Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Sveikos 4u.gif

Visai atsitiktinai pradejau lankytis sioje temoje.Seku ivikius ir pati noriu nors siek tiek prisideti. ax.gif blush2.gif(rubais,namu apyvuokos reimenimis ar dar kuom nors). smile.gif
Ir man labai idomu Dvynuku mamytes istorijos atomazga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(baltakase @ 2007 07 30, 23:43)
Ir man labai idomu Dvynuku mamytes istorijos atomazga. g.gif

atomazga elementari - dvynuku mama nera daugiau remiama
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 07 30, 22:14)
"pamačiau kaip puolama"....apie ataskaitas kur padėjo daiktus tai jau čia nesamonių nesąmonė....aš kalbėjau apie situacijos nupasakojimą visapusiškai, kad žmonės galėtų savo nuomonę susidaryti...aj gal tiek to..be šansų čia...gyvenam toliau  4u.gif
Papildyta:

ale kad nebuvo jokio nepasitenkinimo....aš tai jo niekur nepajutau...užduoti klausimus yra nepasitenkinimo apraiška? arba teisė rinktis?....kažkaip čia jau hiper jautriai reaguojama ir visai ne į temą  schmoll.gif

as ne ta turejau omeny,kad ja puola...o tai,kad ne tam tema skirta ir jei kazkas turi klausim/pretenziju ar kt.,tegu raso Eglei AZ ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 07 31, 08:06)
as ne ta turejau omeny,kad ja puola...o tai,kad ne tam tema skirta ir jei kazkas turi klausim/pretenziju  ar kt.,tegu raso Eglei AZ ax.gif  4u.gif

gana jau
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 07 31, 01:10)
Dalyvė egle35 nubausta už dvigubą nikų naudojimą, siekiant palaikyti save niku ase, kadangi abiejų šių dalyvių IP sutampa. Tema uždaroma.

Forumo taisyklės:
6. Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą), išskyrus tam tikrus atvejus ( pvz., nepatogu savo tikru vardu užduoti klausimą konsultantui ar rašyti "Kertelėje sielai" ir t.t.).

Putlute, kita karta pries dalindama daiktus prasantiems, pasitark su kitm paramos mamom
--
Tad dedam taska sioj istorijoj ir tesiam darbus 4u.gif
Atsakyti
Ok keiciam tema lotuliukas.gif Svarbiausiai gavom patirties , o tas irgi labai vertinga . Nepulsim kaip nuogos i verdanti vandeni smile.gif
Parama kadangi mamoms o mokslo metai arteja , gal zinote kam jos reikes ir kiek ? Sumastyt kazka kol dar nevelu .

Atsakyti
Sveikos, Rita o kodel ne visoms mirtingosioms galima suzinoti Svietos istorija? Mes neturim kazkokiu privilegiju ar kaip? tiesiog skaitau sia tema senokai ir man idomu kodel taip nutinka, kad zmogus remiamas remiamas, o paskui pasirodo, kad jis jau neremiamas, tai ar tas zmogus puikiai moka maskuotis ar kazkokios padaromos spragos pradedant remti, gal ne viskas buna išsiaiskinama ir ta parama pradedama teikti skubotai.
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2007 07 31, 07:16)
Sveikos, Rita o kodel ne visoms mirtingosioms galima suzinoti Svietos istorija? Mes neturim kazkokiu privilegiju ar kaip? tiesiog skaitau sia tema senokai ir man idomu kodel taip nutinka, kad zmogus remiamas remiamas, o paskui pasirodo, kad jis jau neremiamas, tai ar tas zmogus puikiai moka maskuotis ar kazkokios padaromos spragos pradedant remti, gal ne viskas buna išsiaiskinama ir ta parama pradedama teikti skubotai.

pupyte matai cia nera pletku , aptarinejimu ar dar kazkieno vieta . Pranesta visoms buvo kurios prisidejo materialiai prie paramos , deja aptarinet ir gvildent tos temos viesai nenorima .
Trumpai paprasciausiai apsimelavo, suteike duomenis kurie buvo klaidingi ir tiek , cia ne vieta serialams kad pasakot viska .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 31 liepos 2007 - 09:28
Jeigu kam įdomu, kodėl čia viskas taip karšta - vakar prasidėjo pilnatis mirksiukas.gif Kai kurie žmonės jautriai reaguoja arba ima elgtis neprognozuojamai.....

Dėl pasiruošimo rugsėjo pirmai turiu savo nuomonę: visos šeimos, kurioms priklauso socialinė parama, savo savivaldybėje gali gauti paramą įsigyti mokyklinėms prekėms. Paskutinio šeštadienio Sostinėje kaip tik buvo Vilniaus miesto informacija, kas priklauso ir kur kreiptis. Būtų naudinga padaryti kopijas ir išplatinti Vilniaus miesto mamoms.
Kadangi valstybė skiria pinigų moksleiviams, būtų neteisinga rinkti pinigus iš geraširdžių mamų - jų prireikia kitiems dalykams, kurių niekas neremia. Bet čia mano asmeninė nuomonė.
Nebent galime pasidalinti naudotais daiktais - surinkti ir padalinti moksleiviams. Tarkim, keičiam vaikų kuprines į naujas - gal kam pravers?
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2007 07 31, 07:39)
Jeigu kam įdomu, kodėl čia viskas taip karšta - vakar prasidėjo pilnatis mirksiukas.gif  Kai kurie žmonės jautriai reaguoja arba ima elgtis neprognozuojamai.....

Dėl pasiruošimo rugsėjo pirmai turiu savo nuomonę: visos šeimos, kurioms priklauso socialinė parama, savo savivaldybėje gali gauti paramą įsigyti mokyklinėms prekėms. Paskutinio šeštadienio Sostinėje kaip tik buvo Vilniaus miesto informacija, kas priklauso ir kur kreiptis. Būtų naudinga padaryti kopijas ir išplatinti Vilniaus miesto mamoms.
Kadangi valstybė skiria pinigų moksleiviams, būtų neteisinga rinkti pinigus iš geraširdžių mamų - jų prireikia kitiems dalykams, kurių niekas neremia. Bet čia mano asmeninė nuomonė.
Nebent galime pasidalinti naudotais daiktais - surinkti ir padalinti moksleiviams. Tarkim, keičiam vaikų kuprines į naujas - gal kam pravers?

Butent , as nenoriu kazko grandiozinio , bet pas mane pacia like 2 kuorines jos normalios geros tik dukte paaugle jau uzsimane kitos , ir perka uz savus mielai kazkam atiduociau .
Siaip as labiau galvociau apie onkologiniuku akcija i mokykla pvz ( piestukai , guasai , kiek ne i mokykla o ten naudotis )
Perziurejau ta parama soc remtini gauna , o ne visi ligoniukai soc remtini sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 31 liepos 2007 - 09:55
rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 31 liepos 2007 - 10:02