Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

Pritariu Renax - Egle buk maloni atsakyk.
--
Taciau kitu mamu noreciau paprasyti rasyti komentarus ir klausimus sia tema tik tuos, kurie atitinka reikalo esme (tai, ka norit konkretaus ir vertingo pasakyti siuo klausimu). Smerkti, kritikuoti (ale "kokia geda", "kaip taip galima" ir pan.) ar kitaip isreiksti neigiamas emocijas cia ne vieta - visa tai galite parasyti Eglei i AZ.
Taip, mes esam nuosirdzios ir norim nuosirdumo. Ir kai jo negaunam esam piktos. Kai esam piktos - norim bartis. Bet visgi nepaverskim sitos temos antraja "Apgaulingi prasymai" tema ir siukslyneliu
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 30, 16:33)
Pritariu Renax - Egle buk maloni atsakyk.
--
Taciau kitu mamu noreciau paprasyti rasyti komentarus ir klausimus sia tema tik tuos, kurie atitinka reikalo esme (tai, ka norit konkretaus ir vertingo pasakyti siuo klausimu). Smerkti, kritikuoti (ale "kokia geda", "kaip taip galima" ir pan.) ar kitaip isreiksti neigiamas emocijas cia ne vieta - visa tai galite parasyti Eglei i AZ.
Taip, mes esam nuosirdzios ir norim nuosirdumo. Ir kai jo negaunam esam piktos. Kai esam piktos - norim bartis. Bet visgi nepaverskim sitos temos antraja "Apgaulingi prasymai" tema ir siukslyneliu

labai paprastai galiu atrasyt ir atsakyt kad tai piligriminekelione is baznycios (man ji nekainuoja) ,bet siandien jau tikrai zinau kad nevaziuoju,ir nieko cia tokio cia ne turistine kelione schmoll.gif galima paklausti pas klebona jis gali patvirtinti. verysad.gif
as paramos dalinima suprantu kaip tu daiktu kuriu tau nereikia atidavima tam kam ju reikia ir pati ta darau, automobilio as neturiu ,teisiu juk neturiu kam jis man schmoll.gif kompiuteri turiu ,bet as ji nusipirkau uz savo uzdirbtus pinigus ir senai, o kad prduodu vyrykle kas cia tokio? as juk pries tai pirkau ir mokejau pinigus?! nepavogiau ,tad noretus kad bent kiek tu pinigu gryztu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle35: 30 liepos 2007 - 15:45
QUOTE(egle35 @ 2007 07 30, 13:38)
labai paprastai galiu atrasyt ir atsakyt kad tai piligriminekelione is baznycios (man ji nekainuoja) ,bet siandien jau tikrai zinau kad nevaziuoju,ir nieko cia tokio cia ne turistine kelione  schmoll.gif  galima paklausti pas klebona jis gali patvirtinti. verysad.gif
as paramos dalinima suprantu kaip tu daiktu kuriu tau nereikia atidavima tam kam ju reikia ir pati ta darau, automobilio as neturiu ,teisiu juk neturiu kam jis man  schmoll.gif  kompiuteri turiu ,bet as ji nusipirkau uz savo uzdirbtus pinigus ir senai, o kad prduodu vyrykle kas cia tokio? as juk pries tai pirkau ir mokejau pinigus?! nepavogiau ,tad noretus kad bent kiek tu pinigu gryztu!

Galima pasakyti kuri baznycia daro nemokamas piligrimines keliones ?
Mano teta vazineja bet paskutine piligrimiine kelione jai kainavo 1100 lt , ji keliaus simet i Roma
http://www.piligrima...
Cia kad butu aisku apie ka as .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 07 30, 17:07)
Galima pasakyti kuri baznycia daro nemokamas piligrimines keliones ?
Mano teta vazineja bet paskutine piligrimiine kelione jai kainavo 1100 lt , ji keliaus simet i Roma
http://www.piligrima...
Cia kad butu aisku apie ka as .

juk aiskiai pasakiau kad man ji nekainuos, o ne visiems,ir si si kelione skirta susitikti su popiezium,bet jei netikit tai jusu reikalas, as juk nevaziuoju
Atsakyti
Egle35, noreciau paklausti: ar galim visgi mes tave aplankyti, susipazinti su tavo vaikais? Kada ir kaip? Gal savaitgali?
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 30, 17:23)
Egle35, noreciau paklausti: ar galim visgi mes tave aplankyti, susipazinti su tavo vaikais? Kada ir kaip? Gal savaitgali?

galima tik as dirbu slenkanciu grafiku
Atsakyti
QUOTE(egle35 @ 2007 07 30, 14:21)
juk aiskiai pasakiau kad man ji nekainuos, o ne visiems,ir si si kelione skirta susitikti su popiezium,bet jei netikit tai jusu reikalas, as juk nevaziuoju

Del tikiu netikiu , sory bet as tik uzdaviau klausimus .Mielai pabendrauciau su klebonu .
O del virykles , klausimas elementarus kiek mamu kurios praso paramos gali nusipirkt nauja virykle kad ja poto parduot ir tiek ( tam reik turet laisvu pinigu juk smile.gif ).
Siaip parama ne daiktu davimas , o informacijos , paramos teikimas moralines poto tik daiktai .Del pasitikejimo jis igijamas su laiku ir darbu .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 07 30, 17:26)
Del tikiu netikiu , sory bet as tik uzdaviau klausimus .Mielai pabendrauciau su klebonu .
O del virykles , klausimas elementarus kiek mamu kurios praso paramos gali nusipirkt nauja virykle kad ja poto parduot ir tiek ( tam reik turet laisvu pinigu juk smile.gif ).
Siaip parama ne daiktu davimas , o informacijos , paramos teikimas moralines poto tik daiktai .Del pasitikejimo jis igijamas su laiku ir darbu .

neprivalau teisintis del daiktu kuriuos nusipirkau uz savo asmeniskus pinigus, ir as neprasiau paramos pinigais ,o tik paprasiau padevetos patalynes ir vaikams rubeliu,bet pamirskim nes man jau nemalonu,kad turiu teisintis nieko nepadarius
ir virykle buvo butina nes tam bute nebuvo nieko ,ka vaikams valgyt duot,visa savaite sausa maista valge ir taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle35: 30 liepos 2007 - 16:36
manau mes truputi uzsipuolem Egle unsure.gif ...gal as neteisi(kaip sake Rita cia ne bartis/tardyti zmogu susirinkom)...pati mamyciu paprasiau vystymo lentos,tikrai nesu is tu kurie neturi pinigu duonos kasniui.gyvenam pas mano tevus,as per diena viena bunu su vaiku(taip iseina,kad nedirbu),vyras dirba,bet ne ka te uzdirba..tevai musu neremia("Kapstykites patys")viska isleidziam papersams,rubeliams(aisku,devetiems),ivairiems higien.reikems ir taip toliau.bet net ir kazkokio naujo daikto,kuris kainuoja daug mes sau nelabai galim leisti g.gif verysad.gif kitos mamytes paklaustu-Tai kokio velnio tada remiu kitas mamytes,Asta.bet man atrodo,kad ne ka as ten prisidedu:)pora isaugtu rubeliu ar kitu niekuciu manau visi turim 4u.gif
na,as norejau pasakyti tik tiek,kad juk nebutinai turim buti visai benamiai,kad prasytume paramos/pagalbos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Putlutė: 30 liepos 2007 - 17:00
QUOTE(Putlutė @ 2007 07 30, 17:58)
manau mes truputi uzsipuolem Egle unsure.gif ...gal as neteisi(kaip sake Rita cia ne bartis/tardyti zmogu susirinkom)...pati mamyciu paprasiau vystymo lentos,tikrai nesu is tu kurie neturi pinigu duonos kasniui.gyvenam pas mano tevus,as per diena viena bunu su vaiku(taip iseina,kad nedirbu),vyras dirba,bet ne ka te uzdirba..tevai musu neremia("Kapstykites patys")viska isleidziam papersams,rubeliams(aisku,devetiems),ivairiems higien.reikems ir taip toliau.bet net ir kazkokio naujo daikto,kuris kainuoja daug mes sau nelabai galim leisti g.gif  verysad.gif na,as norejau pasakyti tik tiek,kad juk nebutinai turim buti visai benamiai,kad prasytume paramos/pagalbos unsure.gif

dziugu kad nors viena supranta 4u.gif nelabai maloniai jauciuosi
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 07 30, 14:58)
manau mes truputi uzsipuolem Egle unsure.gif ...gal as neteisi(kaip sake Rita cia ne bartis/tardyti zmogu susirinkom)...pati mamyciu paprasiau vystymo lentos,tikrai nesu is tu kurie neturi pinigu duonos kasniui.gyvenam pas mano tevus,as per diena viena bunu su vaiku(taip iseina,kad nedirbu),vyras dirba,bet ne ka te uzdirba..tevai musu neremia("Kapstykites patys")viska isleidziam papersams,rubeliams(aisku,devetiems),ivairiems higien.reikems ir taip toliau.bet net ir kazkokio naujo daikto,kuris kainuoja daug mes sau nelabai galim leisti g.gif  verysad.gif kitos mamytes paklaustu-Tai kokio velnio tada remiu kitas mamytes,Asta.bet man atrodo,kad ne ka as ten prisidedu:)pora isaugtu rubeliu ar kitu niekuciu manau visi turim 4u.gif
na,as norejau pasakyti tik tiek,kad juk nebutinai turim buti visai benamiai,kad prasytume paramos/pagalbos unsure.gif

Taigi nebutina isvis vargsam but , galima ir pakankamai pasirutinciam . Esme manau ne tame , bet jei zmogus raso kad turi pajamu 600 lt i men ir yra visiskai vargsas tai gimsta tokie klausimai is kur ir kas pas ji .
Pvz as parasyciau as turiu pakankamai bet mnielai priimciau isaugtus to to rubelius , ir atsirastu gal kas padovanou juos , bet butu aisku as nupirkt galiu bet sutaupius as nusipirksiu ka kita smile.gif
Juk paprasyta buvo tik aiskumo ir tiek ir niekas nieko nepuola .Bent is mano puses , as paklausiau tik aiskumo .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2007 07 30, 18:11)
Taigi nebutina isvis vargsam but , galima ir pakankamai pasirutinciam . Esme manau ne tame , bet jei zmogus raso kad turi pajamu 600 lt i men ir yra visiskai vargsas tai gimsta tokie klausimai is kur ir kas pas ji .
Pvz as parasyciau as turiu pakankamai bet mnielai priimciau isaugtus to to rubelius , ir atsirastu gal kas padovanou juos , bet butu aisku as nupirkt galiu bet sutaupius as nusipirksiu ka kita smile.gif
Juk paprasyta buvo tik aiskumo ir tiek ir niekas nieko nepuola .Bent is mano puses , as paklausiau tik aiskumo .

blush2.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti