Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

QUOTE(rožės arbatinyje @ 2007 09 16, 15:17)
o ebay ziureti nebandet? kazkada ziurejau, tai pigiai buvau radus ax.gif  o ten tai, manau, nepridetu jokiu papildomu mokesciu, tik uz atsiuntima smile.gif

iš e-bay kažin, ar siunčia į Lietuvą. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 16, 14:29)
iš e-bay kažin, ar siunčia į Lietuvą.  g.gif

siunčia smile.gif , ne visi pardavėjai, bet dauguma siunčia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 09 16, 15:30)
siunčia  smile.gif , ne visi pardavėjai, bet dauguma siunčia  smile.gif

tai gerai tada. smile.gif Nes kiek aš žiūrėdavau, tiek pagrinde siunčia į Angliją ir į Ameriką.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 16, 14:44)
tai gerai tada. smile.gif Nes kiek aš žiūrėdavau, tiek pagrinde siunčia į Angliją ir į Ameriką.

bet visada galima parašyt pardavėjui ir paklaust mirksiukas.gif
Atsakyti
jei ka pirksite-tai prisijungciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 16, 13:44)

I JAV ir UK daugiausia siuncia turbut todel, kad ten toks puslapis ju vietinis, anglakalbis, gal galvoja, kad kiti angliskai nemoka lotuliukas.gif arba tiesiog terliotis nenori i kitas salis siusdami g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 09 14, 22:29)
Taip, teisingai  drinks_cheers.gif  kiek pamenu ar ne 70 % nuolaida buvo  bigsmile.gif

Ne ,ne,cia muilo kaina pastovi tokia buna.Tik kempinem ir kt.prekem buvo nuolaidos.

O ar kas bandet uzsisakinet is Svedijos.Ten nebloga parduotuve internetine yra ir kai didesni kieki uzsakineji gana pigiai gaunasi.Tik del atsiuntimo reiktu pasiteirauti kiek kainuotu.
http://www.sloyd-detaljer.no/
Arba is Norvegijos.Bet cia jau nera jiokiu nuolaidu del dideliu kiekiu.
http://www.panduroho...enu/MenuServlet
Muilas vadinasi sape
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2007 09 18, 20:52)
Ne ,ne,cia muilo kaina pastovi tokia buna.Tik kempinem ir kt.prekem buvo nuolaidos.

Ech doh.gif ir vėl pripainiojau blush2.gif na už tad svajoklis patikslino drinks_cheers.gif
Kaip kelionė namo praėjo? 4u.gif
Atsakyti
Aciu,parskridau be nuotykiu. biggrin.gif
Pilna ideju,ir labai jau istroskus namu.

Pandure kaip tik dabar vel nuolaidos formelem ir masazinio muilo rinkiniui.
Atsakyti
Svajokliuk, o tai tu jau vėl Norgėj unsure.gif ? Aš maniau, kad suorganizuosim susitikimą...
Atsakyti
Gaila,bet as ir norejau pasimatyti.Tik ,kad tavo mieste buvau tik 1,5 dienos.
O kai suzinojau dar adresiuka net pikta pasidare.Kazkada kaiminystej gyvenau.Ir dabar aplink tave sukinejaus.
Bet dabar zinau viska ir tikrai pasimatysim. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ot, gaila doh.gif , nu bet nieko, tikiuosi dar pasimatysim, kai atvažiuosi mirksiukas.gif
Atsakyti