Įkraunama...
Įkraunama...

Parama mamoms

QUOTE(Tara @ 2008 04 04, 19:31)
Po dviejų savaičių bus Rykantų Gabrielės krikštynos. Drabužėliai mergytei ir mamai jau parūpinti. Vis dar ieškom vaikštynės mergaitei, jei kas galit padovanoti ar parduoti už simbolinę kainą - rašykit į az.

turim vaikštynę,galim padovanoti ax.gif rašau AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agno @ 2008 04 04, 21:57)
turim vaikštynę,galim padovanoti  ax.gif  rašau AZ  4u.gif

Ačiū už vaikštynę ir operatyvumą 4u.gif
Atsakyti

Svetlana padengė savo skolas. Dirba ten pat, pratęsė sutartį.
Sveikata, palyginus kokia buvo prieš 3 sav., pagerėjo, nes, pasirodo, netiko išrašyti vaistai, dėl kurių ir pradėjo blogėti inkstų darbas. Kai vaistus nutraukė, jaučiasi geriau. Tačiau važiuoti konsultuotis į Santariškes atsisako.
Atsakyti
QUOTE(godive @ 2008 03 31, 17:32)
Atiduodu devetus juoda silta puspalti ir pusilge striuke-kailinukus (dirbtinio pluosto). Dydis - 38. Vilnius

vis dar turiu unsure.gif
Atsakyti
Merginos, labai noriu prisijungti prie pagalbos, kam jos reik, bet ne visad pripuolu čia paskaitinėt, o kai įsiskaitau per kelis skyrelius, visai pasimetu... nelabai čia moku naudotis blush2.gif )
Jau kažkur rašiau, kad ir daiktelių turiu, jei ką, ir pinigėliais prisidėčiau, ir... Gal jūs kažkaip artimiau bendraujat, gal susitinkat? Kaip supratau, čia yra keletas pagrindinių aktyvysčių-organizatorių, kurios viską užveda, palaiko. Labai norėčiau prisijungti prie tų, kurios jau remia vieną ar kitą šeimą, gal ir man butų lengviau įsivažiuoti, nes nesinori tik paskelbti, kad atiduodu lovytes ar dar ką nors, o atvažiuoja turtingo vyrelio žmonelė ir pasiima, nors tai jiems nėra taip būtina. Na žodžiu....
Ir kaip jūs tikrinate mamas jų neįžeidžiant, ar joms tikrai reikalinga pagalba, kaip jas randate? Gal organizuojam kokį susitikimą, pasidalintume darbais ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Galiu atiduoti mano jau nenesiojamu rubeliu.Mazdaug S-M dydzio. Jei domina rasykite. Galiu atiduoti kelniu, megztuku, sijonuku.

Tik parasykite kam ju reikia.

Gyvenu Vilniuje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 09 balandžio 2008 - 16:05
idedu Tuckos skelbima ir cia. Gal kazhkas atkreips demesi ir nores prisideti.

QUOTE(Tučka @ 2008 04 14, 09:19)
Labai reikia vienai busimai mamytei pagalbos. Jinai yra is internato ir geguzes menesi susilauks mazylio. Vaiko tetis tai yra,tai jo nera. Stovi eilej socialiniam bustui gauti. Mes savo imoneje ja apiforminom, kad gautu bent pasalpa vaikeliui gimus. Tai jai labai reiktu visko pradziai gimus vaikeliui.  unsure.gif  As atiduosiu sportini vezimeli, bet ten jau paaugusiam vaikiukui  blush2.gif  Rubelius maziausius esu isdalinusi.  doh.gif  Labai prasau jusu pagalbos, kuo galit tuo padekit. Parasykit man i AZ as duosiu jos kontaktus, galesit pacios tiesiogiai bendrauti.  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(godive @ 2008 03 31, 17:32)
Atiduodu devetus juoda silta puspalti ir pusilge striuke-kailinukus (dirbtinio pluosto). Dydis - 38. Vilnius

g.gif
Atsakyti
man tikriausiai paranoja jau,bet ir vėl...naujokas su tema padėkime mamai g.gif greičiausiai eilinį kartą būsiu palaikyta beširde,bet taip būtų smagu,kad būtų viskas skaidru g.gif renax,gal Jūs pasidomėtumėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 04 08, 14:29)
Merginos, labai noriu prisijungti prie pagalbos, kam jos reik, bet ne visad pripuolu čia paskaitinėt, o kai įsiskaitau per kelis skyrelius, visai pasimetu... nelabai čia moku naudotis blush2.gif )
Jau kažkur rašiau, kad ir daiktelių turiu, jei ką, ir pinigėliais prisidėčiau, ir... Gal jūs kažkaip artimiau bendraujat, gal susitinkat? Kaip supratau, čia yra keletas pagrindinių aktyvysčių-organizatorių, kurios viską užveda, palaiko.  Labai norėčiau prisijungti prie tų, kurios jau remia vieną ar kitą šeimą, gal ir man butų lengviau įsivažiuoti, nes nesinori tik paskelbti, kad atiduodu lovytes ar dar ką nors, o atvažiuoja turtingo vyrelio žmonelė ir pasiima, nors tai jiems nėra taip būtina.  Na žodžiu....
Ir kaip jūs tikrinate mamas jų neįžeidžiant, ar joms tikrai reikalinga pagalba, kaip jas randate?  Gal organizuojam kokį susitikimą, pasidalintume darbais ir pan. 4u.gif

Sveika,
Mes cia labai operatyviai padedam vienai mamytei is internato laukiasi jau 8 menuo, jai reiktu pagalbos kai ka jau parupinom, gal dar kuom prisidesi?
Cia rasi musu susirasinejima:
http://www.supermama...?...1888&st=168
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumukas: 16 balandžio 2008 - 13:02
Sveikos, mamytės,
...turiu dvi dežes (viso 12 dėžučių) vaikiško mišinuko Hipp su persikais (nuo 4mėn tinkamas)
Galiojimas iki 04.14 - kaip ir pasibaigęs, bet aš saviškei duodu...
Gal kas norėtumėte ar žinotumėte, kam reikia - padovanočiau wink.gif
Geriau į AŽ
Atsakyti
QUOTE(RasaP @ 2008 04 21, 19:03)
Sveikos, mamytės,
...turiu dvi dežes (viso 12 dėžučių) vaikiško mišinuko Hipp su persikais (nuo 4mėn tinkamas)
Galiojimas iki 04.14 - kaip ir pasibaigęs, bet aš saviškei duodu...
Gal kas norėtumėte ar žinotumėte, kam reikia - padovanočiau wink.gif
Geriau į AŽ

gal tu neduok ir savishkei. vis tik kudikiu maistelis cia. ir taip gan ilgai gali stoveti. jei jau pasibaige, gal negailek ir ishmesk unsure.gif
Atsakyti