Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Esu nedaug bendravusi su Staipos (rastines reikmenys) direktore. Renax, gal pabandyt?
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 31, 08:23)
Esu nedaug bendravusi su Staipos (rastines reikmenys) direktore. Renax, gal pabandyt?

Bandyt reik visur ir visada , kartais pavyksta . Super butu jei pavyktu , as pabandysiu irgi nusiust kai kur laiskiukus smile.gif
Atsakyti
Reklamiste, ar gavai mano laiskuti i az? Siandien neisvaziavau kaip planavau, nes lelius mano apsirgo.
Rita, gavai nuoroda? As kazkodel manau, kad ten reiketu parasyti musu nuomone nes, su mumis nepavyko tai parase kitur ir dar burnoja... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bagdoncikas: 31 liepos 2007 - 10:53
Labas mamos 4u.gif Sioj temoj esu pirma karta, atleiskit bet nelabai turiu laiko skaityti visus postus. Noreciau prisideti prie jusu geru darbu, tik gal patarsite kaip tai geriau padaryti. Pagelbeciau kokiai besilaukianciai ar maza vaikeliuka auginanciai mamai. Turiu:
1. vaikisku rubeliu, zaisliuku ir kitokiu daikteliu vaikuciui iki 0.5 metu - visi labai grazus ir naudoti tik vieno vaikelio. Yra ir siltu kombinezonu, vokeliu, spec gimsiantiems ziema smile.gif
2. Kelis moteriskus rubelius, striukes, megztinius.
Gal zinote konkrecia mama kuriai galeciau nuvezti arba koki Carito kontaktini telefona. Aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 08 01, 13:28)
Labas mamos  4u.gif  Sioj temoj esu pirma karta, atleiskit bet nelabai turiu laiko skaityti visus postus. Noreciau prisideti prie jusu geru darbu, tik gal patarsite kaip tai geriau padaryti. Pagelbeciau kokiai besilaukianciai ar maza vaikeliuka auginanciai mamai. Turiu:
1. vaikisku rubeliu, zaisliuku ir kitokiu daikteliu vaikuciui iki 0.5 metu - visi labai grazus ir naudoti tik vieno vaikelio. Yra ir siltu kombinezonu, vokeliu, spec gimsiantiems ziema smile.gif
Gal zinote konkrecia mama kuriai galeciau nuvezti arba koki Carito kontaktini telefona. Aciu  4u.gif

p.s. nebutinai Vilniuje, galim perduoti ir i kitus miestus.
Atsakyti
QUOTE(ugniukas1 @ 2007 08 01, 10:30)
Labas mamos  4u.gif  Sioj temoj esu pirma karta, atleiskit bet nelabai turiu laiko skaityti visus postus. Noreciau prisideti prie jusu geru darbu, tik gal patarsite kaip tai geriau padaryti. Pagelbeciau kokiai besilaukianciai ar maza vaikeliuka auginanciai mamai. Turiu:
Gal zinote konkrecia mama kuriai galeciau nuvezti arba koki Carito kontaktini telefona. Aciu  4u.gif

Papildyta:

p.s. nebutinai Vilniuje, galim perduoti ir i kitus miestus.

Yra mamyte nestuke dabar laukia atejimo leliuko ligonineje ji is karito jei domina galiu i az parasyt kaip kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 08 01, 13:38)
Yra mamyte nestuke dabar laukia atejimo leliuko ligonineje ji is karito jei domina galiu i az parasyt kaip kas smile.gif

Labas Renax 4u.gif Aisku domina ! Galeciau net rytoj popiet jai nuvezti surinkusi kraiteli ir kitus daiktelius smile.gif tik parasyk kur ir kaip 4u.gif geriausia i az arba animum777@gmail.com. Aciu
Atsakyti

Skambino Svetlana iš Gerosios Vilties g., prašė mergaitėms drabužėlių 104-110 ir 116-122. Ji šiuo metu be darbo, gyvena iš pašalpų.
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 08 01, 20:38)
Skambino Svetlana iš Gerosios Vilties g., prašė mergaitėms drabužėlių 104-110 ir 116-122. Ji šiuo metu be darbo, gyvena iš pašalpų.

Aš turiu abiejų dydžių ax.gif, galiu pasidalinti, gal ir tinkamų batų surasčiau.
Šiandien turiu klaikiai daug darbo, bet rytoj galėčiau surinkti ir perduoti. Parašyk man AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 08 02, 11:19)
Aš turiu abiejų dydžių ax.gif, galiu pasidalinti, gal ir tinkamų batų surasčiau.
Šiandien turiu klaikiai daug darbo, bet rytoj galėčiau surinkti ir perduoti. Parašyk man AŽ.

Ačiū, paimsiu 4u.gif

Dainos taip ir nenuvežiau pas kirpėją, nes ji pagalvojo, kad gal geriau šį malonumą perkelti į lapkričio mėn - bus jos 40-metis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tara @ 2007 08 02, 13:36)
Ačiū, paimsiu 4u.gif
Dainos taip ir nenuvežiau pas kirpėją, nes ji pagalvojo, kad gal geriau šį malonumą perkelti į lapkričio mėn - bus jos 40-metis  rolleyes.gif

tai gal ta proga susimesim kazkiek, kad ne tik nusikirptu, bet ir pasigrazintu?
Atsakyti
Siandien is Deimanciuko (kuria kazkada, berods, ziema paremem rubeliais ir sauskelnem) zinute ir labai apsidziaugiau, kad jai po truputi sekasi. Dalinuosi siuo dziaugsmu ir su tomis, kurios prisidejo prie sios paramos:

Laba diena!
As noriu pasidziaukt, kad dabar jau gyvenam kartu su Deimantes teciu nebe carite  smile.gif Aisku yra ir cia sunku, nes tetis dar nebaigias 12, bet dirba tai truputi lengviau. As irgi ketinu nuo rugsejo mokytis ir dirbt  smile.gif

Atsakyti
Is mamos Babetta paemiau vakar leliuko rubeliu deze. Jau atrinkau maziausius Neringai (carito mamytei, kuriai vakar ryte gime sunelis, o grizusi ji gyvens su musu Asta). Dar liko ivairiu vasariniu bodziuku (taip apie 62-68 d.), kitokiu rubeliu mazdaug iki pusmecio (arba truputi ilgiau). Taip pat yra apsaugele lovai ir antklodele nedidele
Atsakyti