QUOTE(Ju.Ju @ 2007 09 10, 12:55)
Sveikutes. Perskaiciau ir as uzsimaniau pasigaminti muiliukus Senai jau buvau nusipirkus to muilo is iki , bet nenaudojau jo, nes kvapas nepatiko. Tai gulejo, norejau ishmesti. Bet dabar puikiai ji sunaudojau. Tik gavosi sakyciau pertirstai, kaip ir rase viena fprumiete, kad dejo tesla i formeles su rankom. Ir dar kazkaip jis man labai greit sustingdavo Jau guli ant palangiu - dziusta...bet man atrodo nieko gera noebus. Subires jis man
Gal mazai piliau pieno (200 gr muilo - 200 gr. pieno)...bijau pilti daugiau, maniau gal nesustings.
gal kas zino mano klaida, kodel toks trapus muiliukas gavosi, kaip is gabaliuku....
Gal mazai piliau pieno (200 gr muilo - 200 gr. pieno)...bijau pilti daugiau, maniau gal nesustings.
gal kas zino mano klaida, kodel toks trapus muiliukas gavosi, kaip is gabaliuku....
Manau, jis tikrai nesubyrės, na gal ilgiau stings
Greičiausiai permažai skysčio buvo, bet yra vienas BET jei skysčio daugiau jie tiesiog perpus susitraukia (o gal ir dėl kitų priežasčių) Būtinai pasidalink savo muiliukų nuotraukytėmis šioje temoje
Dar vienas dalykas ką pastebėjau, kad muiliukai, dažyti su RIMI konditerinėmis spalvytėmis, dažo (t.y. plaunant rankas nieko nelieka, bet jei jį palieki ant kito muiliuko, tai šis įgauna tą pačią spalvą po kurio laiko )