Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas - 2 dalis

Heart tavo pirmieji blynai dar ir kaip vykę thumbup.gif o aš jau spėjau atnaujinti

Muilininkių klubo galeriją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heart @ 2007 08 07, 15:55)
Va čia mano pirmieji nevykę blynai  blush2.gif

net labai vykę mirksiukas.gif cool.gif

Pora klausimų:

Iš kur tokia ryški spalva: tiek mėlyna, tiek oranžinė?

Ar muilas su cinamonu kvepėjo, jei taip, tai ar daug dėjai?

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 08 07, 19:40)
Heart tavo pirmieji blynai dar ir kaip vykę  thumbup.gif o aš jau spėjau atnaujinti

Muilininkių klubo galeriją    biggrin.gif

QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 08 09, 15:47)
net labai vykę  mirksiukas.gif  cool.gif

Pora klausimų:

Iš kur tokia ryški spalva: tiek mėlyna, tiek oranžinė?

Ar muilas su cinamonu kvepėjo, jei taip, tai ar daug dėjai?

Ačiū už pagyrimus blush2.gif Gražiai atrodo, bet nevykę, nes prastai putoja. Tiesa, dar ne visus išbandžiau.

Spalvą suteikė valgomieji dažai (liko po velykų). Skaniai kvepia tik tie, kuriuos viriau su eteriniais aliejais. Kiti (taip pat ir su cinamonu) - kaip ūkiškas muilas, nors tikėjausi, kad kvepės skaniai.
Atsakyti
gaila,kad kaip visada neturiu laiko,gal ketvirtadienį parašysiu plačiau smile.gif bet čia nuoroda į tą parduotuvę,kur sakiau,kad turi viską paruoštą muilo gamybai,aš kvailiukas užsirašiau parduotuvės online adresą,o nepasižiūrėjau kokia kompanija gamina produktus,o iš nuotraukų neįskaitau,kažkas "live to party" bet tik panašiai,nes nieko neradau internete tokiu pavadinimu apie muilą.Gal kuriai pavyks atkasti smile.gif

Štai nuoroda,beje,dabar kažkokios nuolaidos,bet višiskai neturiu galimybės nupirkti,nes gyvenu toli ir esu be mašinos unsure.gif verysad.gif

http://www.acmoore.c...ducts.asp?ID=13
Atsakyti
smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Pirmiausia labas visoms noriu ir as prie jusu prisijungti uzkretet mane juodai smile.gif tik gaila kad jau velu jauciu ir siandie lekciau pirkti reikalingu priemoniu. nu bet neskubant uztat baigiu perskaityti pirmaja tema. thumbup.gif Kiek cia daug info thumbup.gif
Atsakyti
lioliuke be abejo junkis mirksiukas.gif drinks_cheers.gif info čia iš ties daug, tereikia ją atsirinkti ir gaminti, gaminti gaminti, tada mums pasirodyti biggrin.gif
Atsakyti
nu stai mano pirmas (blynas) 4u.gif muiliukai smile.gif naudojau jazminu aromatini alieju alyvuoges zaliaja arbata, ir kitus muiliukus spalvai padailinti smile.gif muilas
Atsakyti
Gražuolėliai thumbup.gif pildom Muilininkių klubo galeriją mirksiukas.gif

Muilininkių klubo galerija atnaujinta bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2007 08 16, 22:28)
nu stai mano pirmas (blynas)  4u.gif  muiliukai smile.gif naudojau jazminu aromatini alieju alyvuoges zaliaja arbata, ir kitus muiliukus spalvai padailinti smile.gif muilas

thumbup.gif wub.gif thumbup.gif man primena vaikystėje gaminamą tortą : bata želė su spalvotos želė gabaliukais , mmm taip saldžiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Ohoo,sparciai tobulejat mergaites . As neprisiruosiu niekaip isbandyti muilu gamybos,bet mielai nusipirksiu jusu daromu kai jau pardavinesit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 08 17, 12:17)
Ohoo,sparciai tobulejat mergaites . As neprisiruosiu niekaip isbandyti muilu gamybos,bet mielai nusipirksiu jusu daromu kai jau pardavinesit tongue.gif

kazi ar pardavinesim,teks paciai bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2007 08 17, 13:17)

Ir aš thumbup.gif
O jei nepardavinėsit-tai gaminsiuos.Na ir sugalvojot wub.gif malionu akiai ir numanau uoslei. biggrin.gif
Atsakyti