Tęsiam toliau
Pirma dalis
Muilininkių klubo galerija
as pirma as pirma
Pirkau konditerinius dažus iš Rimiuko (kadangi paskutinė dėžutė buvo ir tokia neišvaizdi, apdriskusi, ilgai negalvojau ir pasigriebiau ) tai sakyčiau visai nieko (tik kaina pagal kiekį gan didoka)
Keturios spalvytės mažose tutelėse (4 x 10 g)
Žydra
Geltona
Raudona
Žalia
Keturios spalvytės mažose tutelėse (4 x 10 g)
Žydra
Geltona
Raudona
Žalia
QUOTE(irmulia @ 2007 07 25, 11:18)
Pirkau konditerinius dažus iš Rimiuko
aš su šitais dariau
Pasigaminame kvapnių sausainių spintoms komodoms ir t.t.t. (pvz. su levandų aliejumi jokios kandys nebaisios)
Kodėl spintai o ne voniai?
Autorė rašė, kad jie tiesiog neištirpsta vandenyje. Nors galima bandyti ir voniai
Receptukas:
(1 puodelis=250ml)
2 puodeliai jūros druskos,
1/2 puodelio kukurūzų krakmolo (galima bandyti ir su bulvių),
1/2 puodelio sodos
2 kiaušiniai,
Eterinių aliejų (ar aromatinių) (masę reiks kepti orkaitėje, tad E.A.)
2 valg.š. + 1 arb. š. aliejaus (naudojo saulėgrąžų)
Valgomųjų dažų
Eiga:
Visus ingriedientus gerai sumaišyti, suformuoti mažus kamuoliukus ar tešlą iškočioti ir išspausti. Kepti apie 10 min 350 (F ?) Palikti džiūti kelias dienas. naudoti 1 ar 2 sausainiukus voniai.
Šaltinis
Kodėl spintai o ne voniai?
Autorė rašė, kad jie tiesiog neištirpsta vandenyje. Nors galima bandyti ir voniai
Receptukas:
(1 puodelis=250ml)
2 puodeliai jūros druskos,
1/2 puodelio kukurūzų krakmolo (galima bandyti ir su bulvių),
1/2 puodelio sodos
2 kiaušiniai,
Eterinių aliejų (ar aromatinių) (masę reiks kepti orkaitėje, tad E.A.)
2 valg.š. + 1 arb. š. aliejaus (naudojo saulėgrąžų)
Valgomųjų dažų
Eiga:
Visus ingriedientus gerai sumaišyti, suformuoti mažus kamuoliukus ar tešlą iškočioti ir išspausti. Kepti apie 10 min 350 (F ?) Palikti džiūti kelias dienas. naudoti 1 ar 2 sausainiukus voniai.
Šaltinis
nu super , dabar jau ir man knietės išbandyt , prašom klot viską: kas, kaip ir kame darei
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 25, 19:07)
nu super , dabar jau ir man knietės išbandyt , prašom klot viską: kas, kaip ir kame darei
dariau pagal bononkes isversta recepta - atrodo tik emiau puse stiklines sodos, ketvirtadali citrinos rugsties, arbatini sauksta moliugu seklu aliejaus, arbatini sauksta aromatinio melyniu aliejaus ir siek tiek vandens - bet jauciu padauginau, tai paskui gaudziau soda... man viena formele net iskele truputuka dariau emaliuotam bliudelyje ka dar noretum suzinot?
Papildyta:
o formele is upsiko nureketavau ta plastamsini persvieciama burbula
nighttingale liuks gavosi bombas prisijaukinai, kada eilė muiliukams?
Muilininkių klubo galerija atnaujinta
Merginos galima ir taip padaryti: persiunčiu kas nori slaptažodį ir pačios įsidedate/koreguojate foto
Muilininkių klubo galerija atnaujinta
Merginos galima ir taip padaryti: persiunčiu kas nori slaptažodį ir pačios įsidedate/koreguojate foto
Šiandien jums pateiksiu dar vieną pikantišką receptuką, kaip pasigaminti permatomus muiliukus (be jokių pirktinių bazių)
QUOTE(irmulia @ 2007 07 26, 09:23)
Šiandien jums pateiksiu dar vieną pikantišką receptuką, kaip pasigaminti permatomus muiliukus (be jokių pirktinių bazių)
oi laukiam laukiam