Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 10, 12:55)
Sveikutes. Perskaiciau ir as uzsimaniau pasigaminti muiliukus wink.gif Senai jau buvau nusipirkus to muilo is iki , bet nenaudojau jo, nes kvapas nepatiko. Tai gulejo, norejau ishmesti. Bet dabar puikiai ji sunaudojau. Tik gavosi sakyciau pertirstai, kaip ir rase viena fprumiete, kad dejo tesla i formeles su rankom. Ir dar kazkaip jis man labai greit sustingdavo  sad.gif Jau guli ant palangiu - dziusta...bet man atrodo nieko gera noebus. Subires jis man  huh.gif
Gal mazai piliau pieno (200 gr muilo - 200 gr. pieno)...bijau pilti daugiau, maniau gal nesustings.
gal kas zino mano klaida, kodel toks trapus muiliukas gavosi, kaip is gabaliuku....

Manau, jis tikrai nesubyrės, na gal ilgiau stings mirksiukas.gif
Greičiausiai permažai skysčio buvo, bet yra vienas BET jei skysčio daugiau jie tiesiog perpus susitraukia (o gal ir dėl kitų priežasčių) Būtinai pasidalink savo muiliukų nuotraukytėmis šioje temoje mirksiukas.gif
Dar vienas dalykas ką pastebėjau, kad muiliukai, dažyti su RIMI konditerinėmis spalvytėmis, dažo (t.y. plaunant rankas nieko nelieka, bet jei jį palieki ant kito muiliuko, tai šis įgauna tą pačią spalvą po kurio laiko blink.gif )
Atsakyti
Na dekui kad apraminai.
Dabar kai virsiu, tai pabandysiu ipilti daugiau pieno, tegu buna skysciau siek tiek , kad ir susitrauks poto irnesakyk.gif Nes dabar kai gavosi toks tirstas, nesigavo piesinukas sad.gif Jei gausis kas grazaus butinai parodysiu flirt.gif
Atsakyti
paskaiciau paziurinejau ir pamaniau kad ir man reik pabandyt.
kazkada zurnale buvau radus recepta..bandziau daryt bet nieko nepavyko... verysad.gif
ten buvo parasyta jog muila galima i mikrobangine det tai as visa ciela ir idejau doh.gif
ir gavoji kazkokia puta ir mikrobangine paskui muilu kvepejo(kas maistui nelabai gerai)
tai jei nesunku kasnors idekit cia gaminimo recepta.
beto as turiu tu tokiu apvaliu kempineliu(pamirsau kaip vadinasi)tai gal kam reikia tokiu,nes as tikrai negainsiu su jomis..man negrazu... 4u.gif
busiu dekinga jei idesit kasnors receptuka arba pasakysit kuriame puslapyje jis yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2007 09 11, 18:38)
paskaiciau paziurinejau ir pamaniau kad ir man reik pabandyt.
...
tai jei nesunku kasnors idekit cia gaminimo recepta.
beto as turiu tu tokiu apvaliu kempineliu(pamirsau kaip vadinasi)tai gal kam reikia tokiu,nes as tikrai negaminsiu su jomis..man negrazu... 4u.gif
busiu dekinga jei idesit kasnors receptuka arba pasakysit kuriame puslapyje jis yra. ax.gif

Labai paprastas receptukas: viena dalis muilo (tarkuoto burokine tarka ar kitaip susmulkinto) viena dalis skysčio (kavos ar arbatos nuoviro, vandens ar pieno) šį mišininį kaitini ant silpnos ugnies (atsargiai kad neprisviltų) arba mikrobangų krosnelėje) tada dedi priedus: dažai, eteriniai aliejukai ir ktk priedai (žolelės ir t.t.t.)

O ta kempinėlė vadinasi luffa mirksiukas.gif Sėkmės gaminant muiliukus ir laukiam pasirodant čia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 rugsėjo 2007 - 18:44
QUOTE(irmulia @ 2007 09 11, 20:43)
Labai paprastas receptukas: viena dalis muilo (tarkuoto burokine tarka ar kitaip susmulkinto) viena dalis skysčio (kavos ar arbatos nuoviro, vandens ar pieno) šį mišininį kaitini ant silpnos ugnies (atsargiai kad neprisviltų) arba mikrobangų krosnelėje) tada dedi priedus: dažai, eteriniai aliejukai ir ktk priedai (žolelės ir t.t.t.)

O ta kempinėlė vadinasi luffa  mirksiukas.gif  Sėkmės gaminant muiliukus ir laukiam pasirodant čia  bigsmile.gif

o kiek laiko ten dziovint juos reik?ir dar galit imesti burbulu(druskos) receptuka?ACIU. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolyt* @ 2007 09 11, 19:53)
o kiek laiko ten dziovint juos reik?ir dar galit imesti burbulu(druskos) receptuka?ACIU. 4u.gif  bigsmile.gif

doh.gif nu pabusiu as piktoji teta, bet po galais juk sioje temoje ir pries tai buvusioje tiek receptu blink.gif -nors vezimu vezk-ir burbulu ir muilu- nu kaip galima sitaip bjauriai tingeti paziureti kas jau ir taip sukramtytai pateikta doh.gif
Atsakyti
Ka tik baigiau skaityti abi temas didis.gif artimiausiu metu ir aš virsiu muiliuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskale @ 2007 09 11, 23:49)
Ka tik baigiau skaityti abi temas  didis.gif  artimiausiu metu ir aš virsiu muiliuką smile.gif

as perskaiciau daugmaz viska ir siandien viriau muiliuka thumbup.gif
dariau kavos muila...gavosi neblogai... didis.gif
lauksiu kada sustings o jau tada parodysiu. bigsmile.gif
P.S.jokiu alijuku nedejau nes gavau labai skanu kokosini muliuka dar priedejau kavytes ir thumbup.gif
Atsakyti
Aš ką tik irgi išsiviriau muilo. Viriau iš to pirkto IKI, dar pridėjau kavo, aliejuko. Bet kvapas man nelabai patiko schmoll.gif Tiek as jo prisijuosciau, kad dabar jokiu kitų kvapų neužuodžiu. Jeigu jis man išdžiuvęs taip smirdės, tai abejoju ar aš jį naudosiu schmoll.gif
Atsakyti
sveiki, na as perskaiciusi sita tema taip pat nutariau pasigamint muiliuku..gal ir nelabai tobulai isejo, bet vis tiek idedu foto smile.gif

user posted image

o del kvapo, tai skaniausiai man kvepia tie i kuriuos dejau grietineles aromata maistui,vanilini cukru, dar skaniai kvepia kur su ''presto'' zemuogiu arbata maisiau, nes paprasti eteriniai aliejai tai man kazkaip vis tiek nepanaikina to tikro muilo kvapo.. 4u.gif
Atsakyti
Ech, tema atsigavo thumbup.gif , vis daugiau ir daugiau muiliukų mylėtojų atsiranda drinks_cheers.gif

karolyt* marš fotografuoti savo gražuoliukų bigsmile.gif

Tauskale šaunu, mes laukia foto biggrin.gif

~Laguna~ labai fainai gavosi, o spalvos wub.gif rodos spec. derinai mirksiukas.gif Kraunu į bendrą albumą ax.gif

Muilininkių klubo galerija ir vėl atnaujinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokiu groziu skaniai atrodanciu prigaminot!!! bigsmile.gif wub.gif Visi tiesiog nuostabus 4u.gif

As kaupiuosi, kaupiuosi, bet dar vis neprisiruosiu pati pabandyt ax.gif blush2.gif Tikiuosi greitu laiku susikaupt ir prisijungt prie jusu mirksiukas.gif
Atsakyti