Kaip ir žadėjau
Šie muiliukai labai įnoringi, mėgstantys šaltį, tad geriau juos laikyti šaldytuve.
Skaidrūs želiniai muiliukai "Žuvytės"
Foto šaltinis
1/4 puodelio verdančio vandens
3/4 puodelio skysto muilo
2 pokeliai želatinos miltelių
Aromatinių ar E.A.*
Maistinių ar naturalių dažų
Verdančiame vandenyje ištirpinti želatiną,Tada supilti skystą muilą lėtai maišant, kad nesusidarytų putos. Pridėti aromatinių Ar E. aliejų, dažų, masę supilstyti į formeles ir pastatyti šaltai (šaldytuve), kad jie sustingtų.
E.A* - eteriniai aliejai
Šaltinis
QUOTE(irmulia @ 2007 07 26, 15:45)
Kaip ir žadėjau
Šie muiliukai labai įnoringi, mėgstantys šaltį, tad geriau juos laikyti šaldytuve.
irmuliaaaaaaaaaaaaaaa
Taip taip taip ir toliau skleisiu muilo virusą
Vat jau šį vakarą planuoju pasigaminti šiuos gražuoliukus, tereikia nusipirkti kvapnaus skysto muilo ir želatinos
Vat jau šį vakarą planuoju pasigaminti šiuos gražuoliukus, tereikia nusipirkti kvapnaus skysto muilo ir želatinos
QUOTE(irmulia @ 2007 07 26, 17:13)
Taip taip taip ir toliau skleisiu muilo virusą
as irgi lekiau daryti, bet pakeliui i virtuve prisiminiau, kad skysto muilo nera pas mus
o aš turiu ir to ir to! o, kaip tik skundžiausi, kad nebus ką veikt vakare
Na, tai kas greičiau čia pasirodys su savais želiniais stebukliukais?
QUOTE(irmulia @ 2007 07 26, 17:24)
Na, tai kas greičiau čia pasirodys su savais želiniais stebukliukais?
hm, pusės pakelio neužteks ?
QUOTE(heavytea @ 2007 07 26, 17:26)
hm, pusės pakelio neužteks ?
Jei mažinsi kitus ingridientus atitinkamai pagal 1/2 pokelio želatinos , tai turėtų užtekti
mergaitės,gal jau kalusiau,bet kaip viskas vyksta su džiovinimu,ar nedžiovinat to muilo ? dabar esu užsieniuose,pilna paruoštų komplektų muilo gamybai,bet už pagrindą jie parduoda tokius miltelius nepirkau ir nebandžiau,bet gal reikės parsivežti.
Tai kaip jūs klubo narės laikote muilą po to,ar džiovinate,ar suvyniojate ir paliekate.
Tai kaip jūs klubo narės laikote muilą po to,ar džiovinate,ar suvyniojate ir paliekate.
QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 18:18)
mergaitės,gal jau kalusiau,bet kaip viskas vyksta su džiovinimu,ar nedžiovinat to muilo ? dabar esu užsieniuose,pilna paruoštų komplektų muilo gamybai,bet už pagrindą jie parduoda tokius miltelius nepirkau ir nebandžiau,bet gal reikės parsivežti.
išimu ir palieku kelioms dienoms ant palangėms..
QUOTE(Lachesė @ 2007 07 26, 18:18)
Lachese faina kad apsilankei temoje senokai buvai užsukusi
Aš muiliukus kelias dienas laukau ant saulės- džiovinu, na jie traukiasi ir gaunasi perpus mažesni. Manau, kad juos reiktų vynioti, kaip kad minėjo girtalytė, kad jie "neprakaituotų" (kažkada esu pirkusi muiliukus iš spalvotų kvapų ir pamiršusi, ne perseniausiai radau juos, tai tokie šlapi, "paprakaitavę", tad tik galiu patvirtinti girtalytės žodžius). Labai įdomu, kas per pagrindas - milteliai ? Gal gali mestelti kokią nuorodą ar foto ? jei kas, tai ir užsisakyti norėsim
aš tai ilgai galvojau,kaip pavyzdžiui jie išlaiko tuos muilus nesusitraukusius (čia apie latvių muilą kalbu) jie ir drėgni ir ne per minkšti,man po poros dienų ,pamenu nebuvo jokio skirtumo,vat po mėnesio jau jautėsi,kad nėra drėgmės,perpjoviau per pusę ir pamačiau,kad visas vienodas,aš tą muilą pjausčiau kelis kartus,po savitės vidurys dar buvo "žalias ir drėgnas" . Man čia ir yra didžiausias klausimas,kaip ir ką padaryti,kad neprarastų savo formos džiūdamas.... beje nesupratau,kas tas prakaitavimas? turėjau visokių tokių muilų iš tų parduotuvių,bet niekada nepastebėjau,dabarieškau,kur jūs kalbėjot apie tą rasojimą,anoje temoje?
Žinai,mielai aš tą nuorodą įmesčiau,bet kad nežinau jokios,esu Jav,čia yra tokios rankdarbių parduotuvės,kur tiesiog visko pilna, pusiau paruoštų gaminių galima rasti bet kam. Kaina gan didelė to rinkinio( miltelių,aliejuku,formelių) 25$ ir nedidelis kiekis.
A6 gyvenu tokiam kaime,kur net autobuso nėra,o artimiausia parduotuvė už 20km,tai kai tik bus prog ten nuvažiuoti ,tai nusirašysiu jų adresą internete ir įmesiu nuorodą.
Papildyta:
beje,kaip tie želinukai,čia tai man patiko,kaip jie laikosi ,ar netirptų kjeigu paliktum vonioje ,o ne šaldytuve ?
Žinai,mielai aš tą nuorodą įmesčiau,bet kad nežinau jokios,esu Jav,čia yra tokios rankdarbių parduotuvės,kur tiesiog visko pilna, pusiau paruoštų gaminių galima rasti bet kam. Kaina gan didelė to rinkinio( miltelių,aliejuku,formelių) 25$ ir nedidelis kiekis.
A6 gyvenu tokiam kaime,kur net autobuso nėra,o artimiausia parduotuvė už 20km,tai kai tik bus prog ten nuvažiuoti ,tai nusirašysiu jų adresą internete ir įmesiu nuorodą.
Papildyta:
beje,kaip tie želinukai,čia tai man patiko,kaip jie laikosi ,ar netirptų kjeigu paliktum vonioje ,o ne šaldytuve ?