Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

labukas biggrin.gif . rodausi ir aš, nors girtis neturiu kuo, bet pirmas bandymas buvo tongue.gif . tik kažko labai jau susitrukė tie mano muiliukai... šviežūs gražiau atrodė ...

http://public.fotki..../muiliukai.html
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 08 17, 12:45)
kazi ar pardavinesim,teks paciai bandyt mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na va neisdegs lengvai prasisukti....
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 08 18, 11:49)
labukas  biggrin.gif . rodausi ir aš, nors girtis neturiu kuo, bet pirmas bandymas buvo  tongue.gif . tik kažko labai jau susitrukė tie mano muiliukai... šviežūs gražiau atrodė ...

http://public.fotki..../muiliukai.html

Pirmas bandymas thumbup.gif ir jau patalpintas į bendrą Muilininkių klubo galeriją

Dėl muiliukų susitraukimo, maniškiai taip pat perpus mažesni tapo, bet putoja gerai biggrin.gif
Atsakyti
man kaikuria muiliukai labiau panasus i sausainius r pyragaicius blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit ar jums taip nenutiko.Maniskiai muiliukai metus pastoveje pakeite spalva.Tie kurie buvo spalvoti is permatomos mases visi pasidare vienspalviai .Toks jausmas,kad susimaise pati spalva.
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 20, 09:34)
Pirmas bandymas  thumbup.gif  ir jau patalpintas į bendrą Muilininkių klubo galeriją

Dėl muiliukų susitraukimo, maniškiai taip pat perpus mažesni tapo, bet putoja gerai  biggrin.gif

Na superiniu muiliuku jus cia prigaminusios, dar galetumete ir receptukus visus i kruva sudelioti blush2.gif blush2.gif blush2.gif labai jau daug reik visko perskaityti, o laiko nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kenguriukas @ 2007 08 23, 00:08)
Na superiniu muiliuku jus cia prigaminusios, dar galetumete ir receptukus visus i kruva sudelioti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  labai jau daug reik visko perskaityti, o laiko nera  verysad.gif

Dar gal pagaminti ir atsiųsti, tai iš vis super būtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklis @ 2007 08 21, 10:51)
Sakykit ar jums taip nenutiko.Maniskiai muiliukai metus pastoveje pakeite spalva.Tie kurie buvo spalvoti is permatomos mases visi pasidare vienspalviai .Toks jausmas,kad susimaise pati spalva.

ir man jie blunka g.gif kažkodėl.
Atsakyti
Merginos kurios norejo formeliu ir kt.Viska gavau.
tad jei nesunku atsiuskit man savo adresus i az.tad kazkam issiusiu pastu kas labai lengva.O kai kas gaus savo paketelius nuo 11.09,
Atsakyti
nu pasirodysiu ir as o tai kasko temele apmirusi, nera raganaujanciu mamyciu daugiau lotuliukas.gif ? dariau pagal viena is cia parasytu receptu, ir truputi pasiskolinau is jusu ideju 4u.gif
user posted image
o cia truputis gamybos proceso, kaip sakoma is ko kaip ir sukuo biggrin.gif
http://public.fotki....i-mano-gamybos/
Atsakyti
LINUTUKE thumbup.gif muiliukai . Įtraukiu juos į bendrą albumą mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Muilininkių klubo galerija

Atsakyti
Sveikutes. Perskaiciau ir as uzsimaniau pasigaminti muiliukus wink.gif Senai jau buvau nusipirkus to muilo is iki , bet nenaudojau jo, nes kvapas nepatiko. Tai gulejo, norejau ishmesti. Bet dabar puikiai ji sunaudojau. Tik gavosi sakyciau pertirstai, kaip ir rase viena fprumiete, kad dejo tesla i formeles su rankom. Ir dar kazkaip jis man labai greit sustingdavo sad.gif Jau guli ant palangiu - dziusta...bet man atrodo nieko gera noebus. Subires jis man huh.gif
Gal mazai piliau pieno (200 gr muilo - 200 gr. pieno)...bijau pilti daugiau, maniau gal nesustings.
gal kas zino mano klaida, kodel toks trapus muiliukas gavosi, kaip is gabaliuku....
Atsakyti