ale ziuriu nebe muiliukais demonstruojasi visos o "perka tik perka" mars muilu virti , reiks ir man isbandyt naujas formeles
Aš jau masažinėse ir pasidariau, ir net išdžiūt spėjo ...
Čia tokia nekokybiška nuotrauka poros, kai tik pagaminau, ale buvo tamsu ir fotikas neklausė....
Čia tokia nekokybiška nuotrauka poros, kai tik pagaminau, ale buvo tamsu ir fotikas neklausė....
QUOTE(nighttingale @ 2007 09 25, 13:59)
vistiek sokoladas
tik turbut nelabai skanus
Velnias, va ką reiškia ilgesnį laiką neužsukti į šią temą Jeigu dar siųsitės tą permatomą glicerininio muilo bazę, tai aš prisijungsiu visom keturiom
Beje, gal Suomijoje įmanoma būtų rasti? Paprašyčiau brolio kad parvežtų
Na Suomijoj tikrai rasi hobby parduotuvese.
Lietuvos Saulele ar tikrai sokoladianiai muiliukai
QUOTE(Heart @ 2007 09 25, 15:38)
Velnias, va ką reiškia ilgesnį laiką neužsukti į šią temą Jeigu dar siųsitės tą permatomą glicerininio muilo bazę, tai aš prisijungsiu visom keturiom
hmm jei būtų organizuojamas koks pirkimas ir aš prisidėčiau knieti kokį muiliuką pasigamint. bet tik tiek kad dabar nelabai galimybes tam turiu
QUOTE(svajoklis @ 2007 09 25, 19:42)
ne , su kava, anticeliulitinis, tie neužsilaiko pas mane, kai tik kas išbando , dar vieną pasidariau su cinamonu, tai kvepia, net ir išdžiūvęs ....
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 26, 13:55)
ne , su kava, anticeliulitinis, tie neužsilaiko pas mane, kai tik kas išbando , dar vieną pasidariau su cinamonu, tai kvepia, net ir išdžiūvęs ....
o nieko daugiau nedejei tik cinamono?ta prasme jokiu kitu kvapu?o kiek dejei cinamono? noreciau
QUOTE(dute_a @ 2007 09 26, 17:30)
o nieko daugiau nedejei tik cinamono?ta prasme jokiu kitu kvapu?o kiek dejei cinamono? noreciau
iš akies cinamono dėjau, vistiek pokelis mėtėsi iš kažkur atkeliavęs , ale spalva tai jo iškart tokia pat, kaip su kava gavosi , tik kad kvepia
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 26, 18:56)
iš akies cinamono dėjau, vistiek pokelis mėtėsi iš kažkur atkeliavęs , ale spalva tai jo iškart tokia pat, kaip su kava gavosi , tik kad kvepia
reiks ismegint, aciu
Kaip jus išimat muiliukus iš formelės?