Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Sveikos 4u.gif

Labai norėčiau ir aš sužinoti tikrąją Svetlanos istoriją unsure.gif

Prie Astos sveikinimo rugpjūčio 10 d. mielai prisidėčiau, jei svečiavimosi akcija vyktų vakare. Savo 2 špokų neturiu kam palikti, tik vyrui, o jis grįžta vakare, apie 19 val. smile.gif

Putlute, o tau vis dar reik vystymo lentos?
Atsakyti
QUOTE(Plunksnė @ 2007 07 30, 18:41)
Sveikos  4u.gif

Labai norėčiau ir aš sužinoti tikrąją Svetlanos istoriją  unsure.gif

Prie Astos sveikinimo rugpjūčio 10 d. mielai prisidėčiau, jei svečiavimosi akcija vyktų vakare. Savo 2 špokų neturiu kam palikti, tik vyrui, o jis grįžta vakare, apie 19 val.  smile.gif

Putlute, o tau vis dar reik vystymo lentos?

na,kaip ir reiketu unsure.gif uz kiek tu ja parduodi?
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 07 30, 18:43)
na,kaip ir reiketu unsure.gif uz kiek tu ja parduodi?

Neparduodu, bet mielai paskolinsiu mirksiukas.gif

Geriau neterškim temos. Rašyk į až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plunksnė: 30 liepos 2007 - 18:23
QUOTE(renax @ 2007 07 30, 18:11)
Taigi nebutina isvis vargsam but , galima ir pakankamai pasirutinciam . Esme manau ne tame , bet jei zmogus raso kad turi pajamu 600 lt i men ir yra visiskai vargsas tai gimsta tokie klausimai is kur ir kas pas ji .
Pvz as parasyciau as turiu pakankamai bet mnielai priimciau isaugtus to to rubelius , ir atsirastu gal kas padovanou juos , bet butu aisku as nupirkt galiu bet sutaupius as nusipirksiu ka kita smile.gif
Juk paprasyta buvo tik aiskumo ir tiek ir niekas nieko nepuola .Bent is mano puses , as paklausiau tik aiskumo .

taip turiu pajamu bet jos skirtos buto nuomai ir paslaugoms apmoketi, labai malonu kraustytis manai ir moketi ar geriau palapinej gyventi,bet nesuprantu ko cia taip puolat juk niekas nevercia remti ,zmogiskai paprasiau ir tiek,bet kam tiek bereikalingu nervu nezinnt tikrosios padeties,lengviausia apkalbeti ,bet pabandykit save pastatyt i mano padeti tada gal ,betka as cia tusciai malu
Atsakyti
Nesuprantanciom ivesiu sioki toki aiskuma. Daiktai dovanojami bele kur, jie guli ir prie konteineriu. Egle35, pries rasydama i musu tema pirmaja zinute, matyt nepasigilino, kokioms mamoms padedame. Galvojo, kad ir cia tiesiog i kaire ir desine dalinami daiktai...
Tai tasyk aiskinu: mamos, kurioms padedame yra atsidurusios skurdo ir nevilties dugne. Vienos neturi namu, kitos neturi artimuju, trecios neturi nei vieno nei kito, ketvirtos turi skolas, penktos turi girtuoklius, sestos turi viska kas cia isvardinta. Tai yra riba, kuria perzengusi mama kreipiasi i mus (dazniausiai kreipiasi jos vardu kiti zmones). Prasideda parama. Ne, Egle35, ne venzlu su daiktais nesimas. Parama - tai pirmiausia pagalba mamai issilaikyti ir nenuskesti galutinai (o pavojus yra!). Moralinis palaikymas, pagalba, patarimas ir, zinoma, materialine parama. Deka to, kad randam geru zmoniu, dovanojanciu daiktelius (dazniausiai tai buna gyvybiskai butini daiktai), mes padedam mamoms greiciau atsistoti ant koju ir pradeti judeti pirmyn. O tada jau gaunam atsaka - atsigavusia mamyte, norincia ir tikincia geresniu gyvenimu, besisypsancia, visada musu laukiancia... Stai kokia yra sios temos ir situ mamu veiklos esme.
Kiek zinuciu tau parasyti reikia, kad suprastum, jog musu klausimai tau yra visiskai normalus. Nei tave kas puola, nei kas smerkia. Prasai musu aukoti laika, kitu zmoniu laika, prasai daiktu (kuriuos galetu gauti tikrai varge gyvenancios), tuo tarpu kitoje temoje rasai, kad nori i Italija. Ne, nesiruosi su piligrimais keliauti, nerasai, kad pasitaike gera proga nemokamai nuvaziuoti, o "as noriu i Italija, vaziuoti ar ne?" Ir visos elektrenu mamos choru rekia "O taip, vaziuok!" Koki jausma turiu jausti skaitydama tai? Tik viena - isnaudojimo ir pasipiktinimo jausma.
Viskas tikra, mes tikros, mes zmones ir mamos, mes nuosirdzios ir tikim nuosirdzia parama sunkiai besiverciancioms. Sitiek kartu del savo aplaidaus poziurio esam gavusios slapiais skudurais per veidus ir vel einam pirmyn. Ka tik mumis pasinaudojo dvynukus pilve auginanti moteris. Ir tu tikiesi kad va taip naiviai imsim siusti tau daiktelius? Zmogaus pasitikejimas yra pelnomas. Musu, deja, taip pat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 30 liepos 2007 - 18:54
matome faktus ir darome kiekvienas sau išvadas...vieniems tai normalu, kitiems atrodo, kad yra vargingesnių žmonių irgi laukiančių pagalbos..ir tiek....kas gali - remia visus, ir didelis jims už tai dėkui aciuks.gif
kas nėra tiek gerai gyvenantis, tas pasirenka savo prioritetus parėmimui...ir tiek...vienintelė sąlyga: atvirumas, kad remiantys žmonės turėtų galimybę spręsti...kad nesigautu absurdiška situacija, neturintis nieko dar parems geriau gyvenantį atplėšdamas geresnį kąsnelį nuo savo šeimos...atvirumas...mes neesam teisėjais, kad teistume kitus..viso labo atvirumas į atvirumą visos šios veiklos pagrindas...kažkodėl man susidarė įspūdis, kad noras žinoti visą tiesą apie situaciją prašančiąjam dažnai sukelia pasipriešinimo jausmą, lyg tai būtų kokia prievolė...žmonės daugiau linkę prašyti ir tuo pačiu nepateikti atsakymų į iškilusius klausimus..taip neturėtų būti mano nuomone... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija: 30 liepos 2007 - 19:43
QUOTE(Euforija @ 2007 07 30, 19:42)
matome faktus ir darome kiekvienas sau išvadas...vieniems tai normalu, kitiems atrodo, kad yra vargingesnių žmonių irgi laukiančių pagalbos..ir tiek....kas gali - remia visus, ir didelis jims už tai dėkui  aciuks.gif
kas nėra tiek gerai gyvenantis, tas pasirenka savo prioritetus parėmimui...ir tiek...vienintelė sąlyga: atvirumas, kad remiantys žmonės turėtų galimybę spręsti...kad nesigautu absurdiška situacija, neturintis nieko dar parems geriau gyvenantį atplėšdamas geresnį kąsnelį nuo savo šeimos...atvirumas...mes neesam teisėjais, kad teistume kitus..viso labo atvirumas į atvirumą visos šios veiklos pagrindas...kažkodėl man susidarė įspūdis, kad noras žinoti visą tiesą apie situaciją prašančiąjam dažnai sukelia pasipriešinimo jausmą, lyg tai būtų kokia prievolė...žmonės daugiau linkę prašyti ir tuo pačiu nepateikti atsakymų į iškilusius klausimus..taip neturėtų būti mano nuomone... 4u.gif

esu naujoke ir negalejau jau kenteti kai pamaciau kaip yra puolama egle35 zinau sita mama,ir patikekit nera jau ten taip saldu kaip manote, vakar vyko metines kai jos vyras zuvo, ir galvojat lengva? ir vis lekia ,lekia,vaikus tuos kaip beismanydama stengiasi leisti i muzikos mokykla,pati taip pat dainuoja,o lengviausia butu nieko nedaryti, o kad paprase pagalbos nieko tokio,kiek zinau pati kas nereikalinga atiduoda,ir nelaukia atlygio ir ataskaitos kur padejo tuos daiktus,taigi liudna skaityti kai gera zmogu puola,ir visai be reikalo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ase @ 2007 07 30, 20:55)
esu naujoke ir negalejau jau kenteti kai pamaciau kaip yra puolama egle35  zinau sita mama,ir patikekit nera jau ten taip saldu kaip manote, vakar vyko metines kai jos vyras zuvo, ir galvojat lengva? ir vis lekia ,lekia,vaikus tuos kaip beismanydama stengiasi leisti i muzikos mokykla,pati taip pat dainuoja,o  lengviausia butu nieko nedaryti, o kad paprase pagalbos nieko tokio,kiek zinau pati kas nereikalinga atiduoda,ir nelaukia atlygio ir ataskaitos kur padejo tuos daiktus,taigi liudna skaityti kai gera zmogu puola,ir visai be reikalo.  schmoll.gif

Ar prisijungei tam, kad pakomentuoti sita situacija ar tai stebuklingas sutapimas? Vaikiski zaidimai ir tiek, Egle.
Atsakyti
ziuriu mamytes labai isijunge i diskusija apie Egle bigsmile.gif gal pamirskim tai(savo nepasitenkinima galima islieti mamai i AZ) o mes toliau dalinkime rupesti ir nuosirdzia parama 4u.gif
nebukit pikciurnos mamytes mirksiukas.gif
Atsakyti
"pamačiau kaip puolama"....apie ataskaitas kur padėjo daiktus tai jau čia nesamonių nesąmonė....aš kalbėjau apie situacijos nupasakojimą visapusiškai, kad žmonės galėtų savo nuomonę susidaryti...aj gal tiek to..be šansų čia...gyvenam toliau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Putlutė @ 2007 07 30, 22:43)
ziuriu mamytes labai isijunge i diskusija apie Egle bigsmile.gif gal pamirskim tai(savo nepasitenkinima galima islieti mamai i AZ) o mes toliau dalinkime rupesti ir nuosirdzia parama 4u.gif
nebukit pikciurnos mamytes mirksiukas.gif

ale kad nebuvo jokio nepasitenkinimo....aš tai jo niekur nepajutau...užduoti klausimus yra nepasitenkinimo apraiška? arba teisė rinktis?....kažkaip čia jau hiper jautriai reaguojama ir visai ne į temą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2007 07 30, 22:12)
"pamačiau kaip puolama"....apie ataskaitas kur padėjo daiktus tai jau čia nesamonių nesąmonė....aš kalbėjau apie situacijos nupasakojimą visapusiškai, kad žmonės galėtų savo nuomonę susidaryti...aj gal tiek to..be šansų čia...gyvenam toliau  4u.gif

Euforija, na ne jau nesimato, kad cia pati Egle ir parase doh.gif
Atsakyti
umn.gif vel ... be komentaru....
Atsakyti