Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

QUOTE(Mėlyna @ 2007 09 13, 15:56)
Kokiu groziu skaniai atrodanciu prigaminot!!!  bigsmile.gif  wub.gif  Visi tiesiog nuostabus  4u.gif

As kaupiuosi, kaupiuosi, bet dar vis neprisiruosiu pati pabandyt  ax.gif  blush2.gif  Tikiuosi greitu laiku susikaupt ir prisijungt prie jusu  mirksiukas.gif

Mėlyna muiliukus virti labai smagu thumbup.gif tereikia pradėti mirksiukas.gif

Tiesa, noriu pasigirti : pagaliau turiu permatomo glicerininio muilo bazės clap.gif clap.gif clap.gif (ruošiuosi Kalėdoms) Ir už tai labai labai labai ačiū svajokliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 09 13, 15:39)
Tiesa, noriu pasigirti : pagaliau turiu permatomo glicerininio muilo bazės clap.gif clap.gif clap.gif  (ruošiuosi Kalėdoms) Ir už tai labai labai labai ačiū svajokliui  4u.gif

o aš tada likau be interneto ir nesupratau, ar čia skaidrus, ar ne verysad.gif , likau be verysad.gif verysad.gif , ką padarysi... bet formelių superinių, luftos ir dar dovanų kvapą wub.gif gavau thumbup.gif thumbup.gif , irgi jau apie Kalėdas galvoju ax.gif
Atsakyti
iskur tas permatomas glicerininis muilas?! bigsmile.gif
as irgi noriu! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskale @ 2007 09 13, 13:53)
Aš ką tik irgi išsiviriau muilo. Viriau iš to pirkto IKI, dar pridėjau kavo, aliejuko. Bet kvapas man nelabai patiko schmoll.gif Tiek as jo prisijuosciau, kad dabar jokiu kitų kvapų neužuodžiu. Jeigu jis man išdžiuvęs taip smirdės, tai abejoju ar aš jį naudosiu schmoll.gif

pas mane tas kvapas nepraejo-kaip smirdejo- taip smirdi doh.gif -tai guli balkone ir laukia eiles kada pervirsiu tik pridesiu kokiu eteriniu
Atsakyti
as norejau paklausti, o jums jie susiraukslejo, ar cia tik manieji taip pasielge, nes mano muiliukai kai visai isdziuvo tai susiraukslejo smile.gif, nors nepasakyciau kad labai kieti butu, gal paskubejau juos supjaustyti, bet pamanisu kad labai ilgai dzius g.gif
~Laguna~ labai grazus muiliukai, o tobulu ir nereikia, geriau kreivi bet savi biggrin.gif , o tie melsvi ir zalsvi - kuo spalvinai, ta prasme kokiais dazais?
Atsakyti
as paziurejau jusu muiliuku galerija ir pagalvojau kad butu smagu padaryti muiliuku keitimosi SWAP`A... rolleyes.gif

1.sudarytumem sarasiuka dalyviu...
2.pagal sarasiuka keistumemes (pvz. 1.lina
2.roberta... ir t.t.
3....
4....
lina siuncia robertai,roberta issiima muiliuka(galim sutart ,kad deti po kelis muiliukus vienam zmogui...)ideda savo ir siuncia kitam...ir taip eina ratukas... bigsmile.gif
Manau butu labai smagu!
kas uz? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolyt*: 13 rugsėjo 2007 - 18:23
QUOTE(karolyt* @ 2007 09 13, 19:22)

manau per daug jau tu swapu..nebeidomu darosi.. karoliuku atsirado, dabar dar muiliuku..nematau prasmes unsure.gif
gal per grieztai as cia, bet..... galu gerbkim ir ta zmoguti, kuris uzvire visa ta ksoe, ir suorganziavo pirma rankdarbiu swapa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 09 13, 19:35)
manau per daug jau tu swapu..nebeidomu darosi.. karoliuku atsirado, dabar dar muiliuku..nematau prasmes  unsure.gif
gal per grieztai as cia, bet..... galu gerbkim ir ta zmoguti, kuris uzvire visa ta ksoe, ir suorganziavo pirma rankdarbiu swapa  mirksiukas.gif

o man kaip tik teigiamai atrodo. Juk nebūtina visuose dalyvauti mirksiukas.gif
o tas žmogutis labai gerą košę užvirė. Pagarba jam. 4u.gif Bet nuo vienos idėjos visada atsiranda šimtai kitų idėjų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 09 13, 19:40)
o man kaip tik teigiamai atrodo. Juk nebūtina visuose dalyvauti mirksiukas.gif
o tas žmogutis labai gerą košę užvirė. Pagarba jam. 4u.gif Bet nuo vienos idėjos visada atsiranda šimtai kitų idėjų. ax.gif

zinau. tik pasakiau savo nuomone,kuriai nebutina pritart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 09 13, 18:14)
pas mane tas kvapas nepraejo-kaip smirdejo- taip smirdi  doh.gif -tai guli balkone ir laukia eiles kada pervirsiu tik pridesiu kokiu eteriniu

bigsmile.gif Imanoma pervirti? Nes maniskiai nei ishvaizda nei kvapu negali pasigirti doh.gif Pirmas blynas dry.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2007 09 13, 19:22)
as paziurejau jusu muiliuku galerija ir pagalvojau kad butu smagu padaryti muiliuku keitimosi SWAP`A... rolleyes.gif

1.sudarytumem sarasiuka dalyviu...
2.pagal sarasiuka keistumemes (pvz. 1.lina
                                                      2.roberta... ir t.t.
                                                      3....
                                                      4....
lina siuncia robertai,roberta issiima muiliuka(galim sutart ,kad deti po kelis muiliukus vienam zmogui...)ideda savo ir siuncia kitam...ir taip eina ratukas... bigsmile.gif
Manau butu labai smagu!
kas uz? drinks_cheers.gif

Būtų labai smagu toks swap'as pvz kartu keistis ne tik muiliukais bet ir žaliava jiems gaminti (muilai, kvapai, žolelės, dažai, luffa, formelės, ir t.t.t.) thumbup.gif O jei dar jų gaminimo receptukais mainytis... bigsmile.gif
Atsakyti
na tos kurios nori dalyvauti registruojasi i sarasiuka CIA 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(irmulia @ 2007 09 13, 21:30)
Būtų labai smagu toks swap'as pvz kartu keistis ne tik muiliukais bet ir žaliava jiems gaminti (muilai, kvapai, žolelės, dažai, luffa, formelės, ir t.t.t.)  thumbup.gif  O jei dar jų gaminimo receptukais mainytis...  bigsmile.gif

irmulia<>puiki ideja,kad ir zaliava!manau butu faina. 4u.gif
taigi registruokites temelei. 4u.gif
Atsakyti