Heart tavo pirmieji blynai dar ir kaip vykę o aš jau spėjau atnaujinti
Muilininkių klubo galeriją
QUOTE(Heart @ 2007 08 07, 15:55)
Va čia mano pirmieji nevykę blynai
net labai vykę
Pora klausimų:
Iš kur tokia ryški spalva: tiek mėlyna, tiek oranžinė?
Ar muilas su cinamonu kvepėjo, jei taip, tai ar daug dėjai?
QUOTE(irmulia @ 2007 08 07, 19:40)
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 08 09, 15:47)
net labai vykę
Pora klausimų:
Pora klausimų:
Ačiū už pagyrimus Gražiai atrodo, bet nevykę, nes prastai putoja. Tiesa, dar ne visus išbandžiau.
Spalvą suteikė valgomieji dažai (liko po velykų). Skaniai kvepia tik tie, kuriuos viriau su eteriniais aliejais. Kiti (taip pat ir su cinamonu) - kaip ūkiškas muilas, nors tikėjausi, kad kvepės skaniai.
gaila,kad kaip visada neturiu laiko,gal ketvirtadienį parašysiu plačiau bet čia nuoroda į tą parduotuvę,kur sakiau,kad turi viską paruoštą muilo gamybai,aš kvailiukas užsirašiau parduotuvės online adresą,o nepasižiūrėjau kokia kompanija gamina produktus,o iš nuotraukų neįskaitau,kažkas "live to party" bet tik panašiai,nes nieko neradau internete tokiu pavadinimu apie muilą.Gal kuriai pavyks atkasti
Štai nuoroda,beje,dabar kažkokios nuolaidos,bet višiskai neturiu galimybės nupirkti,nes gyvenu toli ir esu be mašinos
http://www.acmoore.c...ducts.asp?ID=13
Štai nuoroda,beje,dabar kažkokios nuolaidos,bet višiskai neturiu galimybės nupirkti,nes gyvenu toli ir esu be mašinos
http://www.acmoore.c...ducts.asp?ID=13
Pirmiausia labas visoms noriu ir as prie jusu prisijungti uzkretet mane juodai tik gaila kad jau velu jauciu ir siandie lekciau pirkti reikalingu priemoniu. nu bet neskubant uztat baigiu perskaityti pirmaja tema. Kiek cia daug info
lioliuke be abejo junkis info čia iš ties daug, tereikia ją atsirinkti ir gaminti, gaminti gaminti, tada mums pasirodyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 08 16, 22:28)
nu stai mano pirmas (blynas) muiliukai naudojau jazminu aromatini alieju alyvuoges zaliaja arbata, ir kitus muiliukus spalvai padailinti muilas
man primena vaikystėje gaminamą tortą : bata želė su spalvotos želė gabaliukais , mmm taip saldžiai atrodo
Ohoo,sparciai tobulejat mergaites . As neprisiruosiu niekaip isbandyti muilu gamybos,bet mielai nusipirksiu jusu daromu kai jau pardavinesit
QUOTE(Jumi @ 2007 08 17, 12:17)
Ohoo,sparciai tobulejat mergaites . As neprisiruosiu niekaip isbandyti muilu gamybos,bet mielai nusipirksiu jusu daromu kai jau pardavinesit
kazi ar pardavinesim,teks paciai bandyt
QUOTE(Jumi @ 2007 08 17, 13:17)
Ir aš
O jei nepardavinėsit-tai gaminsiuos.Na ir sugalvojot malionu akiai ir numanau uoslei.