QUOTE(sprinza @ 2008 03 26, 09:55)
Bet kuo kalti vaikai?!
Aš ir prieš paramą apsileidėlėms mamoms, bet kad net jų daugelis jau ne apsileidėlės, o ligonės - alkoholikės. Galima kažkaip gi dėmesį vaikams parodyti ir nepalikt jų likimo ir geriančios draugijos valiai, o ypač kai jie dar tokie bejėgiai.
Na niekaip negalėčiau nekreipt dėmesio į panačią situaciją.
Siūlau NE kaikurioms mamoms, bet TAIP jų vaikams.
Aš ir prieš paramą apsileidėlėms mamoms, bet kad net jų daugelis jau ne apsileidėlės, o ligonės - alkoholikės. Galima kažkaip gi dėmesį vaikams parodyti ir nepalikt jų likimo ir geriančios draugijos valiai, o ypač kai jie dar tokie bejėgiai.
Na niekaip negalėčiau nekreipt dėmesio į panačią situaciją.
Siūlau NE kaikurioms mamoms, bet TAIP jų vaikams.
Tikrai vaiku gaila ir jie nekalti, bet manau vaiku namuose jiems butu geriau negu su mamoms, kurios visas pasalpas prageria, vaikai alkani, nepriziureti ir jokios meiles nesulaukia Manau Vaiku teises apsaugos tarnyba turetu griezciau su jais elgtis, atimineti vaikus ir kol "nepasveiks" ju neatiduoti ir pvz. kaip teveliai kurie nemoka elementu savo vaikams tampa dabar valstybes skolininkais tai taip pat turetu butu ir tokiu mamu atzvilgiu. O tai vaikai reikalingi kaip pasalpu saltinis ir viskas.
Ir ar vieta kudikeliui gerianciuju draugijoje O po to pranesa per zinias kudiki prigirde alkoholiu, ar mire is bado, baisu..............As neesu abejinga mane piktina tokia situacija ir geriau as pranesiu Vaiku teises apsaugos tarnybai apie tokia mama negu jai padesiu
Ne veltui sakoma kad, gerais darbais kelias i pragara isklotas