęs  drinks_cheers.gif ....

o nieko daugiau nedejei tik cinamono?ta prasme jokiu kitu kvapu?o kiek dejei cinamono? noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 09 26, 17:30)
o nieko daugiau nedejei tik cinamono?ta prasme jokiu kitu kvapu?o kiek dejei cinamono? noreciau ax.gif

iš akies cinamono dėjau, vistiek pokelis mėtėsi iš kažkur atkeliavęs bigsmile.gif , ale spalva tai jo iškart tokia pat, kaip su kava gavosi cool.gif , tik kad kvepia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 26, 18:56)
iš akies cinamono dėjau, vistiek pokelis mėtėsi iš kažkur atkeliavęs  bigsmile.gif , ale spalva tai jo iškart tokia pat, kaip su kava gavosi  cool.gif , tik kad kvepia  drinks_cheers.gif

reiks ismegint, aciu 4u.gif
Atsakyti
Kaip jus išimat muiliukus iš formelės? ax.gif
Atsakyti